Letnja škola engleskog jezika u Njujorku Menhetn
Letnja škola engleskog jezika u Njujorku Menhetn
Letnja škola engleskog jezika u Njujorku Menhetn
Letnja škola engleskog jezika u Njujorku Menhetn

Letnja škola engleskog jezika u Njujorku Menhetn

Kursevi

Lokacija: Njujork (Menhetn koledž)

Organizator programa: English Tours d.o.o.

Datum polaska: 17.06-13.08.2018. (nedeljom)

Dužina boravka: 2 ili 3 nedelje

Uzrast: 11 – 17 godina

 

0,00 USD
3.090,00 USD
Od 3.090,00 USD
Ušteda: 0,00 USD
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

LETO U NJUJORKU  Letnja škola engleskog jezika u Njujorku, jednom od najuzbudljivijih gradova sveta je svakako nezaboravno iskustvo. U multikulturnom okruženju sa svih kontinenata usavršite svoje znanje engleskog istražujući i obilazeći kulturne znamenitosti Njujorka: Tajms skver, Central park, Grinič vilidž i Vol strit sa pogledom na reku Hadson, čuveni Kip slobode.

Polaznici kampa engleskog jezika u Njujorku su smešteni u kampusu Menhetn koledža koji se nalazi na severu Menhetna (na 25 minuta metroom do Central parka) u trosobnim i četvorosobnim apartmanima sa dvokrevetnim sobama i kupatilom. Smeštaj je na bazi punog pansiona (za doručak, ručak i večeru nudi se više jela po izboru, a danima kada su predviđene ekskurzije učenici dobijaju lanč paket umesto ručka). Na svakom spratu koledža nalazi se perionica koju polaznici letnjih škola mogu da koriste, a u kampusu postoji i besplatan bežični internet. Kampus poseduje savremeno opremljene učionice i sportske terene, kao i sve što je potrebno za ugodan boravak polaznika letnje škole. Menhetn je centar pun dešavanja u kojem naši studenti imaju priliku da upoznaju polaznike jezičkih kampova iz raznih zemalja i osete pravi duh Amerike.

NASTAVA ■ Naša partnerska škola u SAD nudi nastavni plan čiji je akcenat na komunikaciji i konverzaciji s ciljem da polaznici ne samo nauče jezik, već i da ga iskreno zavole. Svi predavači su izvorni govornici s visokim kvalifikacijama i velikim iskustvom u nastavi. Program obuhvata 15 sati nastave engleskog jezika u Njujorku nedeljno.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Pored nastave, letnja škola engleskog jezika uključuje još i pet poludnevnih i jednu celodnevnu ekskurziju nedeljno do centra Njujorka, uz obilaske njegovih najznačajnijih znamenitosti, kao i paket zanimljivih poslepodnevnih i večernjih aktivnosti u kampusu uz mogućnost organizovanog večernjeg odlaska u grad (uključene ulaznice za: Empajer stejt bilding, muzeje: Metropolitan, MOMA, Gugenhajm, Američki prirodnjački muzej, vožnju brodom na reci). U cenu su uračunate i 3 večere u restoranima u toku dve nedelje boravka, pri čemu je jedna obavezno u Hard Rock kafeu. U ponudi programa letnje škole jezika su i dodatne fakultativne ekskurzije poput obilaska Nijagarinih vodopada, odlaska na predstavu na Brodveju, odlaska u zabavni park ili noćenje u Vašingtonu (dodatne ekskurzije nisu uključene u cenu). Kao i u svim letnjim kampovima jezika, predstavnik agencije English Tours u Njujorku će voditi računa o svim aspektima vašeg boravka. Obilasci su organizovani uz pratnju vodiča, a mi ćemo se postarati da Vaš boravak učinimo nezaboravnim!

Broj nedelja

Cena

2

USD 3.090

3

USD 4.390

 

 

 

 

 

Cena uključuje: 15 sati nastave nedeljno (20 školskih časova), nastavni materijal i sertifikat, smeštaj na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, vanškolske aktivnosti i izlete prema programu, usluge vodiča. 

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od $80, troskove avionske karte, troškove viziranja pasoša $ 160, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete.

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 8. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Uslovi viziranja: spisak potrebne dokumentacije i formular koji detaljno mora biti popunjen, a koji možete preuzeti u našoj poslovnici. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država SAD
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Njujork
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Koledž, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Institucija Anglo
Tip Grupni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti