Kurs nemačkog u Frankfurtu
Kurs nemačkog u Frankfurtu
Kurs nemačkog u Frankfurtu
Kurs nemačkog u Frankfurtu

Kurs nemačkog u Frankfurtu

Kursevi

Lokacija: Frankfurt (Frankfurt am Main)

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datumi polazaka: 23.06.2018 – 04.08.2019. (nedeljom)

Dužina boravka: 2 nedelje (14 dana, 13 noći)

Uzrast: 14  – 17 godina

0,00 EUR
1.599,00 EUR
Od 1.599,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Frankfurt je grad smešten na obalama reke Majne u saveznoj nemačkoj pokrajini Hesen. U njemu se nalaze brojne gradske znamenitosti, a samo neke od njih su Glavni toranj, Romerbergje – istorijsko srce grada, Geteova kuća, srkva Sv. Petra, Zeil – najpopularnija pešačka zona, prirodnjački i mnogi drugi muzeji.

Putnici su smešteni u samom centru Frankfurta, u neposrednoj blizini urbane železničke stanice Galusvarte koja je odlično povezana sa svim mestima od interesa. Boravak je u dvokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama sa zasebnim kupatilom. Hotel poseduje i laundž sa terasom na krovu, sa koga se pruža spektakularni pogled na grad. 

KURS NEMAČKOG Kurs podrazumeva ukupno 15 sati nemačkog jezika, odnosno 20 časova nedeljno. Na osnovu rezultata postignutih na inicijalnom testu, učenici se razvrstavaju u odgovarajuće grupe. Svoje jezičke veštine usavršavaju u malim grupama od 10 do 15 polaznika, vođenim od strane izvornih govornika na jezičkom nivou znanja od A1 do C1. Grupe su mešovite i čine ih učenici iz čitavog sveta.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE Pored kursa nemačkog, program uključuje još i poludnevne i celodnevne ekskurzije, odnosno mnoštvo sportskih aktivnosti i kreativnih radionica.

   Broj nedelja

         Cena

             2

     1599 EUR

Cena uključuje: 15 sati nemačkog jezika nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj na bazi punog pansiona, lokalnu kartu za prevoz, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, vanškolske aktivnosti i izlete prema programu. 

Cena ne uključuje: registraciju na program 50 EUR, troškove avionske karte, fakultativne izlete; doplata za dvokrevetnu sobu: 75 EUR nedeljno, sigurnosni depozit: 50 EUR.

 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 6. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html  Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u evrima, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Nemački
Država Nemačka
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Frankfurt
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Hotel, Koledž, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti, Opšti jezik