Letnja škola engleskog na Malti (Rabat)
Letnja škola engleskog na Malti (Rabat)
0 %
+
Letnja škola engleskog na Malti (Rabat)

Letnja škola engleskog na Malti (Rabat)

Kursevi

Lokacija: Malta (Rabat)

Organizator programa: GV Malta

Datum polaska: 07.07.2017.

Dužina boravka: 2 nedelje

Uzrast: 13 – 18 godina

0,00 EUR
1.390,00 EUR
Od 1.390,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Smeštena u srcu Mediterana, Malta je idealno mesto za mlade jer nudi mogućnost kombinovanja učenja engleskog jezika sa mnogo razonode i aktivnosti, a sve to u lepom i bezbednom okruženju. Sa odličnom kombinacijom sunca, plaža, istorije i kulture koja datira još od osmog veka pre nove ere, Malta nudi mnogo mogućnosti za učenje engleskog jezika i van učionice. Malta  je centar zabave i karakteristična je po tome što je leti posećuje na hiljade mladih ljudi iz čitavog sveta.

Polaznici su smešteni u Rabatu, u studenstkoj reyidenciji u trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama koje imaju kupatila sa tuš kabinom. Smeštaj je na bazi punog pansiona (doručak, topao ručak radnim danima, večera).

 

NASTAVA ■ Polaznici imaju 20 časova nastave engleskog jezika nedeljno, a časovi traju po 45 minuta. Na početku se radi ulazni test, na osnovu kojeg se polaznici raspoređuju po grupama koje se sastoje od najviše 15 polaznika iz različitih zemalja. Cilj kursa je da polaznici unaprede veštine komunikacije i konverzacije na engleskom jeziku. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane malteškog ministarstva prosvete i ostalih relevantnih institucija.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Posle nastave, polaznici mogu da uživaju u slobodnom vremenu ili da uzmu neki od paketa aktivnosti koje organizuje škola. Vikendom su predviđenje ekskurzije do obližnjih atraktivnih lokacija.

 

Broj nedelja Cena
2 1390 EUR

 

Cena uključuje: 15 sati nastave nedeljno (20 školskih časova), nastavni materijal i sertifikat, smeštaj na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, usluge vodiča. 

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od € 60, troskove avionske karte, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete.

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 6 nedelja pre početka putovanja Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 6. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u evrima, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Malta
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni, Individualni
Institucija AM Language Studio
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti