Kurs engleskog u Londonu (Aksbridž)
Kurs engleskog u Londonu (Aksbridž)
Kurs engleskog u Londonu (Aksbridž)

Kurs engleskog u Londonu (Aksbridž)

Kursevi

Lokacija: London (Aksbridž)

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datum polaska: 07.07 – 11.08.2019. (nedeljom)

Dužina boravka: 2 ili 3 nedelje

Uzrast: 13 – 17 godina

0,00 GBP
1.699,00 GBP
Od 1.699,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Aksbridž je udaljen svega 45 minuta vožnje tjubom od najpoznatijih znamenitosti Londona. U njemu se nalazi mnoštvo kafića, restorana i butika, pa je stoga ovaj deo Londona pogodan za šoping. U okviru kampusa Brunel Univerziteta nalaze se sportski tereni za badminton, košarku, rukomet, odbojku, ragbi i fudbal.

Putnici su smešteni u kampusu univerziteta u jednokrevetnim sobama sa kupatilom na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera). U kampusu se pored sportskih terena na otvorenom nalazi i hala koja je idealna za bavljenje sportom ukoliko napolju pada kiša. Bežični internet je dostupan u okviru čitavog kampusa.

KURS ENGLESKOG ■ Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno. Časovi se održavaju u učionicama koje se nalaze u okviru kampusa. Nastava se odvija u malim grupama (do 15 polaznika), pri čemu su grupe formirane od učenika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Akcenat je na konverzaciji i uvežbavanju veština govora i slušanja u internacionalnom okruženju. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Pored pohađanja kursa engleskog u Londonu, imaćete priliku da obiđete neke od najpoznatijih atrakcija, poput Big Bena, Britanskog muzeja, Nacionalne Galerije, jer se radnim danima nakon časova organizuju obilasci grada, dok su vikendi rezervisani za ekskurzije izvan Londona. Večernje aktivnosti podrazumevaju filmsko veče, kvizove i razne aktivnosti koje se odvijaju u rezidenciji.

Broj nedelja

Cena

2

1699 GBP

3

2499 GBP

Cena uključuje: 15 sati nastave nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj u jednokrevetnoj sobi sa kupatilom na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, propusnicu za prevoz, vannastavne aktivnosti i izlete prema programu, usluge vodiča, uslugu posredovanja za dobijanje vize (apliciranje i savetovanje).

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od 50 £, troskove avionske karte, troškove britanske vize oko 100 £, fakultativne izlete.

 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 7. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije 7 dana pre početka putovanja.. U slučaju otkazivanja putovanja organizator je dužan da izvrši refundaciju kompletnog izosa koji je do tada uplaćen. Kompletan aranžman je potrebno izmiriti najkasnije tri nedelje pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji se vrše  u dinarskoj protivvrednosti (u gotovini ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu banke Intesa a.d. na dan uplate: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na destinaciji, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za mlade, Za tinejdzere
Grad London
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Koledž, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni, Individualni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti