Škola nemačkog jezika u Hajdelbergu 2018
Škola nemačkog jezika u Hajdelbergu 2018
0 %
+
Škola nemačkog jezika u Hajdelbergu 2018

Škola nemačkog jezika u Hajdelbergu 2018

Kursevi

Lokacija: Hajdelberg

Organizator programa: English Tours d.o.o.

Datum polaska: svake nedelje u godini (izuzev u vreme praznika)

Dužina boravka: 2 nedelje

Uzrast: 15+ godina

Individualni program

0,00 EUR
1.249,00 EUR
Od 1.249,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Hajdelberg je živopisan grad smešten na reci Nekar, na pola puta između Frankfurta i Štutgarta. Poznat po prepoznatljivom zamku koji se uzdiže iznad starog grada, Hajdelberg je danas atraktivna mešavina starog i novog, srednjovekovnog i modernog. Zbog najstarijeg nemačkog univerziteta koji je u njemu smešten, kao i zbog prijatnog okruženja, posećuju ga polaznici kampa nemačkog jezika iz čitavog sveta. Učenje jezika u inostranstvu je potpuno drugačije i bogatije iskustvo od pohađanja kurseva u zemlji.

Polaznici kursa nemačkog jezika u Hajdelbergu su smešteni u dvokrevetnim sobama sa kupatilom. Smeštaj je na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera). Polaznici mogu koristiti zajedničku kuhinju, dok škola nemačkog poseduje savremeno opremljene učionice.

 

NASTAVA ■ Program obuhvata 20 sati nastave nemačkog jezika nedeljno. Svi predavači su izvorni govornici s visokim kvalifikacijama i velikim iskustvom u nastavi. Časovi nemačkog se održavaju u malim internacionalnim grupama, pri čemu je akcenat na uvežbavanju veština komunikacije, odnosno govora i slušanja.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Pored nastave, kamp nemačkog jezika uključuje i besplatne pešačke ture u pratnji iskusnog vodiča do hajdelburškog starog grada i zamka, dok se fakultativne ekskurzije dogovaraju na licu mesta i podležu doplati od 20 EUR do 100 EUR u zavisnosti od odabira. Samo neke od fakultativnih tura su roštilj na obali reke Nekar (uključujući hranu i piće), žurka dobrodošlice (uključujući hranu i piće), posete raznim muzejima (Nemački muzej apotekarstva, Mercedesov ili Poršeov muzej...), vožnja brodom na reci Nekar, poludnevne i celodnevne ekskurzije do gradova poput Štutgarta, Frankfurta ili Badena.

Cena uključuje: 20 sati nastave nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, vanškolske aktivnosti i izlete prema programu, usluge vodiča. 

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od 50 EUR, troskove avionske karte, zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete.

Broj nedelja

Cena

2

1.249 EUR

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Nemački
Država Nemačka
Uzrast Za decu, Za mlade, Za odrasle, Za tinejdzere
Grad Hajdelberg
Sezona Jesen, Leto, Proleće, Zima
Namena Za odrasle ljude, Za studente, Za učenike
Smeštaj Koledž, Studenska rezidencija
Prevoz Avion, Sopstveni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti