Letnja škola engleskog jezika u Edinburgu
Letnja škola engleskog jezika u Edinburgu
Letnja škola engleskog jezika u Edinburgu

Letnja škola engleskog jezika u Edinburgu

Kursevi

Lokacija: Edinburg

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datum polaska: 27.06.2018.

Dužina boravka: 2 nedelje

Uzrast: 11 – 17 godina

0,00 RSD
1.699,00 RSD
Od 1.699,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

LETO U EDINBURGU ■ Kamp engleskog jezika u Edinburgu je nezaboravno iskustvo. Ovaj grad se smatra jednim od najlepših gradova Evrope: u isto vreme moderan i tradicionalan, on sjedinjuje istorijsko nasleđe sa bogatom kulturnom scenom. Edinburg je vekovima bio dom kraljeva, velikih političara, crkvenih poglavara i izumitelja. Danas je to veoma značajan obrazovni centar, idealan za letnju školu engleskog u Škotskoj.

Polaznici letnje škole u Edinburgu su smešteni u kampusu univerziteta udaljenog svega 10 minuta vožnje od centra grada. Sobe su jednokrevetne sa kupatilom, na bazi punog pansiona (za doručak, ručak i večeru nudi se više jela po izboru, a danima kada su predviđene ekskurzije učenici dobijaju lanč paket umesto ručka). Kampus je okružen objektima za rekreaciju, poseduje teniske i sportske terene, koji dodatno obogaćuju i Edinburg i kamp engleskog jezika. U kampusu je dostupan bežični internet.       

NASTAVA ■ Ukupno 17.5 sati nastave nedeljno u grupama od 10-15 polaznika. Cilj kursa u Edinburgu jeste da polaznici unaprede svoje veštine komunikacije na engleskom jeziku, sa osvrtom na formalnije aspekte učenja jezika kao što su gramatika i pisana reč. Grupe su mešovite i čine ih polaznici iz različitih zemalja. Svi nastavnici u letnjoj školi engleskog jezika su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta.

 

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Pored nastave, program uključuje još i tri poludnevne ekskurzije nedeljno  do znamenitosti u Edinburgu (uz uključene ulaznice za Edinburški zamak, Holirod palatu i Glamis zamak), kao i jednu celodnevnu ekskurziju nedeljno u Edinburgu ili do mesta poput Glazgova, Stirlinga ili Sent Endrjuza. Danima kada se ne ide na ekskurzije, organizuju se različite sportske aktivnosti i umetničke radionice u kampusu, dok su večernji sati ostavljeni za zabavu, žurke, druženja i razne igre sa polaznicima letnje škole jezika iz čitavog sveta, što daje dodatnu mogućnost za usavršavanje engleskog jezika. Predstavnik agencije će voditi računa o svim aspektima vašeg boravka, dok su obilasci organizovani uz pratnju vodiča.

 

Broj nedelja

Cena

2

1699 GBP

 

 

 

 

Cena uključuje: 17.5 sati nastave nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, vanškolske aktivnosti i izlete prema programu, usluge vodiča. 

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od £ 50, troskove avionske karte, troškove viziranja pasoša £ 90, fakultativne izlete.

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 6. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Uslovi viziranja: spisak potrebne dokumentacije i formular koji detaljno mora biti popunjen, a koji možete preuzeti u našoj poslovnici. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Država Škotska
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Edinburg
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Koledž, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti