Letnja škola engleskog jezika u Londonu (Brentford)
Letnja škola engleskog jezika u Londonu (Brentford)
Letnja škola engleskog jezika u Londonu (Brentford)

Letnja škola engleskog jezika u Londonu (Brentford)

Kursevi

Lokacija: London (Brentford)

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datum polaska: 11.07.2018.

Dužina boravka: 2 ili 3 nedelje

Uzrast: 11 – 17 godina

 

 

0,00 GBP
1.699,00 GBP
Od 1.699,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Kao odabir za letnje škole, London je nesumnjivo jedan od najuzbudljivijih gradova sveta koji obiluje centrima obrazovanja, umetnosti, kulture, medija i mode. Polaznici našeg kursa jezika u Londonu imaće priliku da usavrše svoje postojeće znanje tog jezika i oplemene ga obilaskom kako najčuvenijih, tako i manje poznatih znamenitosti ovog čarobnog grada. Brentford, u kome se nalazi naša letnja škola, jeste živahno predgrađe sa mnogobrojnim pogodnostima za šoping i sam boravak. 

Polaznici letnje škole engleskog u Londonu su smešteni u kampusu prelepog univerziteta. Sve sobe su jednokrevetne i poseduju kupatila sa tuš kabinom, a čitav kampus gleda na Kju Gardens. Smeštaj je na bazi punog pansiona (za doručak, ručak i večeru nudi se više jela po izboru, a danima kada su predviđene ekskurzije učenici dobijaju lanč paket umesto ručka). Pored savremeno opremljenih učionica, u kampusu se nalazi i perionica, a dostupan je i besplatni bežični internet.

NASTAVA ■ Polaznici kampa jezika u Londonu dobijaju ukupno 17.5 sati nastave nedeljno u grupama od 10-15 polaznika. Cilj kursa jeste da polaznici unaprede svoje veštine komunikacije na engleskom jeziku, sa osvrtom na formalnije aspekte učenja kao što su gramatika i pisana reč. Učenje engleskog u grupi je naročito zanimljivo jer su same grupe mešovite i čine ih polaznici iz različitih zemalja. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta. U okviru letnje škole engleskog jezika, uključene su i dve radionice nedeljno koje razvijaju jezičke veštine u realnim životnim situacijama.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Pored nastave, program uključuje još i tri poludnevne ekskurzije nedeljno do centra Londona, kao i jedan celodnevni izlet van Londona do gradova poput Kembridža, Oksforda ili Brajtona. Danima kada se ne ide na ekskurzije, organizuju se različite sportske aktivnosti i umetničke radionice u kampusu, dok su večernji sati ostavljeni za zabavu, žurke, druženja i razne igre sa polaznicima kursa iz čitavog sveta, što daje dodatnu mogućnost da se vežba engleski jezik. Predstavnik agencije će voditi računa o svim aspektima vašeg boravka, dok su obilasci organizovani uz pratnju vodiča. 

Broj nedelja

Cena

2

1699 GBP

3

2490 GBP

 

 

 

 

 

Cena uključuje: 17.5 sati nastave nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, vanškolske aktivnosti i izlete prema programu, usluge vodiča. 

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od £50, troskove avionske karte, troškove viziranja pasoša £ 90, fakultativne izlete.

 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 7. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Uslovi viziranja: spisak potrebne dokumentacije i formular koji detaljno mora biti popunjen, a koji možete preuzeti u našoj poslovnici. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad London
Sezona Jesen, Leto
Namena Za porodice, Za studente, Za učenike
Smeštaj Koledž, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti