London Shopping & Sightseeing 2018 (8 dana/7 noći)
London Shopping & Sightseeing 2018 (8 dana/7 noći)
0 %
+
London Shopping & Sightseeing 2018 (8 dana/7 noći)

London Shopping & Sightseeing 2018 (8 dana/7 noći)

Kulturološka putovanja

London Shopping and Sightseeing 2018

Datum

   Cen

31.03.2018 – 07.04.2018.

£ 449

0,00 GBP
449,00 GBP
Od 449,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: do 08-17h

 

Šta je “London Shopping and Sightseeing 2018”?

Nedavno je London izglasan za najbolju turističku destinaciju na svetu, zahvaljujući glasovima miliona korisnika sajta Trip Advisor, i to s pravom jer su istorija i kultura ovog grada zaista jedinstvene. Ukoliko nikada niste bili u Londonu, treba da znate da je London veličanstvena lokacija gde se tako mnogo toga može videti i uraditi i gde se gotovo na svakom uglu nalazi neka od svetski poznatih znamenitosti. Ukoliko ste nekada posetili ovaj grad, bilo poslovno ili privatno, onda bez ikakve sumnje znate da je teško videti sve što London ima da ponudi u toku samo jednog kratkog boravka. Evo prilike da posetite London u svom njegovom sjaju i da obiđete glavne turističke lokacije za samo 8 dana. Tura uključuje sve troškove transporta u ovom gradu i omogućava posetiocima da iskuse ono najbolje što on ima da pruži. Pored atraktivne turističke ponude, grad je jedinstven po ogromnom izboru atraktivnih brendova koji imaju svoje prodavnice, kako po velikim tržnim centrima, tako i po centralnim ulicama samog grada. Ovo je grad koji privlači najviše šopingholičara na svetu. A ako odete shvatićete i zašto je to tako.

Ponuda uključuje smeštaj od 7 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama, u zapadnom Londonu – Vilsden u rezidenciji „The Stay Club“. U samoj rezidenciji postoji mogućnost doplate i večere, a svaka soba u smeštaju ima frižider i kuhinju s mikrotalasnom rernom, šporetom, frižiderom i kuvalom, tako da namirnice možete nabaviti u lokalnom Tesco supermarketu i sami pripremati svoje obroke ako Vam tako više odgovara. Postoji i nekoliko restorana brze hrane u neposrednoj blizini hotela. U paket aranžman su uključene i celodnevne ulaznice za korišćenje londonske podzemne železnice, kao i autobusa, u zonama 1 i 2 tokom svih dana. U cenu su takođe uključeni transferi od hotela do aerodroma Hitrou, kao i posete svim nacionalnim galerijama i muzejima. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi £125.

 

Svaki dan je ispunjen organizovanim izletima po gradu i svaka tura je u potpunosti vođena na engleskom jeziku od strane iskusnog vodiča. Dnevne ture se završavaju sredinom popodneva, tako da imate dovoljno vremena da sami istražujete London ili iskoristite vreme za kupovinu, ili pak odlučite da vreme provedete odlučivši se  se za neku od mnogih fakultativnih aktivnosti u našoj ponudi. ‘London Shopping and Sightseeing’ je idealan način, kako za decu tako i za odrasle, da otkriju sve čari ovog velikog grada.

Ponuđene fakultativne aktivnosti

Vožnja brodom na Temzi od Vestminstera do Tauer Hila, predstava na Vest Endu, odlazak u muzej Madam Tiso, vožnja na  panorami “London  Eye” i obilazak Londonske tamnice, predstava u Šekspirovom Gloub pozorištu, obilazak Londonske tvrđave i Tower mosta, pešačka tura Džek Trbosek, obilazak stadiona u Vimbldonu i muzeja, obilazak stadiona Čelsija i muzeja, obilazak stadiona Vembli i obližnjeg autlet centra. 

Cena od £ 449 za 7 noćenja s doručkom. 

Šta nije uključeno u aranžman?
Cena avionske karte kao i troškovi viziranja pasoša (£90 za apliciranje u Beogradu) nisu uključeni. Mi ćemo svim našim klijentima koji budu išli na putovanje pružiti uslugu apliciranja za vizu, međutim imajte na umu da proces obrade aplikacija u britanskom viznom centru može da traje i do 4 nedelje (20 radnih dana). Stoga, ukoliko želite da se prijavite i rezervišete mesta za ovu jedinstvenu priliku da posetite i obiđete London, to morate uraditi najkasnije 5 nedelja pre datuma početka programa.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za decu, Za mlade, Za odrasle, Za tinejdzere
Grad London
Sezona Proleće
Namena Za odrasle ljude, Za porodice, Za poslovne ljude, Za studente, Za zaposlene
Smeštaj Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni
Institucija bez institucije