Kurs engleskog za odrasle na Malti
Kurs engleskog za odrasle na Malti
Kurs engleskog za odrasle na Malti

Kurs engleskog za odrasle na Malti

Kursevi

Kurs engleskog za odrasle na Malti

Lokacija: Malta (Sliema)

Organizator programa: English Tours D.O.O.

Datum polaska: svake nedelje tokom godine

Kursevi počinju svakog ponedeljka, izuzev praznika

Dužina boravka: 2 ili više nedelja

Uzrast: 18 +

Individualni program

0,00 EUR
660,00 EUR
Od 660,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Kurs engleskog za odrasle na Malti odvija se u školi koja se nalazi u Sliemi, gradu na severoističnoj obali Malte, koja je odlična turistička lokacija. Grad je odličan za šoping i noćni život i idealno mesto za studijska putovanja. Škola je savremeno opremljena, a njeni predavači imaju veliko iskustvo u nastavi engleskog jezika. Nastava se održava u malim grupama od 10-12 učenika, a škola je u potpunosti akreditovana od strane malteškog ministarstva obrazovanja i ostalih relevantnih institucija. Pored nastave, škola nudi program aktivnosti i ekskurzija, kao i kurseve vodenih sportova.

Za kurs engleskog za odrasle na Malti postoje opcije smeštaja u studentskim apartmanima, porodici ili hotelu.

U studentskim apartmanima: u jednokrevetnim ili višekrevetnim sobama (1/2 ili 1/3). Postoje standardni apartmani koji se sastoje od nekoliko spavaćih soba i ekskluzivni apartmani gde svaka soba ima svoje kupatilo sa tuš kabinom. Apartman se deli sa studentima iz drugih zemalja, što vam daje priliku da vežbate engleski i u slobodno vreme. Ovaj smeštaj ne uključuje ishranu, ali svaki apartman poseduje zajedničku kuhinju koju putnici mogu da koriste. Apartmani se nalaze na najviše 15 minuta hoda od škole.

U porodici: u jednokrevetnim ili višekrevetnim sobama (1/2 ili 1/3) na bazi polupansiona ili noćenja s doručkom. Ovo je jedinstven način da se nauči engleski jezik i iskusi način života na Malti.

Možete odabrati i smeštaj u nekom od brojnih hotela na Malti.

 

Kurs engleskog za odrasle na Malti može biti standardni ili intenzivni kurs opšteg ili poslovnog engleskog, priprema za IELTS, FCE ili CAE, ili se pak možete opredeliti za individualne časove ili kurs stručnog engleskog (za lekare, pravnike, radnike u turizmu). Kursevi obuhvataju 20-30 časova engleskog jezika nedeljno.

Tokom  boravka na Malti iskoristite slobodno vreme da upoznate znamenitosti i da uživate u dobroj zabavi. Škola nudi veliki broj aktivnosti i izleta, a imaćete prilike i da se družite sa ljudima iz celog sveta.

 

Kako cene značajno variraju od vrste smeštaja i nastave koju želite, molimo Vas da nam pošaljete upit na office@englishtours.rs
 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 1. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije 7 dana pre početka putovanja. U slučaju otkazivanja putovanja organizator je dužan da izvrši refundaciju kompletnog izosa koji je do tada uplaćen. Kompletan aranžman je potrebno izmiriti najkasnije tri nedelje pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji se vrše  u dinarskoj protivvrednosti (u gotovini ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu banke Intesa a.d. na dan uplate: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na destinaciji, u evrima, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Malta
Uzrast Za odrasle
Grad Sliema
Sezona Jesen, Leto, Proleće, Zima
Namena Za studente, Za zaposlene
Smeštaj Hotel, Porodica, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Individualni
Institucija AM Language Studio
Vrsta kursa Opšti jezik, Poslovni jezik, Priprema za ESOL ispite