London Vimbldon: engleski za odrasle
London Vimbldon: engleski za odrasle
London Vimbldon: engleski za odrasle

London Vimbldon: engleski za odrasle

Kursevi

Lokacija: London (Vimbldon)

Organizator programa: English Tours

Škola: Milner School of English

Datumi polazaka: svake nedelje tokom godine.

Kursevi počinju svakog ponedeljka (izuzev u vreme praznika)

Dužina boravka: 2 ili više nedelja

Uzrast: 18 +

Individualni program

0,00 GBP
805,00 GBP
Od 805,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Škola Milner. Škola se nalazi na odličnoj lokaciji, u Vimbldonu koji je najpoznatiji teniski centar na svetu. Ovo je miran i imućan deo Londona koji je samo dvadesetak minuta udaljen od centra grada. Škola ima više od 35 godina iskustva u nastavi i savremeno je opremljena. U samoj školi se nalazi kafe i mesto za odmaranje, soba sa kompjuterima i biblioteka sa velikim izborom literature. Pored nastave polaznici dobijaju besplatno korisćenje sportskog centra, uključjujući teretanu, bazen i časove fitnesa kao i besplatno članstvo u biblioteci. Škola nudi mogućnost kombinovanja časova tenisa sa časovima engleskog jezika.

U porodici: u jednokrevetnim sobama, na bazi  polupansiona ili noćenja sa doručkom. Sve porodice su proverene i  nalaze se veoma blizu škole (u Vimbldonu ili okolini). Jedna nedelja podrazumeva 6 noćenja (dolasci su nedeljom, a odlasci subotom).

U studentskoj rezidenciji: u jednokrevetnim sobama. Sobe su moderno opremljene, svaka soba ima sopstveno kupatilo, na svakom spratu se nalazi zajednička kuhinja. U zgradi se nalazi velika zajednička dnevna soba sa TV-om a tu je i teretana. Upotreba bežičnog interneta je uvek dostupna. Ova zgrada se nalazi na dvadeset minuta autobusom od škole. Ovaj smeštaj ne uključuje ishranu, ali postoji zajednička kuhinja koju polaznici mogu da koriste kao i školska kafeterija gde mogu da ručaju.

Standardni ili intenzivni kurs opšteg engleskog jezika (od 15 ili 22 sata engleskog jezika nedeljno); Pripremu za IELTS, FCE ili CAE; engleski u kombinaciji sa školom tenisa; Individualni časovi engleskog jezika. Svi predavači imaju veliko iskustvo u nastavi engleskog jezika i visoke kvalifikacije. Nastava se održava u malim grupama do 12 polaznika.

Polaznicima se nudi mogućnost da posle nastave pohađaju privatne časove tenisa u trajanju od 3 sata nedeljno. Takođe, svake nedelje škola organizuje izlete do znamenitosti u Londonu, druženja i posete lokalnim znamenitostima u Vimbldonu.

Broj nedelja Smeštaj u porodici Studenska rezidencija
2 £ 685 £ 805
dodatna nedelja £ 295 £ 350

 

DOPLATE PO ŽELJI (doplata za 1 nedelju)
Doplata za intenzivni kurs (22 sata ned) £ 65
Doplata za polupansion (u porodici) £ 45
Engleski plus tenis (3 sata tenisa) £ 210

 

Cena uključuje: Kurs engleskog jezika prema opisu (15 sati nastave nedeljno – časovi 60 minuta), smeštaj prema opisu.

Cena ne uključuje: Registraciju za program - £ 70, avio kartu, troškove viziranja pasoša - £ 87, aerodromske transfere, knjige - £ 30 (plaća se u školi).

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja Uslovi viziranja: spisak potrebne dokumentacije i formular koji detaljno mora biti popunjen, a koji možete preuzeti u našoj poslovnici. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html  Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za odrasle
Grad London
Sezona Jesen, Leto, Proleće, Zima
Namena Za odrasle ljude, Za studente
Smeštaj Porodica, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Individualni
Institucija Milner
Vrsta kursa Opšti jezik