Po uzoru na program letnje škole engleskog jezika koji na Kopaoniku, vrlo uspešno, organizujemo već godinama, ove godine po drugi put organizujemo i zimski kamp skijanja i engleskog jezika na našoj najlepšoj planini. Prepustite se vrhunskoj organizaciji našeg stručnog tima i uživajte u uzbudljivoj avanturi! Ovaj program je namenjen svim polaznicima koji žele svoj zimski odmor da iskoriste na zabavan i koristan način: uživajući u zimskim čarolijama i učeći engleski jezik! Svakoga dana polaznici će posle doručka odlaziti na najbolje skijaške staze u zemlji, gde će vrhunski instruktori za početnike koji to žele organizovati časove skijanja, dok će polaznici koji već umeju da skijaju moći da se prepuste ovom prelepom sportu uz nadzor naših iskusnih skijaša i planinskih vodiča. U poslepodnevnim časovima, nakon odmora, polaznici će imati po dva sata nastave engleskog jezika, nakon čega sledi večera i uzbudljive večernje aktivnosti koje ostavljaju nezaboravne uspomene.

Smeštaj: Polaznici su smešteni u hotelu Putnik (3 zvezdice), u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. Sve sobe imaju kupatila sa tuš kabinom, opremljene su televizorom sa satelitskim programom i u svakoj je dostupan bežični internet. Smeštaj je na bazi polupansiona (uključeni su doručak i večera: postoji veliki izbor jela, opcija švedskog stola).

Nastava: Program uključuje 12 sati nastave engleskog jezika u toku osmodnevnog perioda (časovi po 60 minuta). Nastavu izvode iskusni profesori, izvorni govornici engleskog jezika. Cilj programa je da polaznici što više komuniciraju na engleskom jeziku i da usvajaju gramatičke strukture kroz zabavne lekcije i nastavne aktivnosti. Na početku programa, polaznici rade uvodni test i na osnovu rezultata testa i pokazanog nivoa znanja, raspoređuju se po grupama. Na kraju programa, polaznici dobijaju sertifikat o završenom kursu.

Kopaonik zimi:  Sa oko 70 km skijaških staza, Kopaonik je zimi idealno mesto za one koji vole sportove na snegu. Sve ski staze su međusobno povezane i prilagođene svim grupama skijaša: početnicima i onim iskusnim. Pored toga što predstavlja najlepšu i najatraktivniju planinu u Srbiji, Kopaonik poseduje i neverovatan prirodni potencijal od oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine. 

CENA

Ovaj paket je dostupan polaznicima po ceni od svega  499 EUR.

Cena uključuje smeštaj na bazi punog pansiona (doručak, lanč paket, večera) u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama, sve administrativne troškove, boravišnu taksu i osiguranje, nastavu, nastavni materijal i sertifikat, ski pass za 6 skijaških dana i večernje aktivnosti.

Cena ne uključuje:

  • prevoz do Kopaonika i nazad (55 EUR - povratni transfer Beograd-Kopaonik–Beograd). Organizovani prevoz se obavlja minibusom visoke turističke kategorije koji ima grejanje i opremljen je audio opremom.
  • Grupne časove skijanja ili snouborda za početnike (cena po osobi): skijanje 15 EUR (2 sata obuke za grupu od osmoro). Snoubord: 20 EUR (2 sata obuke za grupu od četvoro) Početnicima je dovoljno 2 – 3 paketa časova da bi se savladala obuka i da mogu da nastave da skijaju samostalno.
  • Iznajmljivanje opreme: skije, ski cipele, štapovi: 2400 RSD; snoubord, ski cipele: 2800 RSD (cena za 7 dana)

O nama

English Tours je agencija specijalizovana za edukativni turizam. Naša glavna delatnost jeste organizacija kampova za učenje engleskog jezika u zemlji i inostranstvu. Sarađujemo sa brojnim školama u celom regionu i imamo izgrađenu reputaciju u obrazovnom sektoru. Zimska škola na Kopaoniku je napravljena po modelu najboljih međunarodnih kampova, a bezbednost naših polaznika nam je na prvom mestu. Obaveza koju veoma ozbiljno shvatamo jeste da ovo putovanje za sve polaznike bude dragoceno iskustvo koje se ne zaboravlja, i da oni uživaju u komforu i sigurnosti koju ćemo im obezbediti.

Napomene: Rok za prijavljivanje , uplatu akontacije (30%) i predaju dokumentacije: najkasnije 30 dana pre početka putovanja, odnosno do popune mesta. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja polaznika (minimum 25) otkaže putovanje, o čemu je dužan da putnike obavesti najkasnije 7 dana pre predviđenog putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja. Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja.