Kurs engleskog za odrasle na Malti
Kurs engleskog za odrasle na Malti
Kurs engleskog za odrasle na Malti

Kurs engleskog za odrasle na Malti

Kursevi

Kurs engleskog za odrasle na Malti

Lokacija: Malta (Sliema)

Organizator programa: English Tours D.O.O.

Datum polaska: svake nedelje tokom godine

Kursevi počinju svakog ponedeljka, izuzev praznika

Dužina boravka: 2 ili više nedelja

Uzrast: 18 +

Individualni program

0,00 EUR
660,00 EUR
Od 660,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Kurs engleskog za odrasle na Malti odvija se u školi koja se nalazi u Sliemi, gradu na severoističnoj obali Malte, koja je odlična turistička lokacija. Grad je odličan za šoping i noćni život i idealno mesto za studijska putovanja. Škola je savremeno opremljena, a njeni predavači imaju veliko iskustvo u nastavi engleskog jezika. Nastava se održava u malim grupama od 10-12 polaznika, a škola je u potpunosti akreditovana od strane malteškog ministarstva obrazovanja i ostalih relevantnih institucija. Pored nastave, škola nudi program aktivnosti i ekskurzija, kao i kurseve vodenih sportova.

Kurs engleskog za odrasle na Malti nudi opcije smeštaja u studentskim apartmanima, porodici ili hotelu.

U studentskim apartmanima: u jednokrevetnim ili višekrevetnim sobama (1/2 ili 1/3). Postoje standardni apartmani koji se sastoje od nekoliko spavaćih soba i ekskluzivni apartmani gde svaka soba ima svoje kupatilo sa tuš kabinom. Apartman se deli sa studentima iz drugih zemalja, što vam daje priliku da vežbate engleski i u slobodno vreme. Ovaj smeštaj ne uključuje ishranu, ali svaki apartman poseduje zajedničku kuhinju koju polaznici mogu da koriste. Apartmani se nalaze na najviše 15 minuta hoda od škole.

U porodici: u jednokrevetnim ili višekrevetnim sobama (1/2 ili 1/3) na bazi polupansiona ili noćenja s doručkom. Ovo je jedinstven način da se nauči engleski jezik i iskusi način života na Malti.

Možete odabrati i smeštaj u nekom od brojnih hotela na Malti.

 

Kurs engleskog za odrasle na Malti može biti standardni ili intenzivni kurs opšteg ili poslovnog engleskog, pripremu za IELTS, FCE ili CAE, ili se pak možete opredeliti za individualne časove ili kurs stručnog engleskog (za lekare, pravnike, radnike u turizmu). Kursevi obuhvataju 20-30 časova engleskog jezika nedeljno.

Tokom  boravka na Malti iskoristite slobodno vreme da upoznate znamenitosti i da uživate u dobroj zabavi. Škola nudi veliki broj aktivnosti i izleta, a imaćete prilike i da se družite sa polaznicima kursa iz celog sveta.

 

VRSTA SMEŠTAJA

 Cena uključuje: 20 časova opšteg engleskog jezika nedeljno, nastavni materijal i sertifikat na kraju kursa, smeštaj prema opisu, aerodromske transfere.

Cena ne uključuje: Avionsku kartu, registraciju za program – 80 EUR, zdravstveno osiguranje, račune za struju i vodu (kod smeštaja u apartmanima)

 

 

Smeštaj u porodici, soba 1/2 ili 1/3 , noćenje s doručkom**

Smeštaj u standardnim studentskim apartmanima, soba 1/2 i 1/3 bez ishrane

Trajanje programa

jan – jun;  sep -  dec

jul - avg

jan-mar i nov-dec

apr-jun i 13.09-31.10

1.jul do 12.09.

2 nedelje

€ 660

€ 714

€ 580

€ 690

€ 790

Dodatna nedelja

€ 310

€ 337

€ 270

€ 325

€ 375

** Molimo da nas kontaktirate za doplate za jednokrevetne sobe, polupansion, hotelski smeštaj, intenzivne kurseve i kurseve poslovnog engleskog.

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 6. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Uslovi viziranja: spisak potrebne dokumentacije i formular koji detaljno mora biti popunjen, a koji možete preuzeti u našoj poslovnici. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Malta
Uzrast Za odrasle
Grad Sliema
Sezona Jesen, Leto, Proleće, Zima
Namena Za studente, Za zaposlene
Smeštaj Hotel, Porodica, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Individualni
Institucija AM Language Studio
Vrsta kursa Opšti jezik, Poslovni jezik, Priprema za ESOL ispite