Letnja škola engleskog jezika na Kipru
Letnja škola engleskog jezika na Kipru
0 %
+
Letnja škola engleskog jezika na Kipru

Letnja škola engleskog jezika na Kipru

Kursevi

Lokacija: Larnaka

Organizator programa: English Tours D.O.O.

Datum polaska: 25.06. ili 02.07. ili 09.07.2017.

Dužina boravka: 2 nedelje

Uzrast: 8 – 17 godina

0,00 EUR
1.299,00 EUR
Od 1.299,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

LETO NA KIPRU Predstavljamo Vam Kipar, jednu od najpopularnijih letnjih destinacija na svetu! Larnaka je jedan od najstarijih gradova na Kipru, a podignut je na ostacima antičkog grada Kition, čiji se ostaci i danas mogu videti. Ovde možete kombinovati učenje engleskog sa odmaranjem na prelepim plažama sa pogledom na marinu u koju pristižu luksuzne jahte iz čitavog sveta. Na Kipru svako može da pronađe ponešto za sebe!

SMEŠTAJ Polaznici su smešteni u hotelu Flamingo (3 zvezdice) koji se nalazi na 3 minuta hoda od najbolje plaže u Larnaki, Makenzi plaže. Smeštaj je u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama koje imaju kupatila sa tuš kabinom, besplatan bežični internet, klima uređaj i kablovsku televiziju. Smeštaj je na bazi punog pansiona (obroci uključuju doručak, topao ručak i večeru).

NASTAVA ■ Učenje je zasnovano na komunikacijskom pristupu, s akcentom na poboljšanju veština govora, čitanja, pisanja i slušanja. Polaznici imaju 20 časova nastave engleskog jezika nedeljno, a časovi traju po 45 minuta. Na početku se radi ulazni test, na osnovu kojeg se deca raspoređuju po grupama koje se sastoje od najviše 15 polaznika iz različitih zemalja.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Poslepodnevne i večernje aktivnosti omogućuju učenicima da razviju svoje kreativne i sportske talente, kao i da istovremeno vežbaju engleski jezik kroz komunikaciju s drugom decom u kampu. Svako poslepodne polaznici mogu da biraju neku od sportskih ili umetničkih aktivnosti, a svakodnevno se organizuju i odlaci na plažu ili aktivnosti na bazenu. U okviru programa Original Experience poslepodnevne aktivnosti su rezervisane za sport ili umetnost, dok Multi Sports program uključuje neki od sportova poput plivanja, odbojke, fudbala, hokeja, vaterpolo i dr. Uveče su u ponudi razne zabavne aktivnosti, a program takođe uključuje i jedan poludnevni i jedan celodnevni izlet nedeljno (izlet do vodopada u tradicionalnom selu Omodos, poseta Dionisovoj kući i slično). Nedelja je dan kada se organizuje fakultativni odlazak u akva park ili do neke druge zanimljive destinacije na ostrvu.

 

Program

Broj nedelja

Cena

Original experience

2

1299 EUR

Multi sports

2

1349 EUR

Cena uključuje: 15 sati nastave nedeljno (20 školskih časova), nastavni materijal i sertifikat, smeštaj na bazi punog pansiona (topao ručak), transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, vanškolske aktivnosti i izlete prema programu, usluge vodiča. 

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od € 60, troskove avionske karte, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete.

 

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Kipar
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Sezona Leto
Namena Za učenike
Smeštaj Hotel
Prevoz Avion
Tip Grupni
Institucija bez institucije
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti