Kurs engleskog na Kipru
Kurs engleskog na Kipru
Kurs engleskog na Kipru
Kurs engleskog na Kipru
Kurs engleskog na Kipru
Kurs engleskog na Kipru
Kurs engleskog na Kipru

Kurs engleskog na Kipru

Kursevi

Lokacija: Aja Napa, Kipar

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datum polaska: 16.06 – 04.08.2019. (nedeljom)

Dužina boravka: 2 nedelje

Uzrast: 10 – 17 godina

0,00 EUR
1.490,00 EUR
Od 1.490,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Kipar je jedna od najpopularnijih svetskih destinacija, poznata po savršenoj kombinaciji učenja engleskog jezika uz odmaranje na prelepim plažama. Pogled na marinu u koju pristižu luksuzne jahte iz čitavog sveta ostaviće Vas bez daha! Kipar je omiljeno ostrvo tinejdžera iz čitave Evrope, pa ćete imati priliku da u razgovoru sa svojim vršnjacima usvršite svoje znanje engleskog jezika.

Učenici koji pohađaju kurs engleskog na Kipru su smešteni u studentskoj rezidenciji u trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama sa kupatilom. Smeštaj je na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera).

KURS ENGLESKOG ■ Kurs engleskog jezika na Kipru zasniva se na komunikacijskom pristupu, sa akcentom na poboljšanju veština govora, čitanja, pisanja i slušanja. Učenici imaju 20 časova nastave engleskog jezika nedeljno. Na početku se radi inicijalni test, na osnovu koga se polaznici kursa raspoređuju po grupama koje se sastoje od najviše 15 učenika iz različitih zemalja.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Poslepodnevne i večernje aktivnosti učenicima pružaju mogućnost da razvijaju svoje kreativne i sportske talente, kao i da istovremeno vežbaju praktično znanje engleskog jezika kroz komunikaciju s polaznicima iz drugih zemalja. Program uključuje i jednu celodnevnu i dve poludnevne ekskurzije nedeljno, kao i jednu noćnu posetu do mesta poput Limasola, Pafosa ili dan u najvećem akva parku u Evropi. Poludnevni obilasci uključuju Kavo Greko, Folklorni muzej, manastir u Aja Napi i druge znamenitosti.

Broj nedelja

Cena

2

1470 EUR

Cena uključuje: 15 sati nastave nedeljno (20 školskih časova), nastavni materijal i sertifikat, smeštaj u trokrevetnoj ili četvorokrevetnoj sobi na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera), transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, vanškolske aktivnosti i izlete prema programu, usluge vodiča. 

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od €50, troskove avionske karte, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete.

 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 6 nedelja pre početka putovanja Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 5. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u evrima, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Kipar
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Aja Napa
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Hotel, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti