Letnja škola engleskog jezika u Londonu (Ameršam)
Letnja škola engleskog jezika u Londonu (Ameršam)
Letnja škola engleskog jezika u Londonu (Ameršam)

Letnja škola engleskog jezika u Londonu (Ameršam)

Kursevi

Lokacija: London (Ameršam)

Organizator putovanja: English Tours D.O.O.

Datum polaska: 07.07.2018.

Dužina boravka: 2 nedelje

Uzrast: 11  – 17 godina

 

0,00 GBP
1.399,00 GBP
Od 1.399,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

LETO U LONDONU  London je nesumnjivo jedan od najuzbudljivijih gradova sveta koji obiluje centrima obrazovanja, umetnosti, kulture, medija i mode. Polaznici naše letnje škole imaće priliku da usavrše svoje postojeće znanje engleskog jezika i oplemene ga obilaskom čuvenih znamenitosti Londona. Boravak u prelepom selu punom zelenila, Ameršamu, pruža mogućnost polaznicima letnjeg kampa da upoznaju ruralnu Englesku.

Polaznici letnjeg kampa smešteni su u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa kupatilom, uz upotrebu zajedničke kuhinje i prostorije za razonodu. Smeštaj je na bazi punog pansiona (za doručak, ručak i večeru nudi se više jela po izboru, a danima kada su predviđene ekskurzije polaznici letnjeg kampa dobijaju lanč paket umesto ručka).

NASTAVA ■ Ukupno 15 sati engleskog jezika nedeljno. Polaznici letnjeg kampa imaju časove u malim grupama sastavljenim od 10-15 polaznika iz različitih zemalja. Cilj kursa jeste unapređenje veštine komunikacije na engleskom jeziku, sa osvrtom na formalnije aspekte učenja kao što su gramatika i pisana reč. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Pored nastave, program uključuje još i četiri celodnevne ekskurzije u toku dve nedelje do centra Londona, uključujući jedan kasni povratak, kao i izlete do Brajtona i Oksforda uz mogućnost posete fakultativnim destinacijama. Danima kada se ne ide na ekskurzije, organizuju se različite sportske aktivnosti i umetničke radionice, dok su večernji sati ostavljeni za zabavu, žurke, druženja i razne igre sa polaznicima letnjeg kampa iz čitavog sveta, što daje dodatnu mogućnost da se vežba engleski. Predstavnik agencije će voditi računa o svim aspektima vašeg boravka, dok su obilasci organizovani uz pratnju vodiča.

Broj nedelja

Cena

2

1399 GBP

 

 

 

 

Cena uključuje: 15 sati engleskog jezika nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, vanškolske aktivnosti i izlete prema programu, usluge pratioca grupe. 

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od £ 50, troskove avionske karte, troškove viziranja pasoša £ 90, fakultativne izlete.

 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 7. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Uslovi viziranja: spisak potrebne dokumentacije i formular koji detaljno mora biti popunjen, a koji možete preuzeti u našoj poslovnici. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad London
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti