English Winter Kopaonik 2018
English Winter Kopaonik 2018
0 %
+
English Winter Kopaonik 2018

English Winter Kopaonik 2018

Jezički kampovi

Zimski kamp skijanja i radionica na engleskom jeziku na Kopaoniku

Program za mlade

Datumi održavanja programa:

28.1.2018 – 4.2.2018. (8 dana, 7 noćenja)

0,00 EUR
575,00 EUR
Od 575,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: do 08-17h

Prepustite se vrhunskoj organizaciji našeg stručnog tima i uživajte u uzbudljivoj avanturi! Ovaj program je namenjen svim polaznicima koji žele svoj zimski odmor da iskoriste na zabavan i koristan način: uživajući u zimskim čarolijama i vežbajući engleski jezik! Svakoga dana polaznici će posle doručka odlaziti na najbolje skijaške staze u zemlji, gde će vrhunski instruktori za početnike koji to žele organizovati časove skijanja, dok će polaznici koji već umeju da skijaju moći da se prepuste ovom prelepom sportu uz nadzor naših iskusnih skijaša i planinskih vodiča. U poslepodnevnim časovima, nakon odmora sledi večera i uzbudljive večernje aktivnosti koje ostavljaju nezaboravne uspomene i razvijaju veštine komunikacije. 

Polaznici su smešteni u hotelu Konaci 4* (MK Mountain Resort), u četvorokrevetnim sobama. Sve sobe imaju kupatila sa tuš kabinom, opremljene su TV-om i klima uređajem i imaju malu čajnu kuhinju s frižiderom. U celom hotelu je dostupan bežični internet. Hotel poseduje otvorene i zatvorene sportske terene koje polaznici mogu da koriste, kao i bazen. Smeštaj je na bazi polupansiona (uključeni su doručak i večera u okolnim ekskluzivnim restoranima). U aranžman je uključeno 7 polupansiona: prvi dan započinje večerom, a poslednji dan se završava doručkom.

Ativnosti: Učenje jezika se ne svodi na rad u učionici, već će deca imati prilike da vežbaju jezik koji uče uz igru i zabavu. Baš zato organizujemo zanimljive igre i aktivnosti kao što su večeri detektivskih igara, kuglanje, kvizove, različite radionice, timske igre i slično.

Program zimskog kampa

  • dan 1: Polazak na Kopaonik. Polazak iz Beograda u 10.00h sa parkinga preko puta O.T.C. Buvljak u ulici Jurija Gagarina, Novi Beograd. Molimo sve polaznike da dođu minimum pola sata ranije na dogovoreno mesto, kako bi autobus mogao da krene na vreme. Dolazak na Kopaonik u poslepodnevnim časovima, smeštanje u sobe. Sledi večera i zatim večernja aktivnost na engleskom jeziku
  • dan 2 – dan 7: 8.00-9.00 h doručak, 9.30-15.00 h skijanje, nakon odmora sledi večera i zatim večernje aktivnosti na engleskom jeziku (kviz, filmsko veče, veče kazina, ice breaking games, team building games...)
  • dan 8: 8.00 – 9.00 h doručak i povratak kućama.

CENA

Ovaj paket je dostupan polaznicima po ceni od svega  575 EUR.

 

Cena uključuje: smeštaj na bazi polupansiona (doručak i večera) u četvorokrevetnim sobama, sve administrativne troškove, boravišnu taksu i osiguranje, ski pass za 6 skijaških dana i večernje aktivnosti.

 

Cena ne uključuje:

  • prevoz do Kopaonika i nazad (oko 55 EUR - povratni transfer Beograd-Kopaonik–Beograd). Organizovani prevoz se obavlja minibusom visoke turističke kategorije koji ima grejanje i opremljen je audio opremom.
  • Grupne časove skijanja ili snouborda za početnike (cena po osobi): skijanje 15 EUR (2 sata obuke za grupu od osmoro). Snoubord: 20 EUR (2 sata obuke za grupu od četvoro)
  • Iznajmljivanje opreme: skije, ski cipele, štapovi: 20 EUR; snoubord, ski cipele: 2800 RSD (cena za 7 dana)

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Srbija
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Kopaonik
Sezona Zima
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Hotel
Prevoz Autobus, Sopstveni
Tip Grupni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti