Notingem i London: savršen spoj
Notingem i London: savršen spoj
Notingem i London: savršen spoj
Notingem i London: savršen spoj
Notingem i London: savršen spoj

Notingem i London: savršen spoj

Kursevi

Lokacija: Notingem i London

Datum putovanja: 24.06.2018 – 03.07.2018.

Dužina boravka: 10 dana (9 noći)

Organizator putovanja: English Tours

 

0,00 GBP
949,00 GBP
Od 949,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h
O NOTINGEMU ■ Notingem je jedna od najpopularnijih lokacija za usavršavanje engleskog jezika u Engleskoj. Ovaj grad od oko pola miliona stanovnika koji se nalazi na Trentu, smatra se mladim i modernim univerzitetskim gradom sa velikom studentskom populacijom, kako tokom akademske godine, tako i tokom leta. Notingem je najpoznatiji po legendi o Robinu Hudu, koji je povezan sa brojnim atrakcijama u gradu i okolini (Muzej Robin Hud, Šervudska šuma). Tokom svog boravka, polaznici će imati priliku da vide Notingemski zamak i pećine ispod njega, kao i druge zanimljive lokacije. Prednost ovog grada je njegova lokacija u samom srcu Engleske, pa je odlazak u druge veće gradove (London, Mančester, Jork, Kembridž, Oksford i Stratford) prilično jednostavan. 

O LONDONU ■ London je jedan od najživljih i najatraktivnijih gradova Evrope, centar je mode, istorije, kulture i poslovanja. Njegove brojne atrakcije privlače milione turista koji ga posećuju svake godine. Tokom ovog programa, polaznici letnje škole u Londonu će imati priliku da vide skoro sve atrakcije ovog megalopolisa provodeći svaki dan u vođenim turama koje obuhvataju najinteresantnije znamenitosti koje ovaj grad može da ponudi. 

SMEŠTAJ U NOTINGEMU ■ Polaznici odsedaju u jednom od 14 koledža koji se nalaze u kampusu Notingemskog Univerziteta, koji je prostran i pun zelenila. Smeštaj je na bazi punog pansiona, a polaznici imaju obroke u restoranu koledža. U kampusu se nalaze brojni sportski sadržaji i bazen, a na raspolaganju je bežični internet. Polaznici su smešteni u jednokrevetne sobe u malim kućama sa zajedničkim kupatilima (2 kupatila na 5 ili 6 kreveta). Sam kampus je izuzetno veliki kompleks sa mnoštvom terena za sport, aktivnosti i igre. Polaznici imaju pristup zajedničkim prostorijama u večernjim satima.

SMEŠTAJ U LONDONU Polaznici su smešteni u moderne i stilizovane studentske rezidencije u Vilzdenu (Zona 2), samo nekoliko stanica metroom od samog centra Londona – postoji direktna linija do ulica Bejker i Oksford, kao i do trga Trafalgar. Polaznici su smešteni u dvokrevetnim sobama s kupatilom. Smeštaj je na bazi polupansiona (švedski sto za doručak i večeru). Kampus ima moderno opremljene učionice i restoran, kao i besplatan bežični internet. U neposrednoj blizini nalazi se mnoštvo prodavnica i restorana. Nakon časova polaznici mogu da ručaju u nekom od mnogobrojnih restorana sa pristupačnim cenama.

Ovaj program u Notingemu je mešovitog tipa s radionicama na engleskom jeziku nakon čega sledi bilo poseta centru grada da bi se videle turističke lokacije ili sportski i grupni programi koje vode studenti Notingemskog Univerziteta. Program je napravljen tako da polaznicima nudi širok spektar društvenih interakcija u Velikoj Britaniji, kao i mnoštvo mogućnosti za slobodno kretanje u kampusu i stvaranje novih poznanstava. U večernjim satima postoji program koji uključuje plivanje i sport ili društveni aspekt koji uključuje diskoteke, igre izazova ili kvizove. Pored boravka u Notingemu, program uključuje i boravak u Londonu uz obilazak najpoznatijih znamenitosti.
 
RASPORED AKTIVNOSTI

Datum

Vreme

Tura

24.jun

Jutro

Dolazak i transfer u Notingem

Popodne

Uvodni sastanak i igre upoznavanja. Večera. Večernji obilazak kampusa Univerziteta u Notingemu.

25.jun

Jutro

Doručak, nastava, ručak

Popodne

Pešačka tura po Notingemu i priča o nastanku grada i njegovoj istoriji. Povratak na Univerzitet i sport. Večera. Večernje aktivnosti.

26.Jun

Jutro

Doručak, nastava, ručak

Popodne

Poseta Notingemskoj tvrđavi i pećinama ispod dvorca. Povratak na Univerzitet, sport i zabavne igre. Večera. Večernje aktivnosti.

27.Jun

Jutro

Doručak, nastava, ručak

Popodne

Vulaton park i hol. Večera. Večernje aktivnosti.

28.Jun

Jutro

Doručak, nastava, ručak

Popodne

Slobodno vreme u Notingemu

29.Jun

Jutro

Doručak, nastava, ručak

Popodne

Transfer do Londona posle ručka. Večera. Večernje aktivnosti.

30.Jun

Jutro

Doručak, pešačka tura po Londonu

Popodne

Pešačka tura po Londonu: zgrada parlamenta, Vestminsterska kapela, parada stražara na konjima, Trg Trafalgar, Bakingemska palata (atrakcija smene straže), Nacionalna galerija, Pikadili cirkus i Oksford Cirkus. Večera.

01.Jul

Jutro

Doručak, pešačka tura do Saut benka.

Popodne

Pešačka tura do Saut Benka, uključujući ulaznicu u galeriju Tejt modern, Šekspirov Gloub teatar, Most Milenijum, tržnica Borou, katedrala Sautvark i katedrala Svetog Pavla

02.Jul

Jutro

Doručak, poseta Britanskog muzeja

Popodne

Vrt Kovent

Popodne

Doručak, pakovanje

03.Jul

Jutro

Muzej nacionalne istorije i Muzej nauke

Popodne

Povratni let

Cena ovog programa iznosi 949 GBP.

Paket uključuje:

 • Transfere sa aerodrome Hitrou do smeštaja i nazad
 • Autobusku propusnicu tokom boravka u Notingemu
 • Karte za metro i autobuse s neograničenim brojem vožnji po Londonu
 • Smeštaj na bazi punog pansiona u Notingemu (doručak, ručak, večera)
 • Smeštaj na bazi polupansiona u Londonu (doručak i večera)
 • 15 sati nastave u jutarnjim časovima
 • Večernje jezičke radionice u smeštaju
 • Vođene ture po Londonu –  ključne turističke atrakcije grada
 • Usluge apliciranja za britansku vizu

Paket  ne uključuje:

 • Madam Tiso – London Eye – Londonsko podzemlje ili Park Torp (oko £50)
 • Sport u Hajd Parku ili kupovina suvenira u šoping centru Vestfild (besplatno)
 • Avionsku kartu (oko 275 EUR)
 • Britansku vizu (£90)

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 7. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Uslovi viziranja: spisak potrebne dokumentacije i formular koji detaljno mora biti popunjen, a koji možete preuzeti u našoj poslovnici. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Notingem
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Koledž, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti