Kurs engleskog u Londonu (Grinič)

Kurs engleskog u Londonu (Grinič)

Kursevi

Lokacija: London (Grinič)

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datum polaska: 02.07 – 11.08.2019. (utorkom)

Dužina boravka: 2 ili 3 nedelje

Uzrast: 13 – 17 godina

0,00 GBP
1.599,00 GBP
Od 1.599,00 GBP
Ušteda: 0,00 GBP
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Grinič je malo mesto prepuno zelenila, koje je širenjem Londona postalo njegovo predgrađe. Kroz središte Griniča prolazi nulti meridijan koji je po ovom kraju i dobio ime. Dođite i opovrgnite teoriju da ne možete biti na dva mesta u isto vreme, jer je ovde to moguće – jednom nogom bićete na istočnoj, a drugom na zapadnoj Zemljinoj polulopti! Grinič je takođe poznat i po svom univerzitetu koji je jedan od najvećih u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Putnici su smešteni u kampusu Univerziteta u Griniču u jednokrevetnim sobama sa kupatilom na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera). Kampus je okružen zelenilom, a u njemu se nalaze i prostorije za razonodu.

KURS ENGLESKOG ■ Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno. Časovi se održavaju u učionicama koje se nalaze u okviru kampusa. Nastava se odvija u malim grupama (do 15 polaznika), pri čemu su grupe formirane od učenika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Akcenat je na konverzaciji i uvežbavanju veština govora i slušanja u internacionalnom okruženju. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Pored pohađanja kursa engleskog u Londonu, imaćete priliku da obiđete neke od najpoznatijih atrakcija, poput Big Bena, Britanskog muzeja, Nacionalne Galerije, jer se radnim danima nakon časova organizuju obilasci grada, dok su vikendi rezervisani za ekskurzije izvan Londona. Večernje aktivnosti podrazumevaju filmsko veče, kvizove i razne aktivnosti koje se odvijaju u rezidenciji.

Broj nedelja

Cena

2

1599 GBP

3

2349 GBP

Cena uključuje: 15 sati nastave nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj u jednokrevetnoj sobi sa kupatilom na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, propusnicu za prevoz, vannastavne aktivnosti i izlete prema programu, usluge vodiča, uslugu posredovanja za dobijanje vize (apliciranje i savetovanje).

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od 50 £, troskove avionske karte, troškove britanske vize oko 100 £, fakultativne izlete.

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 7. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije 7 dana pre početka putovanja.. U slučaju otkazivanja putovanja organizator je dužan da izvrši refundaciju kompletnog izosa koji je do tada uplaćen. Kompletan aranžman je potrebno izmiriti najkasnije tri nedelje pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji se vrše  u dinarskoj protivvrednosti (u gotovini ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu banke Intesa a.d. na dan uplate: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na destinaciji, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Engleska
Uzrast Za mlade, Za tinejdzere
Grad London
Sezona Leto
Namena Za studente, Za učenike
Smeštaj Koledž, Studenska rezidencija
Prevoz Avion
Tip Grupni, Individualni
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti