Letnja škola engleskog jezika u Oksfordu
Letnja škola engleskog jezika u Oksfordu
Letnja škola engleskog jezika u Oksfordu

Letnja škola engleskog jezika u Oksfordu

Kursevi

Lokacija: Oksford

Organizator programa: English Tours d.o.o.

Datum polaska: 24.06.2018.

Dužina boravka: 2 nedelje

Uzrast: 10 do 17 godina

0,00 GBP
1.699,00 GBP
Od 1.699,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

LETO U OKSFORDU  Letnju školu engleskog jezika u Oksfordu posebnom čini upravov ekovima duga tradicija i kultura ovog čudesnog grada. Danas je ovo živopisan i moderan centar kojim dominiraju srednjevekovne crkve i fakulteti u klasičnom gotskom stilu. Najstariji univerzitetski grad na svetu odiše slikovitom arhitekturom i brzim modernim tempom života kome doprinose studenti iz celog sveta, što Oksford za kurs engleskog jezika čini savršenim mestom. Učenje engleskog jezika u inostranstvu je iskustvo koje je nemerljivo iskustvu učenja jezika kroz klasično pohađanje časova kod nas, pogotovu kad ste u centru zbivanja kao što je Oksford.

Polaznici letnjeg kampa engleskog u Oksfordu smešteni su u studentskoj rezidenciji. Sobe su jednokrevetne sa zasebnim kupatilima, a dostupan je i besplatan bežični internet. Smeštaj je na bazi punog pansiona (za doručak, ručak i večeru nudi se više jela po izboru, a danima kada su predviđene ekskurzije učenici dobijaju lanč paket umesto ručka). Pored savremeno opremljenih učionica, u kampusu se nalazi i perionica uz atraktivne prostorije za zabavu.

NASTAVA Ukupno 17.5 sati nastave nedeljno u grupama od 10-15 polaznika. Cilj kursa jeste da polaznici letnje škole unaprede svoje veštine komunikacije na engleskom jeziku, sa osvrtom na formalnije aspekte učenja kao što su gramatika i pisana reč. Grupni kurs jezika u Oksfordu ima mnogo svojih prednosti – pre svega su internacionalne i čine ih polaznici iz različitih zemalja celog sveta. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta. U okviru letnje škole engleskog jezika, uključene su i dve radionice nedeljno koje razvijaju jezičke veštine u realnim životnim situacijama.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE Svakog dana posle časova za polaznike letnje škole jezika se organizuju različite sportske i zabavne aktivnosti i radionice. U okviru programa, predviđena je jedna poludnevna i jedna celodnevna ekskurzija nedeljno do mesta poput Londona, Birmingema, Stonhendža ili Salisberija. Izleti uključuju panoramske šetnje ili obilazak znamenitosti poput Oksfordskog muzeja, zamka ili pak Krajstčerč koledža i čuvene trpezarije u kojoj je sniman Hari Poter. Predstavnik agencije će voditi računa o svim aspektima vašeg boravka, dok su obilasci organizovani uz pratnju vodiča. 

Broj nedelja

Cena

2

1699 GBP

 

 

 

 

Cena uključuje: 17.5 sati nastave nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, vanškolske aktivnosti i izlete prema programu, usluge vodiča. 

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od £ 50, troskove avionske karte, troškove viziranja pasoša £ 90, fakultativne izlete.

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 6. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Uslovi viziranja: spisak potrebne dokumentacije i formular koji detaljno mora biti popunjen, a koji možete preuzeti u našoj poslovnici. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Država Engleska
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Oksford
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Koledž, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Institucija Anglo
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti