Kurs engleskog jezika u Njujorku (Menhetn)
Kurs engleskog jezika u Njujorku (Menhetn)
Kurs engleskog jezika u Njujorku (Menhetn)
Kurs engleskog jezika u Njujorku (Menhetn)

Kurs engleskog jezika u Njujorku (Menhetn)

Kursevi

Lokacija: Njujork, Menhetn

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datum polaska: 16.06 – 11.08.2019. (nedeljom)

Dužina boravka: 2 ili 3 nedelje

Uzrast: 13 – 17 godina

 

0,00 USD
2.999,00 USD
Od 2.999,00 USD
Ušteda: 0,00 USD
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Urbana je legenda da stanovnici Njujorka nikako ne mogu da razumeju kako ljudi mogu da žive izvan ovog čarobnog grada koji nudi apsolutno sve što čovek može da poželi – neverovatne uslove za posao, najbolje obrazovanje, najpoznatije muzeje i galerije, sportske dvorane, arhitektonska čuda sveta, ogroman park u centru grada, neprikosnoven noćni život... Tri tačke sežu u beskonačno.

Putnici su smešteni u kampusu koledža na samom Menhetnu, najurbanijem i najprestižnijem delu Njujorka. Kampus je udaljen svega 30 minuta vožnje metroom od najpoznatijih znamenitosti Njujorka: Empajer stejt Bilding, Kip slobode, Tajms skver. Boravak je u dvokrevetnim sobama sa kupatilom na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera). Kampus je moderno opremljen, poseduje sportske terene unutra i na otvorenom, salu za bilijar i stoni tenis, prostor za razonodu i perionicu veša. Bežični internet je dostupan u celom koledžu.

KURS ENGLESKOG ■ Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno. Časovi se održavaju u učionicama koje se nalaze u okviru kampusa. Nastava se odvija u malim grupama (do 15 polaznika), pri čemu su grupe formirane od polaznika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Akcenat je na konverzaciji i uvežbavanju veština govora i slušanja u internacionalnom okruženju. 

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Pored pohađanja kursa engleskog u Njujorku, imaćete priliku da obiđete neke od najpoznatijih atrakcija, pri čemu su uključene ulaznice za Empajer stejt bilding, muzeje: Metropolitan, MOMA, Gugenhajm, Američki prirodnjački muzej, vožnju brodom na reci Hadson. U cenu su uračunate i 4 večere u restoranima u toku dve nedelje boravka, pri čemu je jedna obavezno u Hard Rock kafeu. Večernje aktivnosti podrazumevaju filmsko veče, kvizove i razne aktivnosti koje se odvijaju u rezidenciji.

Broj nedelja

Cena

2

2999 USD

3

4199 USD

Cena uključuje: 15 sati nastave nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj u dvokrevetnoj sobi sa kupatilom na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, propusnicu za prevoz, vannastavne aktivnosti i izlete prema programu, usluge vodiča, uslugu posredovanja za dobijanje vize (apliciranje i savetovanje).

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od 50 $, troskove avionske karte, troškove američke vize oko 160 $, fakultativne izlete.

 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 8. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije 7 dana pre početka putovanja.. U slučaju otkazivanja putovanja organizator je dužan da izvrši refundaciju kompletnog izosa koji je do tada uplaćen. Kompletan aranžman je potrebno izmiriti najkasnije tri nedelje pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji se vrše  u dinarskoj protivvrednosti (u gotovini ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu banke Intesa a.d. na dan uplate: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na destinaciji, u američkim dolarima, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država SAD
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Njujork
Sezona Leto
Namena Za učenike
Smeštaj Koledž, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Institucija Anglo
Tip Grupni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti