Letnja škola engleskog u Malagi
Letnja škola engleskog u Malagi
0 %
+
Letnja škola engleskog u Malagi

Letnja škola engleskog u Malagi

Kursevi

Lokacija: Malaga (Španija)

Organizator programa: English Tours

Lokacija: Malaga (Španija)

Organizator programa: English Tours d.o.o.

Škola: Lexis Instituto

Datum polaska: nedeljom

Dužina boravka: 2 nedelje

Uzrast: 12 – 18 godina

0,00 EUR
1.490,00 EUR
Od 1.490,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: do 08-17h

Kako se nalazi na toploj obali Kosta del Sol u Španiji, Malaga je prelepa i inspirativna lokacija na kojoj može da se provede nezaboravno leto uz učenje. Ovaj grad je veoma raznolik u pogledu različitih kultura koje naseljavaju ovaj prostor i zbog toga je veoma otvoren za strane posetioce. Kurs jezika koji pohađaju naši polaznici ima dodira sa španskom kulturom i nasleđem, ali istovremeno Malaga predstavlja i fantastičnu lokaciju za učenje engleskog ili nemačkog, daleko od bučnih metropola.

Polaznici su smešteni u studentskim apartmanima koji se nalaze u centru grada, nedaleko od škole. Smeštaj je na bazi punog pansiona (uključuje doručak, ručak i večeru – obroci su na bazi izbora od više jela), u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama sa spratnim kupatilima. U rezidenciji je dostupan bežični internet, a postoji i zajednička prostorija sa TV-om.

Polaznici imaju 20 časova nastave engleskog, španskog ili nemačkog jezika nedeljno (u zavisnosti od toga šta odaberu). Na početku se radi ulazni test, na osnovu kojeg se polaznici raspoređuju po grupama. Grupe se sastoje od najviše 10 polaznika, a svi predavači su izvorni govornici jezika koji predaju. Svakog dana, prva dva časa posvećena su usvajanju gramatičkih struktura, dok se tokom druga dva časa rade komunikativne aktivnosti čiji je fokus na govoru i razumevanju datog jezika. 

Posle nastave, za polaznike su organizovane brojne aktivnosti i izleti, a u dvonedeljni program je uključeno sledeće: dve celodnevne ekskurzije (do gradova i mesta poput Granade, Sevilje, Kordobe, Gibraltara), 4 sportske ili zabavne aktivnosti u poslepodnevnim i večernjim časovima (fudbal, mini olimpijada na plaži, časovi veslanja ili jedrenja, flamenko ili salsa, vožnja brodom, poseta akva parku), kao i 6 poseta znamenitostima Malage (tvrđava Alkazaba, zamak Gibralfaro, Pikasov muzej, Katedrala, Muzej vina itd.)  

 

Broj nedelja Cena
2 1490 EUR

Cena uključuje: 20 časova odabranog jezika nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj na bazi punog pansiona, izlete i aktivnosti prema programu, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, usluge pratioca grupe. 

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od €60, troskove avionske karte, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete.

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 6 nedelja pre početka putovanja Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 6. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u evrima, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski, Nemački, Španski
Država Španija
Uzrast Za decu, Za mlade
Grad Malaga
Sezona Leto
Namena Za učenike
Smeštaj Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni
Institucija Lexis
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti