Letnja škola engleskog jezika u Notingemu
Letnja škola engleskog jezika u Notingemu
Letnja škola engleskog jezika u Notingemu

Letnja škola engleskog jezika u Notingemu

Kursevi

 

Lokacija: Notingem (kampus Notingemskog univerziteta)

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datum polaska: 15.07.2018.

Dužina boravka: 2 nedelje

Uzrast: 11  – 17 godina

0,00 GBP
1.399,00 GBP
Od 1.399,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

LETO U NOTINGEMU Kamp Engleskog jezika u Notingemu je jedan od najpopularnijih programa za letnje škole engleskog jezika uopšteno govoreći. Ovo je živahan grad koga krasi arhitektura koja seže čak do XII veka. Nalazi se u samom srcu Engleske, tako da je dolazak do drugih znamenitih gradova poput Oksforda, Kembridža i Londona vrlo jednostavan. Poznat je po legendi o Robinu Hudu i čuvenoj Šervudskoj šumi.

Polaznici letnje škole u Notingemu su smešteni u modernom kampusu Notingemskog univerziteta koji je prepun zelenila, a udaljen svega 10 minuta od centra grada. Sve sobe u kojima borave polaznici letnje škole engleskog u Notingemu su jednokrevetne sa kupatilom, uz upotrebu zajedničke kuhinje i prostorije za razonodu. Smeštaj je na bazi punog pansiona (za doručak, ručak i večeru nudi se više jela po izboru, a danima kada su predviđene ekskurzije polaznici letnjeg kampa dobijaju lanč paket umesto ručka). Pored savremeno opremljenih učionica, kampus raspolaže otvorenim i zatvorenim sportskim terenima, zatvorenim bazenom, a u njegovom sklopu nalazi se i prelepo jezero okruženo krošnjama drveća.

 

NASTAVA ■ Ukupno 15 sati engleskog jezika nedeljno. Nastava za polaznike letnjeg kampa u Notingemu je organizovana u malim grupama sastavljenim od 10-15 polaznika iz različitih zemalja. Cilj kursa jeste unapređenje veštine komunikacije na engleskom jeziku, sa osvrtom na formalnije aspekte učenja kao što su gramatika i pisana reč. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta.

 

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Pored nastave, program uključuje još i tri celodnevne ekskurzije u toku dvonedeljnog perioda u Mančester, Jork i Kembridž, kao i poludnevne izlete do znamenitosti u Notingemu. Jedan dan je ostavljen za fakultativne izlete i tada može da se obiđe Oksford, London ili zabavni park Alton Tauers. Danima kada se ne ide na ekskurzije, organizuju se različite sportske aktivnosti i umetničke radionice u kampusu, dok su večernji sati ostavljeni za zabavu, žurke, druženja i razne igre sa polaznicima kursa iz čitavog sveta, što daje dodatnu mogućnost da se vežba engleski. Predstavnik agencije English Tours u Notingemu će voditi računa o svim aspektima vašeg boravka, dok su obilasci organizovani uz pratnju vodiča.

Broj nedelja

Cena

2

1699 GBP

 

 

 

 

Cena uključuje: 15 sati engleskog jezika nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, vanškolske aktivnosti i izlete prema programu, usluge pratioca grupe. 

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od £ 50, troškove avionske karte, troškove viziranja pasoša £ 90, fakultativne izlete.

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 7. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Uslovi viziranja: spisak potrebne dokumentacije i formular koji detaljno mora biti popunjen, a koji možete preuzeti u našoj poslovnici. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Notingem
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Koledž, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni
Institucija ELAC
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti