Šoping i razgledanje Londona
Šoping i razgledanje Londona
Šoping i razgledanje Londona

Šoping i razgledanje Londona

Kulturološka putovanja

Šoping i razgledanje Londona 2018

Datum

   Cen

31.03.2018 – 07.04.2018.

£ 449

0,00 GBP
449,00 GBP
Od 449,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Šoping i razgledanje Londona vezuje se za najbolju turističku destinaciju na svetu, zahvaljujući glasovima miliona korisnika sajta Trip Advisor, i to s pravom jer su istorija i kultura ovog grada zaista jedinstvene. Ukoliko nikada niste bili u Londonu, treba da znate da je London veličanstvena lokacija gde se tako mnogo toga može videti i uraditi i gde se gotovo na svakom uglu nalazi neka od svetski poznatih znamenitosti. Ukoliko ste nekada posetili ovaj grad, bilo poslovno ili privatno, onda bez ikakve sumnje znate da je teško videti sve što London ima da ponudi u toku samo jednog kratkog boravka. Evo prilike da posetite London u svom njegovom sjaju i da obiđete glavne turističke lokacije za samo 8 dana. Tura uključuje sve troškove transporta u ovom gradu i omogućava posetiocima da iskuse ono najbolje što on ima da pruži. Pored atraktivne turističke ponude, grad je jedinstven po ogromnom izboru atraktivnih brendova koji imaju svoje prodavnice, kako po velikim tržnim centrima, tako i po centralnim ulicama samog grada. Ovo je grad koji privlači najviše šopingholičara na svetu. A ako odete shvatićete i zašto je to tako.

Šoping i razgledanje Londona uključuje smeštaj od 7 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama, u zapadnom Londonu – Vilsden u rezidenciji „The Stay Club“. U samoj rezidenciji postoji mogućnost doplate i večere, a svaka soba u smeštaju ima frižider i kuhinju s mikrotalasnom rernom, šporetom, frižiderom i kuvalom, tako da namirnice možete nabaviti u lokalnom Tesco supermarketu i sami pripremati svoje obroke ako Vam tako više odgovara. Postoji i nekoliko restorana brze hrane u neposrednoj blizini hotela. U paket aranžman su uključene i celodnevne ulaznice za korišćenje londonske podzemne železnice, kao i autobusa, u zonama 1 i 2 tokom svih dana. U cenu su takođe uključeni transferi od hotela do aerodroma Hitrou, kao i posete svim nacionalnim galerijama i muzejima. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi £125.

Šoping i razgledanje Londona predstavlja putovanje ispunjeno organizovanim izletima po gradu, a svaka tura je u potpunosti vođena na engleskom jeziku od strane iskusnog vodiča. Dnevne ture se završavaju sredinom popodneva, tako da imate dovoljno vremena da sami istražujete London ili iskoristite vreme za kupovinu, ili pak odlučite da vreme provedete odlučivši se  se za neku od mnogih fakultativnih aktivnosti u našoj ponudi. Šoping i razgledanje Londona predstavlja idealan način, kako za decu tako i za odrasle, da otkriju sve čari ovog velikog grada.

Ponuđene fakultativne aktivnosti

Vožnja brodom na Temzi od Vestminstera do Tauer Hila, predstava na Vest Endu, odlazak u muzej Madam Tiso, vožnja na  panorami “London  Eye” i obilazak Londonske tamnice, predstava u Šekspirovom Gloub pozorištu, obilazak Londonske tvrđave i Tauer mosta, pešačka tura Džek Trbosek, obilazak stadiona u Vimbldonu i muzeja, obilazak stadiona Čelsija i muzeja, obilazak stadiona Vembli i obližnjeg autlet centra. 

Cena od £ 449 za 7 noćenja s doručkom. 

Šta nije uključeno u aranžman?
Cena avionske karte kao i troškovi viziranja pasoša (£90 za apliciranje u Beogradu) nisu uključeni. Mi ćemo svim našim klijentima koji budu išli na putovanje pružiti uslugu apliciranja za vizu, međutim imajte na umu da proces obrade aplikacija u britanskom viznom centru može da traje i do 4 nedelje (20 radnih dana). Stoga, ukoliko želite da se prijavite i rezervišete mesta za ovu jedinstvenu priliku da posetite i obiđete London, to morate uraditi najkasnije 5 nedelja pre datuma početka programa.
 
Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 6. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Uslovi viziranja: spisak potrebne dokumentacije i formular koji detaljno mora biti popunjen, a koji možete preuzeti u našoj poslovnici. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za decu, Za mlade, Za odrasle, Za tinejdzere
Grad London
Sezona Proleće
Namena Za odrasle ljude, Za porodice, Za poslovne ljude, Za studente, Za zaposlene
Smeštaj Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni, Specijalne ponude
Institucija bez institucije