Kurs engleskog jezika u Oksfordu
Kurs engleskog jezika u Oksfordu
Kurs engleskog jezika u Oksfordu

Kurs engleskog jezika u Oksfordu

Kursevi

Lokacija: Oksford

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datum polaska: 07.07 – 11.08.2019. (nedeljom)

Dužina boravka: 2 nedelje ili 19 dana

Uzrast: 8 – 15 godina

Individualni kurs

0,00 GBP
2.199,00 GBP
Od 2.199,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Oksford je najstariji univerzitetski grad na svetu i odiše slikovitom arhitekturom i brzim modernim tempom života. U njemu žive studenti iz celog sveta, čineći tako Oksford savršenom lokacijom za kurs engleskog jezika. Njegova vekovima duga tradicija i bogata kultura čine ga modernim centrom kojim dominiraju srednjevekovne crkve i fakulteti u klasičnom gotskom stilu.

Učenici su smešteni u jednoj od najprestižnijih rezidenicja u Oksfordu u luksuznim četvorokrevetnim ili šestokrevetnim sobama sa kupatilom. Boravak je na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera). U rezidenciji se nalazi zatvoren bazen, bioskop, teniski tereni, golf teren i košarkaško igralište. Devojčice i dečaci su smešteni u odvojenim delovima razidencije.

KURS ENGLESKOG ■ Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno sa učenicima iz zemalja širom sveta. Nastava se odvija u malim grupama (do 15 polaznika), pri čemu su grupe formirane od učenika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Akcenat je na konverzaciji i uvežbavanju veština govora i slušanja u internacionalnom okruženju. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Pored pohađanja kursa engleskog u Oksfordu, imaćete priliku da obiđete neke od najpoznatijih atrakcija, uz dve celodnevne eksurzije izvan Oksforda do lokacija poput Londona i Bornmuta. Večernje aktivnosti podrazumevaju filmsko veče, kvizove i razne aktivnosti koje se odvijaju u rezidenciji.

 

Broj nedelja

Cena

2

2199 GBP

19 dana

2599 GBP

Cena uključuje: 15 sati nastave nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj u sobi sa kupatilom na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, propusnicu za prevoz, vannastavne aktivnosti i izlete prema programu, usluge vodiča, uslugu posredovanja za dobijanje vize (apliciranje i savetovanje).

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od 50 £, troskove avionske karte, troškove britanske vize oko 100 £, fakultativne izlete.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Država Engleska
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Oksford
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Koledž, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Institucija Anglo
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti