Letnja škola engleskog jezika u Oksfordu
Letnja škola engleskog jezika u Oksfordu
0 %
+
Letnja škola engleskog jezika u Oksfordu

Letnja škola engleskog jezika u Oksfordu

Kursevi

Ako želite da usavršite svoje znanje engleskog u mestu koje odiše vekovima drugom tradicijom i kulturom, Oksford je pravo mesto za Vas! Danas je ovo živopisan i moderan centar kojim dominiraju srednjevekovne crkve i fakulteti u klasičnom gotskom stilu, a inače je i najstariji univerzitetski grad na svetu. Slikovita arhitektura i brz moderan život kom doprinose studenti iz celog sveta, laka industrija i tehnologija, okruženi zelenom prirodom, čine ovaj grad sjajnom destinacijom za putovanje.

0,00 GBP
1.350,00 GBP
Od 1.350,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Polaznici su smešteni u rezidenciji nedaleko od centra grada i škole u kojoj se odvija nastava. Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne, a postoji i mogućnost korišćenja zajedničke kuhinje i dnevnog boravka. U rezidenciji postoji jedno kupatilo na svake dve sobe, a dostupan je i bežični internet. Usluga pranja veša dostupna je vikendom. Smeštaj je na bazi punog pansiona (doručak i večera u rezidenciji, ručak u školi). Princip škole je da polaznike različitih nacionalnosti smešta u iste rezidencije, kako bi u slobodno vreme što više pričali na engleskom jeziku.

NASTAVA ■ Ukupno 15 časova engleskog jezika nedeljno. Časovi se održavaju po tri sata ujutru, a radi se u malim grupama. Na početku kursa polaznici rade test na osnovu kojeg se utvrđuje njihov nivo znanja engleskog jezika, pa se na osnovu postignutih rezultata raspoređuju po grupama, vodeći računa o internacionalizaciji i uzrastu. Na kraju programa, polaznici dobijaju sertifikat i izveštaj nastavnika o napretku tokom trajanja programa.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Posle časova, svakog dana za polaznike su organizovane različite aktivnosti i izleti koji uključuju panoramske šetnje, sport ili obilazak znamenitosti poput Oksfordskog muzeja, zamka ili pak Kristčrč koledža i čuvene trpezarije u kojoj je sniman Hari Poter. Polaznici će imati priliku da pokažu sopstvene talente, koriste maštu i da budu kreativni. Subotom, škola organizuje celodnevne ekskurzije u London, Bat i Šekspirov rodni Stratford-na-Ejvonu, dok se jednom nedeljno organizuju i poludnevni izleti. 

Broj nedelja

Cena

2

1350 GBP

Cena uključuje: 15 časova nastave nedeljno (po 3 sata ujutru), nastavni materijal i sertifikat, smeštaj na bazi punog pansiona (doručak i večera u rezidenciji, ručak u školi), transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, vanškolske aktivnosti i izlete prema programu.

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od £ 50, troskove avionske karte, troškove viziranja pasoša £ 87, fakultativne izlete.

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 6. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Uslovi viziranja: spisak potrebne dokumentacije i formular koji detaljno mora biti popunjen, a koji možete preuzeti u našoj poslovnici. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Sezona Leto
Namena Za učenike
Smeštaj Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti