Kurs engleskog jezika u Kardifu
Kurs engleskog jezika u Kardifu
Kurs engleskog jezika u Kardifu

Kurs engleskog jezika u Kardifu

Kursevi

Lokacija: Kardif, Vels

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datum polaska: 17.07 – 31.07.2019.

Dužina boravka: 2 nedelje (15 dana, 14 noći)

Uzrast: 13 – 17 godina

0,00 GBP
1.399,00 GBP
Od 1.399,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Kardif, glavni grad Velsa, predstavlja izvanredan spoj inovativne arhitekture i istorijskih zgrada, koji najbolje prikazuje promenu statusa grada – nekada veoma važan trgovinski centar Viktorijanske epohe izrastao je u svetski poznat i popularan grad. Ovaj kontrast najbolje ilustruju gotski Kardifski zamak i masivni Milenijum Stadion. 

Putnici su smešteni u kampusu koji se nalazi u okviru Velškog univerziteta blizu centra grada. Sve sobe su jednokrevetne i poseduju kupatila sa tuš kabinom, uz upotrebu zajedničke kuhinje. Smeštaj je na bazi punog pansiona (za doručak, ručak i večeru nudi se više jela po izboru, a danima kada su predviđene ekskurzije polaznici dobijaju lanč paket umesto ručka). U okviru kampusa nalazi se i moderan sportski centar sa zatvorenim bazenom.

KURS ENGLESKOG ■ Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno. Časovi se održavaju u učionicama koje se nalaze u okviru kampusa. Nastava se odvija u malim grupama (do 15 polaznika), pri čemu su grupe formirane od polaznika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Akcenat je na konverzaciji i uvežbavanju veština govora i slušanja u internacionalnom okruženju. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Pored pohađanja kursa engleskog jezika u Kardifu, program uključuje još i jednu celodnevnu ekskurziju nedeljno u Bat ili Svansi, kao i jednu poludnevnu ekskurziju nedeljno do Kardifskog zamka ili Big Pit Koal Majn muzeja u kome posetioci dobijaju punu rudarsku opremu. Danima kada se ne ide na ekskurzije, organizuju se različite sportske aktivnosti i umetničke radionice u kampusu, dok su večernji sati ostavljeni za zabavu, žurke, druženja i razne igre sa učenicima iz čitavog sveta, što pruža dodatnu mogućnost da se vežba engleski.

 

Broj nedelja

Cena

2

1399 GBP

Cena uključuje: 15 sati nastave nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj u jednokrevetnoj sobi sa kupatilom na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, propusnicu za prevoz, vannastavne aktivnosti i izlete prema programu, usluge vodiča, 

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od 50 £, troskove avionske karte, troškove britanske vize oko 100 £, fakultativne izlete.

uslugu posredovanja za dobijanje vize (apliciranje i savetovanje).

 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 7. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije 7 dana pre početka putovanja.. U slučaju otkazivanja putovanja organizator je dužan da izvrši refundaciju kompletnog izosa koji je do tada uplaćen. Kompletan aranžman je potrebno izmiriti najkasnije tri nedelje pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji se vrše  u dinarskoj protivvrednosti (u gotovini ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu banke Intesa a.d. na dan uplate: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na destinaciji, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Vels
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Kardif
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Koledž, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti