Kurs engleskog u Dablinu
Kurs engleskog u Dablinu
Kurs engleskog u Dablinu

Kurs engleskog u Dablinu

Kursevi

Kurs engleskog jezika u Dablinu sa boravkom u irskoj porodici

Lokacija: Dablin, Irska

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datum polaska: 07.07 – 11.08.2019. (nedeljom)

Dužina boravka: 2 nedelje

Uzrast: 13 – 17 godina

0,00 EUR
1.199,00 EUR
Od 1.199,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Dablin, glavni grad Republike Irske, oduševiće Vas svojom lepotom i specifičnom arhitekturom, dok će njegovi srdačni domaćini dati sve od sebe da Vas što bolje ugoste! Kuće u gradu su građene od opeke, a čitava arhitektura se svodi na detalj, uglavnom vrata kojih ima u bezbroj kombinacija i boja. U starom delu grada nalazi se zgrada Banke Irske, četiri Visoka suda, Lenster Haus i carinarnica koja datira iz XVIII veka. Feniks Park, najveći park u Dablinu, sadrži i zoološke vrtove, nekoliko staklenih bašti, kao i rezidenciju predsednika republike. 

Kurs engleskog jezika u Dablinu podrazumeva smeštaj u irskim porodicama u dvokrevetnim sobama na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera). Sve porodice su proverene i izrazito prijateljski raspoložene, pa će se učenici osećati kao kod kuće. Večeri se provode u krugu porodice, u konverzaciji sa domaćinima, što predstavlja jedinstvenu priliku da se jezik koristi u realnim situacijama. Na ovaj način, znanje engleskog se usavršava i izvan učionice.

KURS ENGLESKOG ■ Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno. Časovi se održavaju u obližnjoj školi. Nastava se odvija u malim grupama (do 15 polaznika), pri čemu su grupe formirane od učenika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Akcenat je na konverzaciji i uvežbavanju veština govora i slušanja u internacionalnom okruženju.

AKTIVNOSTI I EKSKURZIJE ■ Pored pohađanja kursa engleskog u Dablinu, imaćete priliku da obiđete neke od najpoznatijih znamenitosti. Svakog dana nakon ručka, učenici učestvuju u nekoj od popodnevnih aktivnosti i odlaze u organizovane oblilaske grada. Program uključuje i jednu celodnevnu ekskurziju nedeljno (subotom), dok je nedelja predviđena za fakultativne obilaske.

 

Broj nedelja

Cena

2

1199 EUR

Cena uključuje: 15 sati nastave nedeljno, nastavni materijal i sertifikat, smeštaj u dvokrevetnoj sobi u porodici na bazi punog pansiona, transfer od aerodroma do smeštaja i nazad, vannastavne aktivnosti i izlete prema programu, usluge vodiča, uslugu posredovanja za dobijanje vize (apliciranje i savetovanje).

Cena ne uključuje: registraciju u iznosu od 50 €, troskove avionske karte, troškove irske vize oko 60 €, fakultativne izlete.

 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 6. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije 7 dana pre početka putovanja.. U slučaju otkazivanja putovanja organizator je dužan da izvrši refundaciju kompletnog izosa koji je do tada uplaćen. Kompletan aranžman je potrebno izmiriti najkasnije tri nedelje pre početka putovanja. Plaćanje i doplate u zemlji se vrše  u dinarskoj protivvrednosti (u gotovini ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu banke Intesa a.d. na dan uplate: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na destinaciji, u evrima, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Irska
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Dablin
Sezona Leto
Namena Za učenike
Smeštaj Koledž
Prevoz Avion
Tip Grupni
Institucija bez institucije
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti, Opšti jezik