Kurs nemačkog u Berlinu
Kurs nemačkog u Berlinu
Kurs nemačkog u Berlinu
Kurs nemačkog u Berlinu

Kurs nemačkog u Berlinu

Kursevi

Lokacija: Berlin

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datumi polazaka: 16.06.2018 – 18.08.2019.  (nedeljom)

Dužina boravka: 2 nedelje (14 dana, 13 noći)

Uzrast: 14  – 17 godina

0,00 EUR
1.599,00 EUR
Od 1.599,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Berlin je glavni grad Nemačke i jedan od najnaprednijih kulturnih centara. Poseduje bogatu arhitekturu iz različitih perioda, budući da je svaka dinastija za sobom ostavila poseban trag. Berlin je skup svega, svačega i svakoga, grad lepih i prijatnih ljudi, grad umetnosti, grad koji živi i diše sa svim svojim posetiocima. Obiluje bogatom istorijom, kulturno-istorijskim spomenicima, muzejima, grafitima, napuštenim umetničkim kolonijama, bunkerima i skloništima iz Drugog svetskog rata.

Putnici su smešteni u samom centru Berlina, u distriktu Berlin-Mite, u neposrednoj blizini Postdamer placa i memorijanog centra posvećenom Berlinskom zidu i žrtvama Hladnog rata. Smeštaj se nalazi na svega 15 minuta hoda od Rajhstaga i Brandenburške kapije, a u blizini je i centralna železnička stanica. Boravak je u dvokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama sa zasebnim kupatilom. Hotel poseduje i skaj laundž sa spektakularnim pogledom na grad, kao i terasu na krovu, veliki vrt i moderno opremljene sale za seminare.

KURS NEMAČKOG Kurs podrazumeva ukupno 15 sati nemačkog jezika, odnosno 20 časova nedeljno. Na osnovu rezultata postignutih na inicijalnom testu, učenici se razvrstavaju u odgovarajuće grupe. Svoje jezičke veštine usavršavaju u malim grupama od 10 do 15 polaznika, vođenim od strane izvornih govornika na jezičkom nivou znanja od A1 do C1. Grupe su mešovite i čine ih učenici iz čitavog sveta.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE Pored kursa nemačkog, program uključuje još i poludnevne i celodnevne ekskurzije, odnosno mnoštvo sportskih aktivnosti i kreativnih radionica.

 

   Broj nedelja

        Cena

2

     1599 EUR

Cena uključuje: 15 sati nemačkog jezika nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj na bazi punog pansiona, lokalnu kartu za prevoz, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, vanškolske aktivnosti i izlete prema programu. 

Cena ne uključuje: registraciju na program 50 EUR, troškove avionske karte, fakultativne izlete; doplata za dvokrevetnu sobu: 75 EUR nedeljno, sigurnosni depozit za smeštaj: 50 EUR.

 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 6. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html  Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u evrima, u efektivi.

 

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Nemački
Država Nemačka
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Berlin
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Hotel, Koledž, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni, Individualni
Tip školovanja Srednja škola
Institucija bez institucije
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti, Opšti jezik