Notingem: 10 dana u srcu Engleske
Notingem: 10 dana u srcu Engleske
0 %
+
Notingem: 10 dana u srcu Engleske

Notingem: 10 dana u srcu Engleske

Kursevi

Lokacija: Notingem

Datum putovanja: 24.06.2018 – 03.07.2018.

Dužina boravka: 10 dana (9 noći)

Organizator putovanja: English Tours

 

0,00 GBP
929,00 GBP
Od 929,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h
O NOTINGEMU ■ Notingem je jedna od najpopularnijih lokacija za usavršavanje engleskog jezika u Engleskoj. Ovaj grad od oko pola miliona stanovnika koji se nalazi na Trentu, smatra se mladim i modernim univerzitetskim gradom sa velikom studentskom populacijom, kako tokom akademske godine, tako i tokom leta. Notingem je najpoznatiji po legendi o Robinu Hudu, koji je povezan sa brojnim atrakcijama u gradu i okolini (Muzej Robin Hud, Šervudska šuma). Tokom svog boravka, polaznici će imati priliku da vide Notingemski zamak i pećine ispod njega, kao i druge zanimljive lokacije. Prednost ovog grada je njegova lokacija u samom srcu Engleske, pa je odlazak u druge veće gradove (London, Mančester, Jork, Kembridž, Oksford i Stratford) prilično jednostavan. 

 

Polaznici odsedaju u jednom od 14 koledža koji se nalaze u kampusu Notingemskog Univerziteta, koji je prostran i pun zelenila. Smeštaj je na bazi punog pansiona, a polaznici imaju obroke u restoranu koledža. U kampusu se nalaze brojni sportski sadržaji i bazen, a na raspolaganju je bežični internet. Polaznici su smešteni u jednokrevetne sobe u malim kućama sa zajedničkim kupatilima (2 kupatila na 5 ili 6 kreveta). Sam kampus je izuzetno veliki kompleks sa mnoštvom terena za sport, aktivnosti i igre. Polaznici imaju pristup zajedničkim prostorijama u večernjim satima.

Ovaj program u Notingemu je mešovitog tipa s radionicama na engleskom jeziku nakon čega sledi bilo poseta centru grada da bi se videle turističke lokacije ili sportski i grupni programi koje vode studenti Notingemskog Univerziteta. Program je napravljen tako da polaznicima nudi širok spektar društvenih interakcija u Velikoj Britaniji, kao i mnoštvo mogućnosti za slobodno kretanje u kampusu i stvaranje novih poznanstava. U večernjim satima postoji program koji uključuje plivanje i sport ili društveni aspekt koji uključuje diskoteke, igre izazova ili kvizove. Program uključuje jedno celodnevno putovanje van Notingema i još jedno celodnevno putovanje po izboru polaznika. Ovi opcioni izleti uključuju lokacije poput Alton Tovers tematskog parka, Londona (subota i nedelja – dodatno se plaća), Mančester junajted fudbalskog kluba, Liverpula (Anfild i/ili Bitls Muzej).
 
RASPORED AKTIVNOSTI

Nedelja, 24. 06. – Dolazak i transfer u Notingem. Uvodni sastanak i igre upoznavanja. Večernji obilazak kampusa Univerziteta u Notingemu.

Ponedeljak, 25. 06. – Radionica. Pešačka tura po Notingemu i priča o nastanku grada i njegovoj istoriji. Povratak na Univerzitet i sport. Večernje aktivnosti.

Utorak, 26. 06. – Radionica. Poseta Notingemskoj tvrđavi i pećinama ispod dvorca. Povratak na Univerzitet, sport i zabavne igre. Večernje aktivnosti.

Sreda, 27. 06. – Radionica. Poseta Volaton parku i holu. Povratak na Univerzitet, sport i zabavne igre. Večernje aktivnosti.

Četvrtak, 28. 06. – Radionica. Poseta i tura Notingem Forest fudbalskom stadionu. Povratak na Univerzitet, sport i zabavne igre. Večernje aktivnosti.

Petak, 29. 06. – Radionica. Slobodno vreme u centru Notingema za kupovinu suvenira. Povratak na Univerzitet, sport i zabavne igre. Večernje aktivnosti.     

Subota, 30.06. – Celodnevni izlet do Jorka ili Kembridža. Filmsko veče u povratku.

Nedelja, 01. 07. – Dan aktivnosti po izboru polaznika.  Disko veče.

Ponedeljak, 02. 07. – Poludnevni izlet do Njusted opatije, posle koje sledi šetnja Šervudskom šumom. Povratak preko autlet šoping centra Makarta Glen. Večernje aktivnosti (Robin Hud kviz)

Utorak, 03. 07.– slobodno vreme u Notingemu i povratak u Beograd.

Cena

GBP 999

Cena uključuje: vizu*, smeštaj u jednokrevetnoj sobi, pun pansion, propusnicu za javni prevoz u Notingemu, časove, pristup sportskim kapacitetima Univerziteta u Notingemu, izlete navedene u programu i usluge turističkog vodiča.

Cena NE uključuje: avionsku kartu, fakultativne izlete van programa, kao i ulaznice za objekte i mesta koja nisu navedena u programu.

* cena programa bez vize £929

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Notingem
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Koledž, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti