Prolećno studijsko putovanje u London
Prolećno studijsko putovanje u London
0 %
+
Prolećno studijsko putovanje u London

Prolećno studijsko putovanje u London

Kulturološka putovanja

Lokacija: London

Datum polaska: 1.04.2017.-09.04.2017.

Dužina boravka: 9 dana (8 noćenja)

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Ovaj program je akademsko-turističkog karaktera, s obzirom da ćete imati prilike da pored obilazaka znamenitosti Londona svakog dana, obiđete i neke od najpoznatijih institucija za dodatno obrazovanje Engleskoj: jednu srednju školu i jedan univerzitet. Srednja škola koju ćemo posetiti jeste jedna od najvećih institucija za srednjoškolsko obrazovanje u Londonu i organizuje nastavu različitih stručnih predmeta, ali i nastavu engleskog jezika za strance. Na samom koledžu imaćete prilike da se upoznate sa načinom rada tipičnog britanskog koledža, obiđete ga, upoznate neke od profesora i prisustvujete časovima, kao i da se družite sa drugim učenicima na ručku. Naši polaznici će imati priliku da obiđu ovu instituciju, upoznaju se sa nekim od predavača i studenata, i prisustvuju jednom predavanju. Osim poseta obrazovnim institucijama, dani u Londonu ispunjeni su organizovanim izletima po gradu i svaka tura je vođena na engleskom jeziku od strane iskusnog vodiča. Ovaj program predstavlja idealan način da otkrijete sve čari Londona!

0,00 GBP
1.070,00 GBP
Od 1.070,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Polaznici borave u modernom i stilizovanom smeštajnom bloku Stay Club koji se nalazi na raskrsnici Vilsden, na samo nekoliko stanica metroom od centra Londona – postoji direktna linija do ulica Bejker i Oksford, kao i do trga Trafalgar. Polaznici su smešteni u dvokrevetnim sobama koje poseduju kupatila sa tušem. Smeštaj je na bazi polupansiona (doručak je kontinentalni, a za večeru se služi kuvani obrok – izbor od više jela). Kampus poseduje savremeno opremljene učionice i restoran, kao i bežični internet, a u blizini se nalaze i mnoge prodavnice.

PLAN PUTOVANJA

1. DAN – Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla. Putovanje do Londona. Smeštanje u sobe. Posle podne: pešačka tura u Sohou, obilazak rezidencija i rodnih kuća čuvenih britanskih pisaca i političara.

2. DAN – Pešačka tura koja uključuje obilazak sledećih znamenitosti: Bakingemska palata sa posmatranjem smene straže, zgrade Parlamenta i Vestminsterska opatija, trgovi Trafalgar i Pikadili. Polaznici će imati prilike da čuju mnoge detalje o ovim znamenitostima, njihovom značaju i istorijskim događajima koji su vezani za njih. Poseta Nacionalnoj galeriji i Galeriji portreta.

3. DAN – Jutarnja poseta Britanskom muzeju (Rozeta kamen, Mermerne skulpture sa Partenona, Egipatska, Grčka i Rimska istorija). Priča o Karlu Marksu i pisanju dela “Kapital”. Poludnevna poseta Britanskoj srednjoj školi. Večernja sportska aktivnost na koledžu.

4. DAN – Integrisani časovi sa učenicima iz britanske škole. Poseta unutrašnjosti Gornjeg i Donjeg Doma Parlamenta kako bi se posmatrala rasprava u parlamentu uživo.

5. DAN – Šetnja Hajd parkom, i viktorijanska tura, s posetom najznačajnijim spomenicima tog perioda. Obilazak Prirodnjačkog muzeja (paleontologija, pomorska biologija, ornitologija, geologija...), Muzeja nauke (istraživanje svemira, tehnologije budućnosti, istorija otkrića 20. veka...)

6. DAN – Obilazak Sautbenka i zgrade “London County Hall”, Nacionalnog pozorišta i Instituta britanskog filma. Šekspirov Gloub teatar, brod “Golden Hind”, katedrala Sautvork, Borou market, Tauer bridž (fakultativna poseta Londonskom Taueru: £20). Priče o čuvenim duhovima Londona. Večernja liturgija u katedrali St. Paul.

7. DAN – Odlazak u Grinič brodom, uključujući Kanari Vorf, brod “Cutty Sark”, Kraljevski pomorski muzej i Grinička opservatorija (Nulti meridijan).  

8. DAN – Celodnevni izlet u Kembridžu, koja uključuje pešačku turu po gradu, i istoriju samog univerzitetskog centra i poseta jednom od univerziteta.

9. DAN – Poseta Kamden tržnici. Povratak u Beograd.

Napomene:

Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 6. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Uslovi viziranja: spisak potrebne dokumentacije i formular koji detaljno mora biti popunjen, a koji možete preuzeti u našoj poslovnici. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u britanskim funtama, u efektivi.

GBP 1070

Cena uključuje: Avio kartu, vizu, smeštaj u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona (doručak i večera), propusnicu za Londonski metro (aerodromske transfere autobusima). Poseta koledžu i srednjoj školi, izlete prema programu, usluge vodiča.

Cena ne uključuje: Fakultativne izlete i ulaznice za znamenitosti koje nisu navedene u programu.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za decu, Za mlade, Za odrasle, Za tinejdzere
Grad London
Sezona Proleće
Namena Za studente, Za učenike, Za zaposlene
Smeštaj Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti