Zimski kamp skijanja na Kopaoniku 2018
Zimski kamp skijanja na Kopaoniku 2018
Zimski kamp skijanja na Kopaoniku 2018

Zimski kamp skijanja na Kopaoniku 2018

Jezički kampovi

Zimski kamp skijanja i radionica na engleskom jeziku na Kopaoniku

Program za mlade

Datum održavanja programa:

28.1.2018 – 4.2.2018. (8 dana, 7 noćenja)

0,00 EUR
575,00 EUR
Od 575,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Zimski kamp skijanja na Kopaoniku namenjen je svim polaznicima koji žele svoj zimski odmor da iskoriste na zabavan i koristan način: uživajući u zimskim čarolijama i vežbajući engleski jezik! Svakoga dana polaznici će posle doručka odlaziti na najbolje skijaške staze u zemlji, gde će vrhunski instruktori za početnike koji to žele organizovati časove skijanja, dok će polaznici koji već umeju da skijaju moći da se prepuste ovom prelepom sportu uz nadzor naših iskusnih skijaša i planinskih vodiča. U poslepodnevnim časovima, nakon odmora sledi večera i uzbudljive večernje aktivnosti koje ostavljaju nezaboravne uspomene i razvijaju veštine komunikacije. 

Polaznici zimskog kampna na Kopaoniku su smešteni u apartmanskom naselju Konaci (privatni apartmani), u četvorokrevetnim sobama. Sve sobe imaju kupatila sa tuš kabinom, opremljene su TV-om i klima uređajem i imaju malu čajnu kuhinju s frižiderom. Dostupan je bežični internet. Smeštaj je na bazi polupansiona (uključeni su doručak i večera u okolnim ekskluzivnim restoranima).

Ativnosti: Zimski kamp skijanja na Kopaoniku uključuje večernje jezičke radionice na engleskom jeziku. Polaznici kampa će imati prilike da vežbaju jezik kroz igru i zabavu. Upravo zato organizujemo zanimljive igre i aktivnosti kao što su večeri detektivskih igara, kuglanje, kvizovi, različite radionice, timske igre i slično.

Program zimskog kampa

  • dan 1: Polazak na Kopaonik. Polazak iz Beograda u jutarnjim časovima. Tačno vreme i mesto polaska autobusa će biti naknadno javljeno. Molimo sve polaznike da dođu minimum pola sata ranije na dogovoreno mesto, kako bi autobus mogao da krene na vreme. Dolazak na Kopaonik u poslepodnevnim časovima, smeštanje u sobe. Sledi večera i zatim večernja aktivnost na engleskom jeziku.
  • dan 2 – dan 7: 8.00-9.00 h doručak, 9.30-15.00 h skijanje, nakon odmora sledi večera i zatim večernje aktivnosti na engleskom jeziku (kviz, filmsko veče, veče kazina, ice breaking games, team building games...)
  • dan 8: 8.00 – 9.00 h doručak i povratak kućama.

Zimski kamp skijanja na Kopaoniku je dostupan polaznicima po ceni od svega  575 EUR.

 

Cena uključuje: smeštaj na bazi polupansiona (doručak i večera) u četvorokrevetnim sobama, sve administrativne troškove, boravišnu taksu i osiguranje, ski pass za 6 skijaških dana i večernje aktivnosti.

Cena ne uključuje:

  • prevoz do Kopaonika i nazad (oko 55 EUR - povratni transfer Beograd-Kopaonik–Beograd). Organizovani prevoz se obavlja minibusom visoke turističke kategorije koji ima grejanje i opremljen je audio opremom.
  • Grupne časove skijanja ili snouborda za početnike 
  • Iznajmljivanje opreme: skije, ski cipele, štapovi, cipele za bord

 

Napomena: Rok za prijavljivanje i uplatu akontacije (30%) i predaju dokumentacije: najkasnije 30 dana pre početka putovanja, odnosno do popune mesta. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja polaznika (minimum 20) otkaže putovanje, o čemu je dužan da putnike obavesti najkasnije 7 dana pre predviđenog putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po srednjem kursu NBS na dan plaćanja http://www.nbs.rs/export/sites/default/internet/cirilica/scripts/kl_srednji.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Srbija
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Kopaonik
Sezona Zima
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Hotel
Prevoz Autobus, Sopstveni
Tip Grupni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti