Letnji kamp na Kopaoniku: revizija gradiva iz engleskog 2018
Letnji kamp na Kopaoniku: revizija gradiva iz engleskog 2018
Letnji kamp na Kopaoniku: revizija gradiva iz engleskog 2018

Letnji kamp na Kopaoniku: revizija gradiva iz engleskog 2018

Jezički kampovi

 

Letnji kamp na Kopaoniku: revizija školskog gradiva iz engleskog za decu od 7 – 14 godina

Datumi programa:

I smena: 29.07.2017 – 05.08.2018. (osam dana, sedam noćenja)

II smena: 05.08.2018 – 12.08.2018. (osam dana, sedam noćenja)

0,00 EUR
299,00 EUR
Od 299,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Nakon izuzetno uspešne dve sezone, s ponosom Vam predstavljamo letnji kamp engleskog jezika na Kopaoniku, našoj najlepšoj planini! Ovaj program je napravljen tako da učenici utvrde i prošire već postojeće znanje jezika, ali i da steknu dobar uvid u ono što će se obrađivati u narednoj školskoj godini. Polaznici će imati po četiri časa engleskog jezika dnevno, odnosno ukupno dvadeset časova engleskog jezika tokom trajanja programa (ovoliki broj časova u školi učenici imaju u toku 10 nedelja – gotovo čitavo jedno polugodište), te će u ovom periodu obnoviti prethodna znanja, obraditi deo planiranog školskog programa, steći uvid u izazove s kojima će se suočiti u narednom razredu, naučiti kako da poboljšaju jezičke veštine i usvoje nove reči. Pored ovog, polaznici će imati časove konverzacije svakog dana sa izvornim govornicima engleskog jezika.

Cilj kursa engleskog jeste da učenici poboljšaju svoj uspeh u školi i da dobiju neophodnu podršku u savladavanju gradiva.

Časove drže visoko stručni nastavnici engleskog jezika sa iskustvom u nastavi u školama u Srbiji. Posle časova polaznici će učestvovati u sportskim i zabavnim aktivnostima koje će voditi izvorni govornici engleskog jezika, uz pomoć kojih će unaprediti veštine razumevanja, rečnik i samopouzdanje u komunikaciji na engleskom. Ovaj kamp jezika zovemo i revizija školskog gradiva upravo stoga što se održava krajem raspusta i prva 4 dana se obnavlja gradivo iz prethodne školeske godine, dok se naredna 4 dana pripremamo za nastavne jedinice koje će uslediti u narednoj školskoj godini.

U večernjim časovima, organizujemo kvizove i igre na engleskom jeziku, kako bi se povećala izloženost engleskom govornom jeziku i utvrdilo ono što je naučeno na časovima.

Polaznici letnjeg kampa engleskog su smešteni u hotelu Srebrna lisica***, koji je okružen čarobnim šumskim predelima i mirisnim četinarima Kopaonika. Ova lokacija predstavlja izuzetno bezbedno okruženje za decu, a fizičke vežbe i svež vazduh su sastavni deo ovog programa. Polaznici su smešteni u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama sa kupatilima. U hotelu je obebeđen i bežični internet. Smeštaj je na bazi punog pansiona (izbor više jela iz menija).

 

Program letnjeg kampa engleskog

  • Dan 1: organizovani polazak iz Beograda u 10 h (polazak iz drugih gradova po potrebi), dolazak i smeštanje u hotel, večera, upoznavanje s programom, večernje aktivnosti (igre upoznavanja).
  • Dan 2-6: doručak, časovi (po 4 časa engleskog svaki dan), ručak, poslepodnevne sportske aktivnosti, umetničke radionice, šetnje u prirodi. Uveče: kvizovi, igre potrage za blagom, žurke, filmske večeri, detektivsko veče, igre na otvorenom.
  • Dan 7: doručak, celodnevni izlet van Kopanika (uz lanč paket), po povratku u hotel sledi večera i večernje aktivnosti (igre ili filmsko veče).
  • Dan 8: doručak, podela sertifikata, ručak, povratak kućama.

Cena od 299 EUR uključuje smeštaj na bazi punog pansiona u trokrevetnim/četvorokrevetnim sobama, boravišnu taksu, nastavu, nastavni materijal, izlete predviđene programom, sve sportske i zabavne aktivnosti, kao i usluge lekara koji sve vreme boravi u hotelu.

Gore navedena cena ne uključuje prevoz do hotela Srebrna lisica i nazad, koje nudimo po sledećem cenovniku:

  • 35 EUR (povratni transfer) Beograd - Kopaonik - Beograd
  • 20 EUR (u jednom pravcu) Beograd - Kopaonik / Kopaonik – Beograd

Organizovani prevoz se obavlja autobusom ili minibusom (u zavisnosti od broja prijavljenih putnika). Svi autobusi i minibusevi su visoke turističke kategorije, klimatizovani  i opremljeni audio opremom.

Napomena: Rok za prijavljivanje i uplatu akontacije (30%) i predaju dokumentacije: najkasnije 30 dana pre početka putovanja, odnosno do popune mesta. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja polaznika (minimum 30) otkaže putovanje, o čemu je dužan da putnike obavesti najkasnije 7 dana pre predviđenog putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po srednjem kursu NBS na dan plaćanja http://www.nbs.rs/export/sites/default/internet/cirilica/scripts/kl_srednji.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Srbija
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Kopaonik
Sezona Leto
Namena Za učenike
Smeštaj Hotel
Prevoz Autobus, Sopstveni
Tip Grupni, Specijalne ponude
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti