Speak Now - bilo koji grad

Speak Now - bilo koji grad

Kursevi

Lokacija: bilo koji grad

Izvorni govornici engleskog u Vašem gradu

Datumi održavanja programa: bilo kad tokom godine

Trajanje programa: 5 dana

Uzrast: 8 do 16 godina

0,00 EUR
150,00 EUR
Od 150,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Želite li časove engleskog sa izvornim govornicima u Vašem gradu? Osmislili smo kurs sa bogatim aktivnostima za Vas! Kurs engleskog sa izvornim govornicima napravljen je sa ciljem da učenici za kratko vreme poboljšaju veštine komunikacije.

Učenici će tokom pet dana u potpunosti biti okruženi engleskim, ne samo za vreme časova, već i za vreme aktivnosti koje se organizuju posle nastave. Akcenat je na usavršavanju veština komunikacije i konverzacije, dok su časovi osmišljeni tako da učenici kroz različite komunikativne vežbe i situacije postepeno usvajaju gramatičke strukture.

Program uključuje 26 časova engleskog jezika u toku petodnevnog perioda, a nastavu  izvode iskusni profesori,  izvorni govornici engleskog. Cilj kursa jeste da učenici izgrade samopouzdanje  prilikom korišćenja engleskog, da prošire vidike i steknu nova znanja. Na početku programa, učenici rade test kojim se utvrđuje nivo znanja, a na osnovu pokazanih rezultata, biće raspoređeni po grupama. Na kraju programa, dobija se sertifikat o završenom nivou.

Svaka grupa će tokom programa raditi na određenom projektu, a poslednjeg dana imaće priliku da prezentuju ono što je naučeno.

 

Vreme 1. Dan 2. Dan 3. Dan 4. Dan 5. Dan
09:00 - 10:30h Testiranje i upoznavanje sa programom Časovi 1 i 2 Časovi 1 i 2 Časovi 1 i 2 Časovi 1 i 2
10:30 - 10:45h Igre upoznavanja Pauza Pauza Pauza Pauza
11:00 - 12:30h Igre upoznavanja Časovi 3 i 4 Časovi 3 i 4 Časovi 3 i 4 Časovi 3 i 4
12:30 - 13:45h Ručak Ručak Ručak Ručak Ručak
13:45 - 15:15h Časovi 1 i 2 Časovi 5 i 6 Časovi 5 i 6 Časovi 5 i 6 Prezentacija i dodela sertifikata
15:15 - 17:00h Pauza 15 min, pa časovi 3 i 4 Igra potrage za blagom Umetnička radionica ili sport (raunders, hokej) Igre rešavanja problema ili kviz Prezentacija i dodela sertifikata

 

 

Ovaj program je dostupan po ceni od svega 150 EUR. Cena uključuje nastavu, nastavni materijal, sve aktivnosti, ručak (lanč paket svakog dana – ručak se sastoji od sendviča, soka ili vode, voća i slatkiša), sertifikat.

Napomena: Rok za prijavljivanje i uplatu akontacije (30%): najkasnije 30 dana pre početka putovanja, odnosno do popune mesta. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja polaznika (minimum 10) otkaže putovanje, o čemu je dužan da putnike obavesti najkasnije 7 dana pre predviđenog putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po srednjem kursu NBS na dan plaćanja http://www.nbs.rs/export/sites/default/internet/cirilica/scripts/kl_srednji.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja.

 

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Srbija
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Sezona Jesen, Leto, Proleće, Zima
Namena Za učenike
Smeštaj Bez smeštaja
Prevoz Sopstveni
Tip Grupni
Institucija bez institucije
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti, Opšti jezik