Kurs nemačkog u Minhenu
Kurs nemačkog u Minhenu
Kurs nemačkog u Minhenu
Kurs nemačkog u Minhenu

Kurs nemačkog u Minhenu

Kursevi

Lokacija: Minhen

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datumi polazaka: 16.06 – 18.08.2019.  (nedeljom)

Dužina boravka: 2 nedelje (14 dana, 13 noći)

Uzrast: 14  – 17 godina

0,00 EUR
1.599,00 EUR
Od 1.599,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Kao glavni Bavarske i izuzetno urbano mesto, Minhen odiše izobiljem interesantnih znamenitosti, među kojima se ističu glavni trg Marienplac, gradski zvonik sa 43 zvona, Bogorodičina crkva, kraljevska palata, trg Odeon, Kraljev trg, Pinakoteka – jedna od najznačajnijih i najstarijih galerija na svetu. U Bavarskoj se nalazi i mnoštvo veličanstvenih dvoraca, poput Nimfenburga, Linderhofa i bajkovitog Nojšvanštajna.

 

Putnici su smešteni u rezidenciji udaljenoj samo 10 minuta vožnje od Marienplaca, glavne šoping zone ovog fantastičnog grada, u kojoj se nalaze mnoge znamenitosti. Boravak je u dvokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama sa zasebnim kupatilom na bazi punog pansiona. Na raspolaganju je besplatan bežični internet, kao i upotreba sale za bilijar i mali fudbal. 

KURS NEMAČKOG Kurs podrazumeva ukupno 15 sati nemačkog jezika, odnosno 20 časova nedeljno. Na osnovu rezultata postignutih na inicijalnom testu, učenici se razvrstavaju u odgovarajuće grupe. Svoje jezičke veštine usavršavaju u malim grupama od 10 do 15 polaznika, vođenim od strane izvornih govornika na jezičkom nivou znanja od A1 do C1. Grupe su mešovite i čine ih učenici iz čitavog sveta.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE Pored kursa nemačkog, program uključuje još i poludnevne i celodnevne ekskurzije, odnosno mnoštvo sportskih aktivnosti i kreativnih radionica.

Broj nedelja

Cena

2

1599EUR

Cena uključuje: 15 sati nemačkog jezika nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj na bazi punog pansiona, lokalnu kartu za prevoz, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, vanškolske aktivnosti i izlete prema programu. 

Cena ne uključuje: registraciju 50 EUR, troškove avionske karte, fakultativne izlete; doplata za dvokrevetnu sobu: 75 EUR nedeljno, sigurnosni depozit: 50 EUR.

 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 6. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html  Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u evrima, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Nemački
Država Nemačka
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Minhen
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Hotel, Studenska rezidencija
Prevoz Autobus, Avion
Tip Grupni, Individualni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti