Kurs engleskog jezika u Edinburgu
Kurs engleskog jezika u Edinburgu
Kurs engleskog jezika u Edinburgu

Kurs engleskog jezika u Edinburgu

Kursevi

Lokacija: Edinburg, Škotska

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datum polaska: 07.07 – 11.08.2019. (nedeljom)

Dužina boravka: 2 ili 3 nedelje

Uzrast: 13 – 17 godina

0,00 GBP
1.749,00 GBP
Od 1.749,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Edinburg se smatra jednim od najlepših gradova Evrope: u isto vreme moderan i tradicionalan, on sjedinjuje istorijsko nasleđe sa bogatom kulturnom scenom. Edinburg je vekovima bio dom kraljeva, velikih političara, crkvenih poglavara i izumitelja. Danas je ovo veoma značajan obrazovni centar u koji dolaze mladi iz čitavog sveta.  

Putnici su smešteni u kampusu Univerziteta Kraljice Margaret, koji je udaljen svega 10 minuta od centra Edinburga u kome se nalaze najpoznatije znamenitosti i šoping zona. Boravak je u jednokrevetnim sobama sa kupatilom na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera). Kampus je moderno opremljen, poseduje sportske terene, teretanu i prostor za rekreaciju. Bežični internet je dostupan u okviru čitavog kampusa.

KURS ENGLESKOG ■ Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno. Časovi se održavaju u učionicama koje se nalaze u okviru kampusa. Nastava se odvija u malim grupama (do 15 polaznika), pri čemu su grupe formirane od polaznika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Akcenat je na konverzaciji i uvežbavanju veština govora i slušanja u internacionalnom okruženju. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Pored pohađanja kursa engleskog u Edinburgu, imaćete priliku da obiđete neke od najpoznatijih atrakcija, uz uključene ulaznice za Edinburški zamak, Holirod palatu i Glamis zamak, jer se radnim danima nakon časova organizuju obilasci grada, dok su vikendi rezervisani za ekskurzije izvan Edinburga. Večernje aktivnosti podrazumevaju filmsko veče, kvizove i razne aktivnosti koje se odvijaju u rezidenciji.

Broj nedelja

Cena

2

1749 GBP

3

2499 GBP

Cena uključuje: 15 sati nastave nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj u jednokrevetnoj sobi sa kupatilom na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, propusnicu za prevoz, vannastavne aktivnosti i izlete prema programu, usluge vodiča, uslugu posredovanja za dobijanje vize (apliciranje i savetovanje).

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od 50 £, troskove avionske karte, troškove britanske vize oko 100 £, fakultativne izlete.

 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 7. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije 7 dana pre početka putovanja.. U slučaju otkazivanja putovanja organizator je dužan da izvrši refundaciju kompletnog izosa koji je do tada uplaćen. Kompletan aranžman je potrebno izmiriti najkasnije tri nedelje pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji se vrše  u dinarskoj protivvrednosti (u gotovini ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu banke Intesa a.d. na dan uplate: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na destinaciji, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Država Škotska
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Edinburg
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Koledž, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti