London - engleski plus biznis i finansije
London - engleski plus biznis i finansije
0 %
+
London - engleski plus biznis i finansije

London - engleski plus biznis i finansije

Kursevi

Lokacija: London

Organizator programa: English Tours

Škola: Kings Education

Datumi polazaka: svake nedelje tokom godine.

Kursevi počinju svakog ponedeljka (izuzev u vreme praznika)

Dužina boravka: 2 ili više nedelja

Uzrast: 16 +

Individualni program

0,00 GBP
1.229,00 GBP
Od 1.229,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Škola se nalazi u delu Londona koji se zove Bekenam (20 minuta vozom od centra Londona). Škola je nedavno renovirana i modernizovana, tako da sadrži dobro opremljene prostrane učionice, naučnu laboratoriju, studio za umetnost i dizajn, kompjuterski centar, dobro opremljenu biblioteku.  U blizini škole se nalazi moderan sportski centar sa bazenom, teretanom i sportskom salom. Škola je akreditovana od strane Britanskog saveta, a svi nastavnici su visokokvalifikovani predavači.

Polaznici mogu da budu smešteni u studentskoj rezidenciji (Crystal Palace Residence). Ovaj smeštaj je raspoloživ samo tokom leta i nalazi se na 20 minuta vožnje autobusom od koledža i 20 minuta od centra Londona. Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne, imaju TV i bežični internet, a smeštaj je na bazi polupansiona ili noćenja s doručkom.

Smeštaj u porodicama: škola pažljivo bira porodice kod kojih borave studenti i sa njima neguje dobre i dugoročne odnose.  Smeštaj je u jednokrevetnim sobama, na bazi polupansiona (doručak i večera). Ovaj smeštaj je raspoloživ tokom cele godine. 

Ovaj kurs predstavlja kombinaciju opšteg engleskog sa stručnim jezikom poslovanja i finansija koji se obrađuje kroz različite teme. Kurs je intenzivan i obuhvata 28 časova engleskog (21 sat nastave). Pre podne, polaznici imaju časove opšteg engleskog, dok poslepodne prate posebne časove poslovnog engleskog (obrađuje se poslovna terminologija, pisanje poslovnih dokumenata, držanje prezentacija i sl. kroz teme poput marketinga, računovodstva i investicija, ljudskih resursa itd.) Svake dve nedelje organizuje se poseta jednoj od vodećih finansijskih institucija u Engleskoj (Lloyds, Bank of England i sl.)

Tokom vašeg boravka u Londonu, iskoristite slobodno vreme da upoznate njegove najvažnije znamenitosti i da uživate u dobroj zabavi koju nudi. Škola organizuje bogat program aktivnosti i izleta za koje možete da se prijavite na licu mesta (poseta znamenitostima u Londonu, zabava, pozorište, sportske aktivnosti) uz doplatu.

Broj nedelja Smeštaj u porodici 1/1 PP Studenska rezidencija 1/2, ND
2 £ 1229 £ 1307
dodatna nedelja £ 577 £ 616

 

Cena uključuje: Kurs engleskog jezika prema opisu (28 časova nedeljno), nastavni materijal i sertifikat, smeštaj prema opisu.

Cena ne uključuje: Registraciju za program - £ 70, avio kartu, troškove viziranja pasoša - £ 87, aerodromske transfere, fakultativne aktivnosti, depozit za smeštaj (refundira se na kraju boravka).

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 6. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Uslovi viziranja: spisak potrebne dokumentacije i formular koji detaljno mora biti popunjen, a koji možete preuzeti u našoj poslovnici. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za odrasle
Grad London
Sezona Jesen, Leto, Proleće, Zima
Namena Za poslovne ljude, Za studente, Za zaposlene
Smeštaj Porodica, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Individualni
Institucija Kings College
Vrsta kursa Poslovni jezik