Kursevi jezika za odrasle u Malagi 2018
Kursevi jezika za odrasle u Malagi 2018
Kursevi jezika za odrasle u Malagi 2018

Kursevi jezika za odrasle u Malagi 2018

Kursevi

Lokacija: Malaga (Španija)

Jezici: španski, engleski ili nemački

Organizator programa: English Tours d.o.o.

Datum polaska: svake nedelje tokom godine

Kursevi počinju svakog ponedeljka, izuzev praznika.

Dužina boravka: 2 ili više nedelja

Uzrast: 18 +

Individualni program

0,00 EUR
920,00 EUR
Od 920,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Kursevi jezika za odrasle u Malagi odvijaju se na toploj obali Kosta del Sol u Španiji, predstavljajući tako inspirativnu i prijatnu lokaciju za učenje jezika. Malaga je grad pun raznovrsnosti u pogledu različitih kultura koje naseljavaju ovaj prostor i zbog toga je veoma otvorena za strane posetioce. Kurs za odrasle odvija se u školi koja se nalazi u centru Malage, na pet minuta hoda od katedrale i tvrđave Alkazaba. Škola je moderno opremljena zgrada sa jakim urbanim karakterom i predstavlja izuzetno prijatno okruženje za učenje stranih jezika.

Kursevi jezika za odrasle u Malagi pružaju polaznicima različite vrste smeštaja.

U studentskim apartmanima: apartmani se nalaze u blizini škole i dele se sa studentima iz drugih zemalja. Sobe su jednokrevetne, a postoji zajednička kuhinja, kupatilo sa veš mašinom, TV. Ovaj smeštaj ne uključuje ishranu.

U porodici: u jednokrevetnim sobama na bazi polupansiona (doručak i večera). Sve porodice su pažljivo odabrane od strane škole.

Kursevi jezika za odrasle u Malagi mogu biti kursevi engleskog, španskog ili nemačkog jezika u trajanju od 10, 20, 25 ili 30 časova nedeljno. Nastava je koncipirana tako da je prvi deo časa posvećen gramatičkim strukturama i poboljšanju rečnika, a drugi deo časa je ostavljen za komunikativne vežbe i aktivnosti s ciljem da se unapredi govorni jezik. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani, a grupe se sastoje od najviše 10 polaznika iz različitih zemalja.

Tokom radne nedelje škola organizuje brojne večernje aktivnosti u Malagi, dok su vikendom u ponudi izleti do destinacija poput Kordobe, Gibraltara, Granade, Marbelje, Sevilje itd. Polaznici se za aktivnosti prijavljuju direktno u školi.

Kako cene značajno variraju od vrste smeštaja i nastave koju želite, molimo Vas da nam pošaljete upit na office@englishtours.rs
 
Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 6. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Uslovi viziranja: spisak potrebne dokumentacije i formular koji detaljno mora biti popunjen, a koji možete preuzeti u našoj poslovnici. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski, Nemački, Španski
Država Španija
Uzrast Za odrasle
Grad Malaga
Sezona Jesen, Leto, Proleće, Zima
Namena Za odrasle ljude, Za porodice, Za poslovne ljude, Za studente, Za zaposlene
Smeštaj Hotel, Koledž, Porodica, Studenska rezidencija
Prevoz Avion, Sopstveni
Tip Individualni
Institucija bez institucije
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti, Opšti jezik, Poslovni jezik