English Revision Summers: Javor 2017
English Revision Summers: Javor 2017
0 %
+
English Revision Summers: Javor 2017

English Revision Summers: Javor 2017

Jezički kampovi

Letnji kamp engleskog jezika - program pripreme za školu

za decu od 7 – 14 godina

Termin: 23.07.2017 – 30.07.2017. (osam dana, sedam noćenja)

             30.07.2017.- 06.08.2017. (osam dana, sedam noćenja)

 

0,00 EUR
255,00 EUR
Od 255,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Pripremite se za novu školsku godinu kroz naš sedmodnevni program. Ovaj program je napravljen tako da učenici utvrde i prošire postojeće znanje, ali i da steknu dobar uvid u program koji će se obrađivati u narednoj školskoj godini. Polaznici će imati po četiri časa engleskog jezika dnevno, odnosno ukupno dvadeset časova engleskog jezika tokom trajanja programa (ovoliki broj časova u školi učenici imaju u toku 10 nedelja – gotovo čitavo jedno polugodište), te će u ovom periodu obnoviti prethodna znanja, obraditi deo planiranog školskog programa, steći uvid u izazove s kojima će se suočiti u narednom razredu, naučiti kako da poboljšaju jezičke veštine i zapamte nove reči. Pored ovog, polaznici će imati časove konverzacije svakog dana sa izvornim govornicima engleskog jezika.

Cilj kursa jeste da učenici poboljšaju svoj uspeh u školi i da dobiju neophodnu podršku u savladavanju gradiva.

Časove drže kvalifikovani nastavnici engleskog jezika sa iskustvom u nastavi u školama u Srbiji. Posle časova polaznici će učestvovati u sportskim i zabavnim aktivnostima koje će voditi izvorni govornici engleskog jezika, i kroz ove aktivnosti unapređivaće veštine razumevanja, rečnik i samopouzdanje u komunikaciji na engleskom.

U večernjim časovima, organizujemo kvizove i igre na engleskom jeziku, kako bi se povećala izloženost engleskom govornom jeziku i utvrdilo ono što je naučeno na časovima.

Program se odvija na prelepoj planini Javor (nedaleko od Ivanjice), koja predstavlja izuzetno bezbedno okruženje za decu, a fizičke vežbe i svež vazduh su sastavni deo ovog programa. 

Polaznici su smešteni u hotelu Javor **, u četvorokrevetnim sobama sa kupatilima. U hotelu je obebeđen i bežični internet. Smeštaj je na bazi punog pansiona (izbor više jela iz menija). Hotel Javor je renoviran 2011. godine, okružen je netaknutom prirodom istoimene planine i šumom javora, smreke i borova.

1.dan: organizovani polazak iz Beograda u 10 h (polazak iz drugih gradova po potrebi), dolazak i smeštanje u hotel, večera, upoznavanje s programom, večernje aktivnosti (igre upoznavanja).

2.-6. dan: doručak, časovi (po 4 časa engleskog svaki dan), ručak, poslepodnevne sportske aktivnosti, umetničke radionice, šetnje u prirodi. Uveče: kvizovi, igre potrage za blagom, žurke, filmske večeri, detektivsko veče, igre na otvorenom.

7. dan: doručak, izlet do kanjona Uvca, vožnja brodom (uz lanč paket), po povratku u hotel sledi večera i večernje aktivnosti (igre ili filmsko veče).

8. dan: doručak, podela sertifikata, ručak, povratak kućama.

 

Cena je 255 EUR.

Cena uključuje smeštaj na bazi punog pansiona u četvorokrevetnim sobama, boravišnu taksu, nastavu, nastavni materijal, izlete predviđene programom, sve sportske i zabavne aktivnosti, kao i usluge lekara koji sve vreme boravi u hotelu.

Gore navedena cena ne uključuje prevoz do hotela Javor i nazad, koje nudimo po sledećem cenovniku:

  • 35 EUR (povratni transfer) Beograd - Javor - Beograd
  • 20 EUR (u jednom pravcu) Beograd - Javor / Javor – Beograd

Organizovani prevoz se obavlja autobusom ili minibusom (u zavisnosti od broja prijavljenih putnika). Svi autobusi i minibusevi su visoke turističke kategorije, klimatizovani  i opremljeni audio opremom.

Napomene: Rok za prijavljivanje i uplatu akontacije (30%) i predaju dokumentacije: najkasnije 30 dana pre početka putovanja, odnosno do popune mesta. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja polaznika (minimum 30) otkaže putovanje, o čemu je dužan da putnike obavesti najkasnije 7 dana pre predviđenog putovanja.Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po srednjem kursu Narodne Banke Srbije, na dan plaćanja. Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. 

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Srbija
Uzrast Za decu, Za mlade
Grad Javor
Sezona Leto
Namena Za učenike
Smeštaj Hotel
Prevoz Autobus
Tip Grupni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti