Kurs engleskog za odrasle na Kipru
Kurs engleskog za odrasle na Kipru
Kurs engleskog za odrasle na Kipru
Kurs engleskog za odrasle na Kipru
Kurs engleskog za odrasle na Kipru
Kurs engleskog za odrasle na Kipru
Kurs engleskog za odrasle na Kipru

Kurs engleskog za odrasle na Kipru

Kursevi

Lokacija: Limasol (Kipar)

Organizator: English Tours d.o.o.

Datumi polazaka: Svake subote ili nedelje u julu i avgustu; kursevi počinju ponedeljkom.

Dužina boravka: 2 nedelje ili duže

Uzrast: 18 +

Individualno putovanje 

0,00 EUR
1.159,00 EUR
Od 1.159,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Kurs engleskog za odrasle na Kipru odvija se u Limasolu, drugom najvećem gradu na Kipru. Ovaj grad  smešten na obali mora je živahno odmaralište i prelepo mesto za opuštanje bez obzira na doba godine. Limasol se može pohvaliti privlačnim šetalištem uz more i uskim uličicama sa mnoštvom prodavnica. Nakon časova, možete uživati na plaži, a za one koji vole aktivniji odmor, postoje brojne istorijske znamenitosti koje se mogu posetiti, kao i zadivljujuće planine koje se mogu istražiti.

 

Kurs engleskog za odrasle na Kipru može se pohađati uz različite vrste smeštaja. Možete odabrati smeštaj koji ne uključuje ishranu ili pak smeštaj na bazi noćenja s doručkom ili polupansiona. Postoji opcija apratmanskog ili hotelskog smeštaja.

Kurs engleskog za odrasle na Kipru može biti standardni kurs engleskog (20 časova jezika nedeljno) ili pak intenzivni kurs (25 časova engleskog nedeljno). Časovi se izvode u malim grupama, od 12-15 učenika iz različitih zemalja u prepodnevnim ili u poslepodnevnim terminima (po izboru). Na početku kursa, radi se inicijalni test kojim se utvrđuje nivo znanja i na osnovu rezultata, učenici se raspoređuju po grupama. Na kraju kursa, dobija se sertifikat o završenom nivou.

Učenje engleskog jezika na Kipru ne svodi se samo na boravak u učionici! Imaćete priliku da upoznate ostrvo i da steknete prijatelje iz celog sveta. Škola organizuje brojne aktivnosti u slobodno vreme, poput različitih izleta, ronjenja, pecanja, krstarenja itd. 

 

Cena kursa za odrasle na Kipru varira od vrste časova i smeštaja, dužine boravka i perioda u godini. Molimo Vas pošaljite nam upit na office@englishtours.rs 
 
Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 1. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u evrima, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Kipar
Uzrast Za odrasle
Grad Limasol
Sezona Leto
Namena Za studente, Za zaposlene
Smeštaj Hotel, Koledž, Studenska rezidencija
Prevoz Avion, Sopstveni
Tip Individualni
Institucija bez institucije
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti, Opšti jezik, Poslovni jezik