Engleski u Njujorku
Engleski u Njujorku
0 %
+
Engleski u Njujorku

Engleski u Njujorku

Kursevi

Letnja škola engleskog jezika u Njujorku - Menhetn

Lokacija: Njujork (Menhetn koledž)

Organizator programa: English Tours D.O.O.

Datum polaska: 09.07.2017.

Dužina boravka: 2 ili 3 nedelje

Uzrast: 13 – 19 godina

0,00 USD
2.890,00 USD
Od 2.890,00 USD
Ušteda: 0,00 USD
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

LETO U NJUJORKU Naučite engleski u jednom od najuzbudljivijih gradova sveta! U multikulturnom okruženju sa svih kontinenata usavršite svoje znanje engleskog istražujući i obilazeći kulturne znamenitosti Njujorka: Tajms skver, Central park, Grinič vilidž i Vol strit sa pogledom na reku Hadson, kao i čuveni Kip slobode, čekaju na vas da u njima uživate!

 

Polaznici su smešteni u kampusu Menhetn koledža koji se nalazi na severu Menhetna (na 25 minuta metroom do Central parka) u dvosobnim, trosobnim i četvorosobnim apartmanima sa dvokrevetnim sobama i kupatilom. Smeštaj je na bazi punog pansiona (za doručak, ručak i večeru nudi se više jela po izboru, a danima kada su predviđene ekskurzije učenici dobijaju lanč paket umesto ručka). Na svakom spratu koledža nalazi se perionica koju polaznici mogu da koriste, a u kampusu postoji i besplatan bežični internet. Kampus poseduje savremeno opremljene učionice i sportske terene, kao i sve što je potrebno za ugodan boravak polaznika letnje škole. Ovo je centar pun dešavanja u kojem naši studenti imaju priliku da upo-znaju polaznike iz raznih zemalja i osete pravi duh Amerike.

Naša partnerska škola u Njujorku nudi nastavni plan čiji je akcenat na komunikaciji i konverzaciji s ciljem da pola-znici ne samo nauče jezik, već i da ga iskreno zavole. Svi predavači su izvorni govornici s visokim kvalifikacijama i velikim is-kustvom u nastavi. Program obuhvata 15 sati engleskog jezika nedeljno.

Pored nastave, program uključuje još i pet poludnevnih i jednu celodnevnu ekskurziju nedeljno do centra Njujorka, uz obilaske njegovih najznačajnijih znamenitosti, kao i paket zanimljivih poslepodnevnih i večernjih aktivnosti u kampusu uz mogućnost organizovanog večernjeg odlaska u grad (uključene ulaznice za: Empajer stejt bilding, muzeje: Metropolitan, MOMA, Gugenhajm, Američki prirodnjački muzej, vožnju brodom na reci). U ponudi su i dodatne fakultativne ekskurzije poput obilaska Nijagarinih vodopada, odlaska na predstavu na Brodveju, odlaska u zabavni park ili noćenje u Vašingtonu (dodatne ekskurzije nisu uključene u cenu). Kao i u svim English Tours-ovim letnjim kampovima, naš predstavnik će voditi računa o svim aspektima vašeg boravka. Obilasci su organizovani uz pratnju vodiča, organizacija je fleksibilna i staramo se da vaše iskustvo tokom leta učinimo nezaboravnim. 

 

Broj nedelja Cena
2 2890 USD
3 4210 USD

 

Cena uključuje: 15 sati nastave nedeljno (20 školskih časova), nastavni materijal i sertifikat, smeštaj na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, vanškolske aktivnosti i izlete prema programu, usluge vodiča. 

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od $80, troskove avionske karte, troškove viziranja pasoša $160, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete.

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 6 nedelja pre početka putovanja Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u evrima, u efektivi.

 

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država SAD
Uzrast Za decu, Za mlade
Grad Njujork
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Koledž, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Institucija Anglo
Tip Grupni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti