Skijanje i učenje engleskog na Kopaoniku
Skijanje i učenje engleskog na Kopaoniku
Skijanje i učenje engleskog na Kopaoniku
Skijanje i učenje engleskog na Kopaoniku

Skijanje i učenje engleskog na Kopaoniku

Jezički kampovi

Uskršnji kamp skijanja i radionica na engleskom jeziku na Kopaoniku

Program za mlade

Datum održavanja programa:

1. 4. 2018 – 8. 4. 2018. (8 dana, 7 noćenja)

0,00 EUR
449,00 EUR
Od 449,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Dobrodošli na uskršnji kamp skijanja na Kopaoniku, našoj najlepšoj planini. Prepustite se vrhunskoj organizaciji našeg stručnog tima i uživajte u uzbudljivoj avanturi! Ovaj program je namenjen svim polaznicima koji žele svoj uskršnji odmor da iskoriste na zabavan i koristan način: uživajući u planinskim čarolijama i uvežbavajući engleski jezik! Kroz radionice, kvizove znanja i različite aktivnosti na engleskom jeziku, ovaj kratki raspust postaće nezaboravan. Svakoga dana polaznici će posle doručka odlaziti na najbolje skijaške staze u zemlji, gde će vrhunski instruktori za početnike koji to žele organizovati časove skijanja, dok će polaznici koji već umeju dobro da skijaju moći da se prepuste ovom prelepom sportu uz nadzor naših iskusnih instruktora i planinskih vodiča. Cilj programa je da polaznici što više komuniciraju na engleskom jeziku i da usvajaju gramatičke strukture kroz zabavne aktivnosti.

Polaznici uskršnjeg kampa na Kopaoniku su smešteni u hotelu Srebrna lisica (3 zvezdice), u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. Sve sobe imaju kupatila sa tuš kabinom, opremljene su televizorom sa satelitskim programom i u svakoj je dostupan bežični internet. Smeštaj je na bazi polupansiona (uključeni su doručak i večera: postoji veliki izbor jela, opcija švedskog stola). 

   Program uskršnjeg kampa

  • dan 1: Polazak na Kopaonik. Polazak iz Beograda u jutarnjim časovima. Tačno vreme i mesto polaska autobusa će biti naknadno javljeno. Molimo sve polaznike da dođu minimum pola sata ranije na dogovoreno mesto, kako bi autobus mogao da krene na vreme. Dolazak na Kopaonik u poslepodnevnim časovima, smeštanje u sobe. Sledi večera i zatim večernja aktivnost na engleskom jeziku.
  • dan 2 – dan 7: 8.00-9.00 h doručak, 9.30-15.00 h skijanje, nakon odmora sledi večera i zatim večernje aktivnosti na engleskom jeziku (kviz, filmsko veče, veče kazina, ice breaking games, team building games...)
  • dan 8: 8.00 – 9.00 h doručak i povratak kućama.

Uskršnji kamp skijanja na Kopaoniku je dostupan polaznicima po ceni od svega 449 EUR.

Cena uključuje smeštaj na bazi polupansiona (doručak i večera) u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama, sve administrativne troškove, boravišnu taksu i osiguranje, ski pass za 6 skijaških dana i večernje aktivnosti.

Cena ne uključuje:

  • prevoz do Kopaonika i nazad (55 EUR - povratni transfer Beograd-Kopaonik–Beograd). Organizovani prevoz se obavlja minibusom visoke turističke kategorije koji ima grejanje i opremljen je audio opremom.
  • Grupne časove skijanja ili snouborda za početnike 
  • Iznajmljivanje opreme: skije, ski cipele, štapovi, cipele za bord

Napomena: Rok za prijavljivanje i uplatu akontacije (30%) i predaju dokumentacije: najkasnije 30 dana pre početka putovanja, odnosno do popune mesta. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja polaznika (minimum 20) otkaže putovanje, o čemu je dužan da putnike obavesti najkasnije 7 dana pre predviđenog putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po srednjem kursu NBS na dan plaćanja http://www.nbs.rs/export/sites/default/internet/cirilica/scripts/kl_srednji.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Srbija
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Kopaonik
Sezona Proleće
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Hotel
Prevoz Autobus, Sopstveni
Tip Grupni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti