Kurs nemačkog za odrasle u Nemačkoj
Kurs nemačkog za odrasle u Nemačkoj
Kurs nemačkog za odrasle u Nemačkoj
Kurs nemačkog za odrasle u Nemačkoj

Kurs nemačkog za odrasle u Nemačkoj

Kursevi

Lokacija: Berlin, Frankfurt, Hamburg ili Minhen

Datumi polazaka: svake nedelje tokom godine.

Kursevi počinju svakog ponedeljka (izuzev u vreme praznika)

Dužina boravka: 2 ili više nedelja

Uzrast: 18 +

Individualni program

0,00 EUR
790,00 EUR
Od 790,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Kurs nemačkog za odrasle dostupan je u mnogim nemačkim gradovima. Uz učenje jezika, imaćete mogućnost da obiđete brojne znamenitosti i bliže upoznate nemačku kulturu. Kursevi nemačkog koji se organizuju za odrasle su od početnog do naprednog nivoa, a postoje i pripreme za polaganje međunarodnih sertifikata. Svi kursevi imaju standardan ili intenzivni oblik. 

Za kurs nemačkog za odrasle postoji više opcija smeštaja.

U porodici: u jednokrevetnim sobama, na bazi  polupansiona ili noćenja sa doručkom. Sve porodice su proverene i  nalaze se veoma blizu škole (u svim gradovima), a porodice su uglavnom bračni parovi s decom ili bez njih. Jedna nedelja podrazumeva 6 noćenja (dolasci su nedeljom, a odlasci subotom).

U studentskoj rezidenciji: u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama. Smeštaj postoji u višoj (4*) i nižoj kategoriji (2 i 3*) u studentskim rezidencijama sa opcijom noćenja s doručkom. Sobe su moderno opremljene.

U stanovima i studijima u Berlinu i Minhenu uz depozit od 100 € i 95€ za održavanje apartmana koji mora biti plaćen pri rezervaciji smeštaja. 

Kurs nemačkog za odrasle može biti standardni, intenzivni ili superintenzivni kurs opšteg nemačkog jezika (standardni kurs ima 20, intenzivni 24, a superintenzivni 28 časova nedeljno); priprema za TELC i TESTDaF ispite, specijalni treninzi i obuke za nastavnike nemačkog jezika, poslovni nemački jezik i individualna nastava. Nastava se održava u malim grupama do 12 polaznika.

Polaznicima se nudi mogućnost da, u zavisnosti od grada koji izaberu, doplate različite izlete i razgledanja najbliže okoline.

Cena varira od odabira grada, vrste smeštaja, časova i doba godine. Molimo Vas pošaljite nam upit na education@englishbook.rs 

 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 1. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije 7 dana pre početka putovanja.. U slučaju otkazivanja putovanja organizator je dužan da izvrši refundaciju kompletnog izosa koji je do tada uplaćen. Kompletan aranžman je potrebno izmiriti najkasnije tri nedelje pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji se vrše u dinarskoj protivvrednosti (u gotovini ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu banke Intesa a.d. na dan uplate: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na destinaciji, u evrima, u efektivi.

                                                     

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Nemački
Država Nemačka
Uzrast Za odrasle
Grad Berlin, Frankfurt, Hamburg, Minhen
Sezona Jesen, Leto, Proleće, Zima
Namena Za odrasle ljude, Za porodice, Za poslovne ljude, Za studente, Za zaposlene
Smeštaj Hotel, Koledž, Porodica, Studenska rezidencija
Prevoz Avion, Sopstveni
Tip Individualni
Institucija bez institucije
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti, Opšti jezik, Poslovni jezik