Leto u Londonu (zona 1)
Leto u Londonu (zona 1)
Leto u Londonu (zona 1)
Leto u Londonu (zona 1)

Leto u Londonu (zona 1)

Kursevi

Kulturna poseta glavnog grada

Budite u samom centru Londona!

Lokacija: London, Bejker ulica

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datum: 07.07 – 16.07.2019.

Trajanje: 10 dana, 9 noćenja

Uzrast: 11 – 17 godina

0,00 GBP
1.099,00 GBP
Od 1.099,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Provedite leto u Londonu, u jednom od najuzbudljivijih gradova sveta! Usavršite svoje znanje engleskog u centru mode, istorije, kulture, obrazovanja i biznisa – u centru svih svetskih dešavanja! Brojne znamenitosti ovog fascinantnog grada privlače milione turista iz svih krajeva sveta, čineći tako London multikulturnim megalopolisom u kome ćete svakoga dana biti u internacionalnom okruženju i imaćete prilike da čujete sve dijalekte engleskog. Svakog dana su predviđeni obilasci najpoznatijih atrakcija u pratnji iskusnog vodiča – na engleskom – čime ćete dodatno usavršiti veštine slušanja i razumevanja. 

Putnici su smešteni u samom centru Londona (zona 1), u neposrednoj blizini muzeja voštanih figura Madam Tiso i poznate Bejker ulice. Studentska rezidencija raspolaže sa ograničenim brojem dvokrevetnih i jednokrevetnih soba sa kupatilom, pri čemu je smeštaj je na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera).

JEZIČKE RADIONICE ■ Radionice su koncipirane tako da se kod učenika aktivira pasivno znanje engleskog jezika. Svakoga dana učenici će imati priliku da razgovaraju sa izvornim govornicima o različitim temama; o životu u Londonu i britanskoj tradiciji i kulturi, o detinjstvu i svakodnevnom životu. Primarni cilj programa predstavlja unapređivanje veština govora, slušanja i razumevanja u interakciji sa drugima. 

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Ovaj program koncipiran je tako da se učesnicima pruži prilika da nakon ručka obilaze najpoznatije atrakcije, kao i neke od najbolje čuvanih tajni Londona. Svakog dana se odlazi u organizovane obilaske Londona u pratnji iskusnog vodiča, pri čemu se ture vode na engleskom jeziku. Na ovaj način, usavršićete veštine slušanja i razumevanja engleskog u realnom okruženju. Program obuhvata posete čuvenih znamenitosti, muzeja, galerija, kao i jednu celodnevnu ekskurziju izvan Londona, do Oksforda, Kembridža, Brajtona ili Kenterberija. Predstavnik naše agencije će Vam pomoći da rezervišete mesto za vožnju na Milenijumskom oku (London Eye), posetu muzeju voštanih figura Madam Tiso ili pak turu nekog od poznatih fudbalskih stadiona. Doživite London onako kako ste oduvek maštali!

■ Program putovanja ■

Datum

Vreme

Tura

07.07.2019.

Jutro

Dolazak i transfer

Popodne

Izlet na Kemden tržnicu i Ridžents Park

08.07.2019.

Jutro

Doručak, kulturni program, ručak

Popodne

Pešačka tura po Londonu: zgrada parlamenta, Vestminsterska kapela, parada stražara na konjima, Trg Trafalgar, Bakingemska palata uz posmatranje smene straže, Nacionalna galerija, Pikadili cirkus i Oksford Cirkus

09.07.2019.

Jutro

Doručak, kulturni program, ručak

Popodne

Britanski muzej i Kovent Garden

10.07.2019.

Jutro

Doručak, kulturni program, ručak

Popodne

Tura brodom po Temzi do Griniča i poseta Nautičkom muzeju i Griničkoj opservatoriji; Kanari Vorf

11.07.2019.

Jutro

Doručak, kulturni program, ručak

Popodne

Kensington Palata i Hajd park; Muzej nacionalne istorije i Muzej nauke

12.07.2019.

Jutro

Doručak, kulturni program, ručak

Popodne

Pešačka tura do južne obale Temze (Southbank), Galerija Tejt Modern, Šekspirov Gloub teatar, Most Milenijum, tržnica Borou, katedrala Sautvark i katedrala Svetog Pavla

13.07.2019.

Jutro

Celodnevna ekskurzija  (Brajton, Kembridž, Kenteberi ili Oksford)

Popodne

Celodnevna ekskurzija 

14.07.2019.

Jutro

Aktivnosti po izboru

Popodne

Aktivnosti po izboru

15.07.2019.

Jutro

Doručak, kulturni program, ručak

Popodne

Grad London – Nacionalna banka Engleske, Old Bejli, ulica Flit i Bišopova kapija

16.07.2019.

Jutro

Šoping u Oksford ulici; pakovanje i priprema za put nazad

Popodne

Povratni let

 

Smeštaj

Cena

1/2 soba      1099 GBP

RASPRODATO

1/1 soba

1199 GBP

Cena uključuje: Kulturni program o Londonu i životu u Velikoj Britaniji, smeštaj na bazi punog pansiona u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa kupatilom, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, karte za metro, aktivnosti i izlete prema programu, usluge profesionalnog turističkog vodiča, uslugu posredovanja za dobijanje britanske vize (apliciranje i konsultacije o dokumenatciji).

Cena ne uključuje: avionsku kartu, britansku vizu oko £100, fakultativne izlete koji nisu obuhvaćeni programom; registraciju od £50 za polaznike iz Crne Gore.

*Broj mesta je ograničen i gore navedene cene važe do popune mesta.

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 20. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije 7 dana pre početka putovanja.. U slučaju otkazivanja putovanja organizator je dužan da izvrši refundaciju kompletnog izosa koji je do tada uplaćen. Kompletan aranžman je potrebno izmiriti najkasnije tri nedelje pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji se vrše  u dinarskoj protivvrednosti (u gotovini ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu banke Intesa a.d. na dan uplate: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na destinaciji, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za decu, Za tinejdzere
Grad London
Sezona Leto
Namena Za učenike
Smeštaj Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni, Specijalne ponude
Institucija Stay Academy
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti