Kurs engleskog na Malti
Kurs engleskog na Malti
Kurs engleskog na Malti
Kurs engleskog na Malti

Kurs engleskog na Malti

Kursevi

Lokacija: Malta 

Organizator programa: English Tours d.o.o.

Datum polaska: 06.07 – 17.08.2019. (subotom)

Dužina boravka: 2 nedelje

Uzrast: 13 – 17 godina

0,00 EUR
1.699,00 EUR
Od 1.699,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Smeštena u srcu Mediterana, Malta je idealno mesto za mlade jer nudi kombinaciju učenja engleskog jezika sa mnogo razonode i aktivnosti, a sve to u lepom i bezbednom okruženju. Uy odli;an spoj sunca, plaža, istorije i kulture koja datira još od osmog veka pre nove ere, Malta nudi mnogo mogućnosti za učenje engleskog jezika i van učionice. Malta  je centar zabave i karakteristična je po tome što je leti posećuje na hiljade mladih ljudi iz čitavog sveta.

Polaznici letnje škole engleskog u Sliemi, smešteni su u hotelu sa 4 zvezdice u trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama koje imaju kupatila sa tuš kabinom, TV i klima uređaj. Hotel ima i besplatan bežični internet u holu, kao i bazen na krovu s pogledom na more, na samoj obali. Smeštaj je na bazi punog pansiona (doručak je kontinentalni, lanč paket za ručak i večera na bazi švedskog stola).

KURS ENGLESKOG ■ Kurs engleskog na Malti podrazumeva 20 časova nastave nedeljno, dok časovi traju po 45 minuta. Na početku se radi ulazni test, na osnovu koga se učenici raspoređuju po grupama koje se sastoje od najviše 15 polaznika iz različitih zemalja. Kurs ima za cilj unapređivanje veština komunikacije i konverzacije na engleskom jeziku. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane malteškog ministarstva prosvete i ostalih relevantnih institucija.

 

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Posle pohađanja kursa engleskog na Malti, učenici mogu da uživaju u slobodnom vremenu ili da učestvuju u aktivnostima koje organizuje škola: jedna celodnevna ekskurzija nedeljno do Valete, Mdine, Rabata ili ostrva Komino, kao i 4 poludnevne aktivnosti nedeljno koje podrazumevaju organizovane odlaske na plaže i večernje aktivnosti nedeljno (koncerti, žurke, vožnje brodom, kuglanje).

Broj nedelja

Cena

2

1699 EUR

Cena uključuje: 15 sati nastave nedeljno (20 školskih časova), nastavni materijal i sertifikat, smeštaj na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, usluge vodiča. 

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od €50, troskove avionske karte, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete.

Cena važi do popune mesta.

 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 6 nedelja pre početka putovanja Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 5. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u evrima, u efektivi.

 

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Malta
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni, Individualni
Institucija AM Language Studio
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti