Kurs engleskog  u Londonu (Vilzden)

Kurs engleskog u Londonu (Vilzden)

Kursevi

Lokacija: London (Vilzden)

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datum polaska: 28.06 – 07.07.2019.

Dužina boravka: 10 dana, 9 noćenja

Uzrast: 10 – 17 godina

0,00 GBP
1.099,00 GBP
Od 1.099,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

 

O PUTOVANJU ■ London je jedan od najživljih i najatraktivnijih gradova Evrope, centar je mode, istorije, kulture i poslovanja. Njegove brojne atrakcije privlače milione turista koji ga posećuju svake godine. Tokom ovog programa, polaznici kursa engleskog u Londonu će imati priliku da vide skoro sve atrakcije ovog megalopolisa provodeći svaki dan nakon nastave u vođenim turama koje obuhvataju najinteresantnije znamenitosti koje ovaj grad može da ponudi.

 

 

SMEŠTAJ ■ Učenici su smešteni u modernoj i stilizovanoj studentskoj rezidenciji u Vilzdenu (Zona 2), samo nekoliko stanica metroom od samog centra Londona – postoji direktna linija do ulica Bejker i Oksford, kao i do trga Trafalgar. Polaznici su smešteni u dvokrevetnim sobama s kupatilom. Smeštaj je na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera). Kampus ima moderno opremljene učionice i restoran, kao i besplatan bežični internet. U neposrednoj blizini nalazi se mnoštvo prodavnica i restorana.

KURS ENGLESKOG ■ Polaznici će imati 20 časova engleskog jezika nedeljno (15 sati nastave). Časovi se izvode u malim grupama, pri čemu se na početku kursa raspoređuju po grupama u odnosu na pokazani nivo znanja na inicijalnom testu. Na kraju kursa se dobija sertifikat i izveštaj o napretku. Cilj kursa je unapređivanje veština komunikacije na engleskom. 

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Kurs engleskog u Londonu polaznicima nudi priliku da usavrše svoje jezičke veštine, ali i da obiđu sve glavne atrakcije, kao i neke od najbolje čuvanih tajni Londona. Uz pregršt znamenitosti koje su uključene u program, polaznicima će na raspolaganju biti i nekolicina fakultativnih obilazaka, poput posete Vimbldonu, ulaska na stadione Čelsija ili Arsenala, muzej voštanih figura Madam Tiso, vožnja na Londonskom oku, posteta Londonskoj tamnici i mnoge druge.

■ Program putovanja ■

 

Datum

Vreme

Tura

28.06.2019.

Jutro

Dolazak i transfer

Popodne

Izlet na Kemden tržnicu i Ridžents Park

29.06.2019.

Jutro

Doručak, nastava, ručak

Popodne

Pešačka tura po Londonu: zgrada parlamenta, Vestminsterska kapela, parada stražara na konjima, Trg Trafalgar, Bakingemska palata uz posmatranje smene straže, Nacionalna galerija, Pikadili cirkus i Oksford Cirkus

30.06.2019.

Jutro

Doručak, nastava, ručak

Popodne

Britanski muzej i Kovent Garden

01.07.2019.

Jutro

Doručak, nastava, ručak

Popodne

Tura brodom po Temzi do Griniča i poseta Nautičkom muzeju i Griničkoj opservatoriji; Kanari Vorf

02.07.2019.

Jutro

Doručak, nastava, ručak

Popodne

Kensington Palata i Hajd park; Muzej nacionalne istorije i Muzej nauke

03.07.2019.

Jutro

Doručak, nastava, ručak

Popodne

Pešačka tura do južne obale Temze (Southbank), Galerija Tejt Modern, Šekspirov Gloub teatar, Most Milenijum, tržnica Borou, katedrala Sautvark i katedrala Svetog Pavla

04.07.2019.

Jutro

Celodnevna ekskurzija  (Brajton, Kembridž, Kenteberi ili Oksford)

Popodne

Celodnevna ekskurzija 

05.07.2019.

Jutro

Aktivnosti po izboru

Popodne

Aktivnosti po izboru

06.07.2019.

Jutro

Doručak, nastava, ručak

Popodne

Grad London – Nacionalna banka Engleske, Old Bejli, ulica Flit i Bišopova kapija

07.07.2019.

Jutro

Šoping u Oksford ulici; pakovanje i priprema za put nazad

Popodne

Povratni let

Dužina boravka

Cena

10 dana

1099 GBP

Cena uključuje: 20 časova engleskog jezika nedeljno u školi koja je akreditovana od strane British Council-a, nastavne materijale i sertifikate, smeštaj na bazi punog pansiona u dvokrevetnim sobama sa kupatilom, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, karte za metro, vannastavne aktivnosti i izlete prema programu, usluge profesionalnog vodiča i uslugu posredovanja za dobijanje britanske vize.

Cena ne uključuje: avionsku kartu, vizu za Veliku Britaniju oko 100£,  dodatne aktivnosti po izboru ili fakultativne izlete koji nisu obuhvaćeni programom, registraciju od 50£ za polaznike iz Crne Gore.

 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 10. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije 7 dana pre početka putovanja.. U slučaju otkazivanja putovanja organizator je dužan da izvrši refundaciju kompletnog izosa koji je do tada uplaćen. Kompletan aranžman je potrebno izmiriti najkasnije dve nedelje pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji se vrše  u dinarskoj protivvrednosti (u gotovini ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu banke Intesa a.d. na dan uplate: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na destinaciji, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad London
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti