Letnja škola engleskog u Londonu (Aksbridž)
Letnja škola engleskog u Londonu (Aksbridž)
Letnja škola engleskog u Londonu (Aksbridž)
Letnja škola engleskog u Londonu (Aksbridž)
Letnja škola engleskog u Londonu (Aksbridž)
Letnja škola engleskog u Londonu (Aksbridž)
Letnja škola engleskog u Londonu (Aksbridž)
Letnja škola engleskog u Londonu (Aksbridž)

Letnja škola engleskog u Londonu (Aksbridž)

Kursevi

Lokacija: London (A

Lokacija: London (Aksbridž)

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datumi polazaka: 02.07.2017.

Dužina boravka: 2 ili 3 nedelje

Uzrast: 11 – 17 godina

0,00 GBP
1.640,00 GBP
Od 1.640,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

LETO U LONDONU: London je nesumnjivo jedan od najuzbudljivijih gradova sveta i jedan od glavnih centara obrazovanja, umetnosti, kulture, medija i mode. Polaznici naše letnje škole imaće priliku da ga dobro upoznaju i da obiđu kako njegove najpoznatije, tako i manje poznate znamenitosti. Aksbridž u kome se nalazi naša letnja škola jeste živahno predgrađe sa mnogobrojnim pogodnostima za šoping i boravak.

 

U kampusu univerziteta. Sve sobe su jednokrevetne i poseduju kupatila sa tuš kabinom. Smeštaj je na bazi punog pansiona (za doručak, ručak i večeru nudi se više jela po izboru, a danima kada su predviđene ekskurzije učenici dobijaju lanč paket umesto ručka). Pored savremeno opremljenih učionica, na kampusu se nalaze i restoran, zatvoreni i sportski tereni na otvorenom, supermarket, apoteka, perionica i kafići. Dostupan je i bežični internet.

Ukupno 17,5 sati nastave nedeljno: 3 sata i 30 minuta svakog radnog dana. Rad u grupama od 10-15 polaznika. Cilj kursa jeste da polaznici unaprede svoje veštine komunikacije na engleskom jeziku, sa osvrtom na formalnije aspekte učenja kao što su gramatika i pisana reč. Grupe su mešovite i čine ih polaznici iz različitih zemalja. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE 

Pored nastave, program uključuje još i dve poludnevne ekskurzije nedeljno  do centra Londona (radnim danom), subotom se organizuju celodnevni izleti u Londonu, dok se nedeljom organizuju izleti van Londona do gradova poput Kembridža, Oksforda ili Brajtona. Uključene su ulaznice za sledeće atrakcije: vožnja brodom na Temzi, Kraljevski paviljon u Brajtonu, Krajst Čerč ili vožnja čamcem u Oksfordu. Danima kada se ne ide na ekskurzije, organizuju se različite sportske aktivnosti i umetničke radionice u kampusu, dok su večernji sati ostavljeni za zabavu, žurke, druženja i razne igre sa polaznicima kursa iz čitavog sveta, što daje dodatnu mogućnost da se vežba engleski jezik. Predstavnik agencije će voditi računa o svim aspektima vašeg boravka. Obilasci su organizovani uz pratnju vodiča, organizacija je fleksibilna i staramo se da vaše iskustvo tokom leta učinimo nezaboravnim.

 

Broj nedelja Cena
2 1640 GBP
3 2415 GBP

Cena uključuje: 17.5 sati nastave nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, vanškolske aktivnosti i izlete prema programu, usluge vodiča. 

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od £ 50, troskove avionske karte, troškove viziranja pasoša £ 87, fakultativne izlete.

Napomene:

Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 6. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Uslovi viziranja: spisak potrebne dokumentacije i formular koji detaljno mora biti popunjen, a koji možete preuzeti u našoj poslovnici. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u britanskim funtama, u efektivi.

 

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za decu, Za mlade
Grad London
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Koledž
Prevoz Avion
Institucija Anglo
Tip Grupni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti