Letnja škola engleskog jezika na Kipru 2018
Letnja škola engleskog jezika na Kipru 2018
Letnja škola engleskog jezika na Kipru 2018
Letnja škola engleskog jezika na Kipru 2018
Letnja škola engleskog jezika na Kipru 2018

Letnja škola engleskog jezika na Kipru 2018

Kursevi

Lokacija: Larnaka ili Limasol

Organizator programa: English Tours d.o.o.

Datum polaska: 08.07-15.08.2018. (nedeljom)

Dužina boravka: 2 nedelje

Uzrast: 8 – 17 godina

0,00 EUR
1.570,00 EUR
Od 1.570,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: do 08-17h

Kao jedna od najpopularnijih svetskih destinacija, poznata i po učenju engleskog jezika, Kipar nudi kombinaciju nastave s odmaranjem na prelepim plažama sa pogledom na marinu u koju pristižu luksuzne jahte iz čitavog sveta. Na Kipru svako može da pronađe ponešto za sebe! 

Polaznici letnje škole engleskog u Larnaki ili Limasolu su smešteni u jednosobnim i dvosobnim apartmanima sa kupatilom, s najviše 4 polaznika po apartmanu. Smeštaj je na bazi punog pansiona (obroci uključuju doručak, ručak i večeru).

NASTAVA ■ Učenje engleskog jezika je zasnovano na komunikacijskom pristupu, sa akcentom na poboljšanju veština govora, čitanja, pisanja i slušanja. Polaznici imaju 20 časova nastave engleskog jezika nedeljno, dok časovi traju po 45 minuta. Na početku se radi ulazni test, na osnovu kojeg se polaznici jezičkog kampa na Kipru raspoređuju po grupama koje se sastoje od najviše 15 polaznika iz različitih zemalja.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Poslepodnevne i večernje aktivnosti omogućavaju polaznicima letnje škole u Limasolu ili Larnaki da razvijaju svoje kreativne i sportske talente, kao i da istovremeno vežbaju praktično znanje engleskog jezika kroz komunikaciju s polaznicima iz drugih zemalja. Svako poslepodne polaznici mogu da biraju neku od sportskih ili umetničkih aktivnosti, a svakodnevno se organizuju i odlaci na plažu ili aktivnosti na bazenu. U okviru programa u Larnaki poslepodnevne aktivnosti su rezervisane za sport ili umetnost, dok program u Limasolu uključuje neki od sportova poput plivanja, odbojke, fudbala, hokeja, vaterpola i dr. Kamp jezika na moru sam po sebi pruža razne zabavne večernje aktivnosti, a na Kipru jezički kamp podrazumeva i jedan poludnevni i jedan celodnevni izlet nedeljno (izlet do vodopada u tradicionalnom selu Omodos, poseta Dionisovoj kući i slično). Nedelja je dan kada se organizuje fakultativni odlazak u akva park ili do neke druge zanimljive destinacije na ostrvu.

Cena uključuje: 15 sati nastave nedeljno (20 školskih časova), nastavni materijal i sertifikat, smeštaj na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, vanškolske aktivnosti i izlete prema programu, usluge vodiča. 

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od € 60, troskove avionske karte, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete.

Program

Broj nedelja

Cena

Larnaka

2

1570 EUR

Limasol

2

1570 EUR

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Kipar
Uzrast Za decu, Za mlade, Za odrasle, Za tinejdzere
Grad Larnaka, Limasol
Sezona Leto
Namena Za odrasle ljude, Za porodice, Za poslovne ljude, Za studente, Za učenike, Za zaposlene
Smeštaj Hotel, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti