English Summers London
English Summers London
English Summers London
English Summers London
English Summers London
English Summers London
English Summers London
English Summers London

English Summers London

Kulturološka putovanja

English Summers: London 2017 

£599 (sve uključeno)

(10 dana/9 noći)

  1. Nedelja, 2. Juli – utorak, 11. juli
  2. Nedelja, 30.juli – utorak, 8. avgust     
0,00 GBP
599,00 GBP
Od 599,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Šta je „English Summers London“?

English Summers London predstavlja povoljno jezičko i kulturološko putovanje u London koje je namenjeno polaznicima uzrasta od 10-18 godina. Na ovom programu, polaznici će upoznati London i koristiti engleski jezik u svakodnevnim situacijama vežbajući ono što su naučili u svojim školama, okruženi izvornim govornicima engleskog jezika. U Londonu, polaznici su smešteni u porodicama s kojima će imati prilike da pričaju engleski i da iskuse engleski način života. Tokom dana, oni će obilaziti znamenitosti Londona i učiti o britanskoj kulturi i istoriji i to sve na engleskom jeziku uživo posmatrajući sve ono o čemu budu učili.

Opcija 1 (2. Jul) idealna je za manje grupe i roditelje koji žele da putuju sa svojom decom, kako bi s njima podelili iskustvo upoznavanja Londona. Smeštaj je u severnom Londonu (High Barnet), što je simpatično predgrađe idealno za šetnju svake večeri, nakon povratka iz centra Londona. Opcija 2 je pre svega osmišljena za veće grupe ili individualne polaznike kojima odgovara da se priključe već formiranim grupama, i stacioniran je u delu grada Shirley, predgrađu južnog dela Londona.  

 

Svakog radnog dana, polaznici će učestvovati u specijalno osmišljenim jezičkim radionicama koje vode izvorni govornici engleskog. Na ovim radionicama polaznici će imati zadatak da rešavaju postavljene probleme i pitanja u vezi sa znamenitostima Londona koje se obilaze vežbajući tako svoje razumevanje i izgovor engleskog jezika. Popodneva su predviđena za obilazak znamenitosti, a večeri se provode s porodicom. U subotu (08.07. ili 05.08.) organizuje se celodnevni izlet u Brajton ili Kembridž, dok je nedelja slobodan dan kada se organizuje fakultativni izlet (obilazak nekih od znamenitosti kao što su: panorama „London Eye“, muzej Madam Tiso, svet Harija Potera ili Londonski Tauer). Agencija English Tours je poznata po stručnoj organizaciji putovanja i edukativnih programa u Velikoj Britaniji, o čemu svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata koji su putovali s nama.

 

Datum

Vreme

Tura

02.07.2017 ili 30.07.2017

Jutro

Dolazak i transfer do porodica. Šetnja Saut benkom pored Temze

Poslepodne

Upoznavanje porodica. Upoznavanje sa programom i okolinom

03.07.2017 ili 31.07.2017

Jutro

Čas o arhitekturi Londona. Pešačka tura po Londonu, obilazak zgrada Parlamenta, Vestminsterske opatije, posmatranje parade konjičke straže, Trafalgar skver. Park Sv. Džejmsa, Bakingemska palata (sa posmatranjem smene straže), trg Pikadili i ulica Oksford. Tura po Nacionalnoj galeriji i priča o nekoliko remek dela koja se tamo nalaze.

Poslepodne

Jezička radionica o poznatim piscima i misliocima Londona (Soho i Blumsberi)

04.07.2017 ili 01.08.2017

Jutro

Jezička radionica s izvornim govornikom i kviz

Poslepodne

Poseta vrtovima Kensingtonske palate, obilazak Prirodnjačkog muzeja i muzeja nauke ili muzeja kostima Viktorija i Albert. Predavanje na engleskom o engleskoj i svetskoj istoriji, kao i istoriji nauke. Nastava na engleskom, o engleskoj istoriji i istoriji nauke. Aktivnost na otvorenom u Hajd parku.

05.07.2017 ili 02.08.2017

Jutro

Predavanje o velikim otkrićima i tajnama koje krije Britanski muzej (uz obilazak ovog muzeja)

Poslepodne

Obilazak Kovent Gardena i Lester skvera

06.07.2017 ili 03.08.2017

Jutro

Jezička radionica s izvornim govornikom i kviz

Poslepodne

Grad London uključujući Ulicu Flit, Hram, Crkvu St. Pol i Banka Engleske

07.07.2017 ili 04.08.2017

Jutro

Vožnja brodom na Temzi do Griniča, obilazak Pomorskog muzeja i Griničke opservatorije. Jezička radionica o putovanjima i kulturi.

Poslepodne

Kanari Vorf, obilazak istočnog Londona i tura Džek Trbosek

08.07.2017 ili 05.08.2017

Jutro

Celodnevni izlet u Kembridž ili Brajton s lanč paketom

Poslepodne

Celodnevni izlet u Kembridž ili Brajton s lanč paketom

09.07.2017 ili 06.08.2017

Jutro

Dan za fakultativni izlet ili odlazak u Ridžent Park i obilazak Kemdena

Poslepodne

Dan za fakultativni izlet ili odlazak u Ridžent Park i obilazak Kemdena

10.07.2017 ili 07.08.2017

Jutro

Jezička radionica s izvornim govornikom i kviz

Poslepodne

Slobodno vreme za šoping

11.07.2017 ili 08.08.2017

Jutro

Pakovanje i opraštanje s porodicom

Poslepodne

Transfer do aerodroma i let do Beograda

CENA PROGRAMA: 599 GBP

 

Ova ponuda uključuje smeštaj u porodicama u dvokrevetnim sobama na bazi 9 polupansiona u Londonu (Haj Barnet ili Širli), a uključeni su doručak i večera sa porodicom radnim danom, kao i lanč paket vikendom. Doplata za smeštaj u jednokrevetnoj sobi iznosi 60 GBP po osobi. Svi domaćini su provereni i poštuju visoke standarde smeštaja, a sve kuće i stanovi se nalaze se u delu Londona koji se zove Krojdon (zona 5). U cenu su uključene i karte za londonski metro, 6 jezičkih radionica koje će se održavati u muzejima i drugim atrakcijama, ture s vodičem do svih znamenitosti navedenih u programu, jedan celodnevni izlet van Londona (do Brajtona ili Kembridža – po izboru grupe), vožnja brodom na Temzi od Vestminstera do Griniča, kao i transfere od aerodroma do smeštaja i nazad. 

Šta nije uključeno u cenu programa?

U cenu nije uključena avionska karta do Londona i nazad, kao ni i troškovi aplikacije za britansku vizu (85 GBP za apliciranje u Beogradu, odnosno 144 GBP za apliciranje u Sarajevu i Podgorici). Agencija English Tours će za sve putnike koji putuju s grupom rezervisati avionske karte i pružiće svu podršku oko apliciranja za britansku vizu. Zbog procedure dobijanja britanske vize koja traje oko 3-4 nedelje, rezervišite svoje mesto 5 nedelja (25 dana) pred sam put. Cena ne uključuje ručak radnim danima, ali svakog dana vodiči će voditi organizovano polaznike u restorane i kafee gde mogu povoljno da kupe ručak. Cena ne uključuje fakultativne izlete, kao ni ulaznice za znamenitosti koje nisu navedene u programu.

O nama: English Tours je agencija koja organizuje održavanje letnjih kampova u zemlji i inostranstvu već više od decenije. Sarađujemo sa brojnim školama u celom regionu i imamo zavidnu reputaciju u obrazovnom sektoru. Hiljade zadovoljnih polaznika koji su prošli kroz naše letnje škole svedoci su da mi kao agencija koja pružamo izuzetno kvalitetne usluge. Polaznici provode vrlo malo vremena u svojim sobama i uvek su uključeni u učenje ili učestvovanje u aktivnostima koje promovišu razvijanje veština govora i razumevanja stranog jezika. 

 

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad London
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Porodica
Prevoz Avion
Tip Grupni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti