Speak Now - bilo koji grad
Speak Now - bilo koji grad
0 %
+
Speak Now - bilo koji grad

Speak Now - bilo koji grad

Jezički kampovi

Lokacija: Kopaonik

Program za decu od 8-16 godina

Datumi održavanja programa: bilo kad tokom godine.

Trajanje programa: 5 dana.

Letnji kamp engleskog jezika u vašem gradu i školi.

0,00 EUR
150,00 EUR
Od 150,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: do 08-17h

English Tours organizuje intenzivni kurs engleskog jezika sa izvornim govornicima ovog jezika i bogatim  paketom aktivnosti. Kurs je napravljen sa ciljem da deca za kratko vreme poboljšaju veštine komunikacije na engleskom.

Polaznici će tokom pet dana trajanja programa u potpunosti biti okruženi engleskim, ne  samo tokom časova,  već i za vreme aktivnosti koje organizujemo posle nastave. Akcenat stavljamo na komunikaciju i konverzaciju,  a časovi su osmišljeni tako da deca kroz različite komunikativne vežbe i situacije postepeno usvajaju  gramatičke strukture. Program uključuje 26 časova engleskog jezika u toku petodnevnog perioda, a nastavu  izvode iskusni profesori,  izvorni govornici engleskog. Cilj kursa jeste da polaznici izgrade samopouzdanje  prilikom korišćenja ovog jezika, da prošire vidike i steknu nova znanja. Na početku programa, polaznici rade test kojim se utvrđuje nivo znanja, i na osnovu rezultata testa biće  raspoređeni po grupama. Na kraju programa, polaznici dobijaju sertifikat o završenom nivou. Svaka grupa će  tokom programa raditi na određenom projektu, a poslednjeg dana imaće priliku da prezentuju naučeno. Ativnosti: Učenje engleskog se ne završava izlaskom iz učionice. U slobodno vreme, posle nastave,  organizujemo zabavne aktivnosti koje takođe vode izvorni govornici engleskog jezika, tako da će deca imati  prilike da vežbaju engleski jezik uz igru i zabavu. Svi polaznici će od jutra do večeri u potpunosti  biti  izloženi  engleskom jeziku.

 

Vreme 1. Dan 2. Dan 3. Dan 4. Dan 5. Dan
09:00 - 10:30h Testiranje i upoznavanje sa programom Časovi 1 i 2 Časovi 1 i 2 Časovi 1 i 2 Časovi 1 i 2
10:30 - 10:45h Igre upoznavanja Pauza Pauza Pauza Pauza
11:00 - 12:30h Igre upoznavanja Časovi 3 i 4 Časovi 3 i 4 Časovi 3 i 4 Časovi 3 i 4
12:30 - 13:45h Ručak Ručak Ručak Ručak Ručak
13:45 - 15:15h Časovi 1 i 2 Časovi 5 i 6 Časovi 5 i 6 Časovi 5 i 6 Prezentacija i dodela sertifikata
15:15 - 17:00h Pauza 15 min, pa časovi 3 i 4 Igra potrage za blagom Umetnička radionica ili sport (raunders, hokej) Igre rešavanja problema ili kviz Prezentacija i dodela sertifikata

 

 

Ovaj program je dostupan polaznicima po ceni od svega  150 EUR. Cena uključuje nastavu, nastavni materijal, sve aktivnosti, ručak (lanč paket svakog dana – ručak se sastoji od sendviča, soka ili vode, voća i slatkiša), sertifikat

Napomene: Rok za prijavljivanje i uplatu akontacije (30%): najkasnije 15 dana pre početka programa, odnosno do popune mesta. Minimalan broj polaznika za ovaj program je 25, te organizator programa zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja polaznika otkaže program, o čemu je dužan da polaznike obavesti najkasnije 7 dana pre početka. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim programom, putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu za efektivu Čačanske banke a.d. na dan plaćanja. Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka programa.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Srbija
Uzrast Za decu
Sezona Leto
Namena Za učenike
Smeštaj Bez smeštaja
Prevoz Sopstveni
Tip Grupni
Institucija bez institucije
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti