Kurs engleskog jezika u Notingemu
Kurs engleskog jezika u Notingemu
Kurs engleskog jezika u Notingemu

Kurs engleskog jezika u Notingemu

Kursevi

Lokacija: Notingem

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datum polaska: 15.07 – 29.07.2019.

Dužina boravka: 2 nedelje (15 dana, 14 noći)

Uzrast: 13 – 17 godina

0,00 GBP
1.449,00 GBP
Od 1.449,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Notingem je živahan grad smešten u srcu Engleske. Odlično je povezan sa Oksfordom, Kembridžem i Londonom. U blizini Notigema se nalazi Šervudska šuma, a grad je poznat i po legendi o Robinu Hudu. Kurs engleskog jezika u Notingemu omogućava interakciju sa vršnjacima iz čitavog sveta i svakodnevnu komunikaciju na engleskom jeziku u internacionalnom okruženju.

Putnici su smešteni u modernom kampusu Notingemskog univerziteta koji je prepun zelenila, a udaljen svega 10 minuta od centra grada. Smeštaj je na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera) u jednokrevetnim sobama sa kupatilom, uz upotrebu zajedničke kuhinje i prostorije za razonodu. Pored savremeno opremljenih učionica, kampus raspolaže otvorenim i zatvorenim sportskim terenima, zatvorenim bazenom, a u njegovom sklopu nalazi se i prelepo jezero okruženo krošnjama drveća.

 

KURS ENGLESKOG ■ Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno. Časovi se održavaju u učionicama koje se nalaze u okviru kampusa. Nastava se odvija u malim grupama (do 15 polaznika), pri čemu su grupe formirane od učenika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Akcenat je na konverzaciji i uvežbavanju veština govora i slušanja u internacionalnom okruženju. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Pored pohađanja kursa engleskog jezika u Notingemu, program uključuje još i tri celodnevne ekskurzije u toku dvonedeljnog perioda u Mančester, Jork i Kembridž, kao i poludnevne izlete do znamenitosti u Notingemu. Jedan dan je ostavljen za fakultativne izlete i tada može da se obiđe Oksford, London ili zabavni park Alton Tauers. Danima kada se ne ide na ekskurzije, organizuju se različite sportske aktivnosti i umetničke radionice u kampusu, dok su večernji sati ostavljeni za zabavu, žurke, druženja i razne igre sa polaznicima kursa iz čitavog sveta, uz dodatnu mogućnost da se vežba engleski.

 

Broj nedelja

Cena

2

1449 GBP

Cena uključuje: 15 sati nastave nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj u jednokrevetnoj sobi sa kupatilom na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, propusnicu za prevoz, vannastavne aktivnosti i izlete prema programu, usluge vodiča, uslugu posredovanja za dobijanje vize (apliciranje i savetovanje).

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od 50 £, troskove avionske karte, troškove britanske vize oko 100 £, fakultativne izlete.

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 7. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije 7 dana pre početka putovanja.. U slučaju otkazivanja putovanja organizator je dužan da izvrši refundaciju kompletnog izosa koji je do tada uplaćen. Kompletan aranžman je potrebno izmiriti najkasnije tri nedelje pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji se vrše  u dinarskoj protivvrednosti (u gotovini ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu banke Intesa a.d. na dan uplate: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na destinaciji, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Notingem
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Koledž, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni
Institucija ELAC
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti