Letnja škola jezika u Malagi
Letnja škola jezika u Malagi
Letnja škola jezika u Malagi

Letnja škola jezika u Malagi

Kursevi

Lokacija: Malaga (Španija)

Organizator programa: English Tours d.o.o

Lokacija: Malaga (Španija)

Jezici: španski, engleski, nemački

Datum polaska: nedeljom u julu i avgustu

Dužina boravka: 2 nedelje

Uzrast: 12 – 18 godina

0,00 EUR
1.490,00 EUR
Od 1.490,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Letnja škola jezika u Malagi nalazi se na toploj obali Kosta del Sol u Španiji. Na ovoj prelepoj i inspirativnoj lokaciji možete provesti nezaboravno leto uz učenje jezika. Malaga je veoma raznolika u pogledu različitih kultura koje naseljavaju ovaj prostor i zbog toga je veoma otvoren grad za strane posetioce. Kurs španskog jezika koji pohađaju naši polaznici ima dodira sa španskom kulturom i nasleđem, ali istovremeno Malaga predstavlja i fantastičnu lokaciju za učenje engleskog ili nemačkog, daleko od bučnih metropola.

Polaznici letnje škole jezika u Malagi su smešteni u studentskim apartmanima koji se nalaze u centru grada, nedaleko od škole. Smeštaj je na bazi punog pansiona (uključuje doručak, ručak i večeru – obroci su na bazi izbora od više jela), u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama sa spratnim kupatilima. U rezidenciji je dostupan bežični internet, a postoji i zajednička prostorija sa TV-om.

Polaznici letnje škole jezika u Malagi imaju 20 časova nastave engleskog, španskog ili nemačkog jezika nedeljno (u zavisnosti od izabranog jezika). Na početku se radi ulazni test, na osnovu kojeg se polaznici raspoređuju po grupama od najviše 10 polaznika. Svi predavači su izvorni govornici jezika na kojima se održavaju časovi. Svakog dana, prva dva časa posvećena su usvajanju gramatičkih struktura, dok se tokom druga dva časa izvode komunikativne aktivnosti čiji je fokus na govoru i razumevanju odabranog jezika. 

Posle nastave, za polaznike letnje škole jezika u Malagi su organizovane brojne aktivnosti i izleti, a u dvonedeljni program je uključeno sledeće: dve celodnevne ekskurzije (do gradova i mesta poput Granade, Sevilje, Kordobe, Gibraltara), 4 sportske ili zabavne aktivnosti u poslepodnevnim i večernjim časovima (fudbal, mini olimpijada na plaži, časovi veslanja ili jedrenja, flamenko ili salsa, vožnja brodom, poseta akva parku), kao i 6 poseta znamenitostima Malage (tvrđava Alkazaba, zamak Gibralfaro, Pikasov muzej, Katedrala, Muzej vina itd.)  

 

Cena varira  u odnosu na datume i dužinu boravka. Molimo da nam se obratite sa specifičnim zahtevom na office@englishtours.rs 
 
Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 6. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Uslovi viziranja: spisak potrebne dokumentacije i formular koji detaljno mora biti popunjen, a koji možete preuzeti u našoj poslovnici. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski, Nemački, Španski
Država Španija
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Malaga
Sezona Leto
Namena Za učenike
Smeštaj Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni
Institucija Lexis
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti, Opšti jezik