Letnja škola engleskog jezika u Kardifu
Letnja škola engleskog jezika u Kardifu
Letnja škola engleskog jezika u Kardifu

Letnja škola engleskog jezika u Kardifu

Kursevi

Lokacija: Kardif

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datumi polazaka: 03.07. ili 17.07.2018.

Dužina boravka: 2 nedelje

Uzrast: 12  – 17 godina

0,00 GBP
1.499,00 GBP
Od 1.499,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

LETO U KARDIFU Kardif, glavni grad Velsa, grad je kontrasta. Danas predstavlja izvanredan spoj inovativne arhitekture i istorijskih zgrada, koji najbolje prikazuje promenu statusa grada – nekada veoma važan trgovinski centar Viktorijanske epohe izrastao je u svetski poznat i popularan grad. Ovaj kontrast najbolje ilustruju gotski Kardifski zamak i masivni Milenijum Stadion. 

Polaznici letnje škole su smešteni u kampusu koji se nalazi u okviru Velškog univerziteta blizu centra grada. Sve sobe u kojima borave polaznici letnjeg kampa engleskog su jednokrevetne i poseduju kupatila sa tuš kabinom, uz upotrebu zajedničke kuhinje. Smeštaj je na bazi punog pansiona (za doručak, ručak i večeru nudi se više jela po izboru, a danima kada su predviđene ekskurzije polaznici dobijaju lanč paket umesto ručka). U okviru kampusa nalazi se i moderan sportski centar sa zatvorenim bazenom.

NASTAVA ■ Ukupno 15 sati engleskog jezika nedeljno. Polaznici letnjeg kampa uče u malim grupama koje su sastavljene od 10-15 polaznika iz različitih zemalja. Cilj letnje škole jeste da polaznici unaprede svoje veštine komunikacije na engleskom jeziku, sa osvrtom na formalnije aspekte učenja kao što su gramatika i pisana reč. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Pored nastave, program uključuje još i jednu celodnevnu ekskurziju nedeljno u Bat, Kardif ili Svansi, kao i jednu poludnevnu ekskurziju nedeljno do Kardifskog zamka ili Big Pit Koal Majn muzeja u kome posetioci dobijaju punu rudarsku opremu. Danima kada se ne ide na ekskurzije, organizuju se različite sportske aktivnosti i umetničke radionice u kampusu, dok su večernji sati ostavljeni za zabavu, žurke, druženja i razne igre sa polaznicima letnje škole iz čitavog sveta, što daje dodatnu mogućnost da se vežba engleski.

Predstavnik agencije će voditi računa o svim aspektima vašeg boravka, dok su obilasci organizovani uz pratnju vodiča.

  Broj nedelja

Cena

   2

 1350 GBP

 

 

 

 

Cena uključuje: 15 sati engleskog jezika nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, vanškolske aktivnosti i izlete prema programu, usluge pratioca grupe. 

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od £ 50, troskove avionske karte, troškove viziranja pasoša £ 90, fakultativne izlete.

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 6. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Uslovi viziranja: spisak potrebne dokumentacije i formular koji detaljno mora biti popunjen, a koji možete preuzeti u našoj poslovnici. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Vels
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Kardif
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Koledž, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti