Kurs engleskog u Kembridžu
Kurs engleskog u Kembridžu
0 %
+
Kurs engleskog u Kembridžu

Kurs engleskog u Kembridžu

Kursevi

Lokacija: Kembridž

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datum polaska: 30.06 – 25.08.2019. (nedeljom)

Dužina boravka: 2 ili 3 nedelje

Uzrast: 13 – 16 godina

Individualni kurs

0,00 GBP
1.955,00 GBP
Od 1.955,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Kembridž je jedan od najčuvenijih i najstarijih obrazovnih centara sveta, koji je sa radom počeo pre 800 godina i predstavlja svetski simbol akademskog prestiža. Vekovima drugu tradiciju Kembridža krasi internacionalni miks učenika i studenata iz čitavog sveta. Zato je Kembridž ujedno i centar edukacije i centar zabave, jer je čitav grad u službi mladih. 

Učenici su smešteni u prelepim zgradama koje datiraju iz 19. veka. Boravak je u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera). Smeštaj se nalazi u sklopu kompleksa zgrada u kome se nalazi i škola. U rezidenciji se nalaze i otvoren i zatvoren bazen.

KURS ENGLESKOG ■ Kurs engleskog jezika podrazumeva 21 sat nastave nedeljno sa učenicima iz zemalja širom sveta. Nastava se odvija u malim grupama (do 15 polaznika), pri čemu su grupe formirane od polaznika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Akcenat je na konverzaciji i uvežbavanju veština govora i slušanja u internacionalnom okruženju. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta. Postoji i mogućnost pohađanja kursa o društvenim mrežama ili globalnim liderima.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Pored pohađanja kursa engleskog u Kembridžu, imaćete priliku da obiđete neke od najpoznatijih atrakcija, uz jednu celodnevnu eksurziju nedeljno. Večernje aktivnosti podrazumevaju filmsko veče, kvizove i razne aktivnosti koje se odvijaju u rezidenciji.

 

Broj nedelja

Cena

2

1955 GBP

3

2655 GBP

Cena uključuje: 21 sat nastave nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj na bazi punog pansiona u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi uz upotrebu zajedničkog kupatila, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, propusnicu za prevoz, vannastavne aktivnosti i izlete prema programu, usluge vodiča, uslugu posredovanja za dobijanje vize (apliciranje i savetovanje).

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od 50 £, troskove avionske karte, troškove britanske vize oko 100 £, fakultativne izlete.

 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 1. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije 7 dana pre početka putovanja.. U slučaju otkazivanja putovanja organizator je dužan da izvrši refundaciju kompletnog izosa koji je do tada uplaćen. Kompletan aranžman je potrebno izmiriti najkasnije tri nedelje pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji se vrše  u dinarskoj protivvrednosti (u gotovini ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu banke Intesa a.d. na dan uplate: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na destinaciji, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za mlade, Za tinejdzere
Grad Kembridž
Sezona Leto
Namena Za učenike
Smeštaj Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Individualni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti