Letnja škola engleskog na Malti (Sliema)
Letnja škola engleskog na Malti (Sliema)
0 %
+
Letnja škola engleskog na Malti (Sliema)

Letnja škola engleskog na Malti (Sliema)

Kursevi

Lokacija: Malta (Slima)

Organizator programa: AM Language Studio

Datum polaska: 01.07.2017. i 08.07.2017.

Dužina boravka: 2 nedelje

Uzrast: 13 – 18 godina

0,00 EUR
1.299,00 EUR
Od 1.299,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Smeštena u srcu Mediterana, Malta je idealno mesto za mlade jer nudi mogućnost kombinovanja učenja engleskog jezika sa mnogo razonode i aktivnosti, a sve to u lepom i bezbednom okruženju. Sa odličnom kombinacijom sunca, plaža, istorije i kulture koja datira još od osmog veka pre nove ere, Malta nudi mnogo mogućnosti za učenje engleskog jezika i van učionice. Grad Slima u kome borave naši polaznici, centar je zabave i karakterističan je po tome što ga leti posećuje na hiljade mladih ljudi iz čitavog sveta.

Polaznici su smešteni u Slimi, u hotelu Kennedy Nova sa 4 zvezdice u trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama koje imaju kupatila sa tuš kabinom, TV i klima uređaj. Hotel ima i besplatan bežični internet u holu, kao i bazen na krovu. Smeštaj je na bazi punog pansiona (doručak je kontinentalni, lanč paket za ručak i večera na bazi švedskog stola).

 

NASTAVA ■ Polaznici imaju 20 časova nastave engleskog jezika nedeljno, a časovi traju po 45 minuta. Na početku se radi ulazni test, na osnovu kojeg se polaznici raspoređuju po grupama koje se sastoje od najviše 15 polaznika iz različitih zemalja. Cilj kursa je da polaznici unaprede veštine komunikacije i konverzacije na engleskom jeziku. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane malteškog ministarstva prosvete i ostalih relevantnih institucija.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Posle nastave, polaznici mogu da uživaju u slobodnom vremenu ili da uzmu neki od paketa aktivnosti koje organizuje škola.

Paket A: uključuje jednu celodnevnu ekskurziju nedeljno do Valete, Mdine, Rabata ili ostrva Komino, kao i 4 poludnevne aktivnosti nedeljno koje podrazumevaju organizovane odlaske na plaže i 3 večernje aktivnosti nedeljno (koncerti, žurke, vožnje brodom, kuglanje).

Paket B: Uključuje sve iz paketa A plus jedna dodatna celodnevna ekskurzija tokom dvonedeljnog perioda i večernje aktivnosti svako veče.

Broj nedelja Cena
2 1299 EUR

 

Cena uključuje: 15 sati nastave nedeljno (20 školskih časova), nastavni materijal i sertifikat, smeštaj na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, usluge vodiča. 

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od € 60, troskove avionske karte, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, paket aktivnosti A: € 160, paket aktivnosti B: € 200

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 6 nedelja pre početka putovanja Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 6. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u evrima, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Malta
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Sliema
Sezona Leto
Namena Za učenike
Smeštaj Hotel
Prevoz Avion
Tip Grupni
Institucija AM Language Studio
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti