Letnja škola engleskog u Dablinu
Letnja škola engleskog u Dablinu
0 %
+
Letnja škola engleskog u Dablinu

Letnja škola engleskog u Dablinu

Kursevi

Lokacija: Dablin

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datum polaska: juli i avgust 2018

Dužina boravka: 2 nedelje

Uzrast: 11 – 17 godina

0,00 EUR
1.630,00 EUR
Od 1.630,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: do 08-17h

Dablin, glavni grad Irske oduševiće vas svojom lepotom, specifičnom arhitekturom kao i šarmom i srdačnošću domaćina. Ovaj grad je danas živi komercijalni centar i kulturna metropola Evrope, a posetiocima nudi veliki broj različitih mesta koje vredi pogledati: tu spadaju crkve, istorijske zgrade, biblioteke, muzeji, galerije, parkovi i vrtovi. Polaznici našeg letnjeg kampa imaće priliku da vide gotovo sve što ovaj grad ima da ponudi. Glenegeari, u kome se odvija letnja škola, predgrađe je Dablina i nalazi se 12 km od centra grada.

Polaznici su smešteni u internatu, u prostranim, moderno opremljenim sobama koje imaju 3-6 kreveta,  kupatila su spratna, a smeštaj je na bazi punog pansiona (doručak je kontinentalni, ručak i večera su na bazi izbora od više jela. Danima kada se ide na izlete, učenici dobijaju lanč paket umesto kuvanog ručka). Peškiri nisu obezbeđeni, dok je pranje veša uključeno u cenu (jednom nedeljno). Ratdaun koledž je škola internatskog tipa čije se imanje prostire na 16 hektara na kome se nalazi škola sa učionicama, smeštajni objekti, studentski restoran, kao i otvoreni i zatvoreni sportski tereni.

Polaznici imaju 20 časova nastave engleskog jezika nedeljno, a časovi traju po 45 minuta. Na početku se radi ulazni test, na osnovu kojeg se polaznici raspoređuju po grupama. Grupe se sastoje od najviše 15 polaznika iz različitih zemalja. Sadržaj časova je prilagođen interesovanjima učenika, a cilj je da učenici razviju veštinu komunikacije na engleskom jeziku.

Pored nastave, na nedeljnoj bazi program uključuje još i dva poludnevna i jedan celodnevni izlet sa ulaznicom za znamenitosti, kao i 3 sportske aktivnosti nedeljno koje se odvijaju zajedno sa irskom decom (integracija). U večernjim časovima, za polaznike se organizuju različite zabavne aktivnosti kao što su disko, karaoke, irsko veče... (2 večernje aktivnosti se odvijaju zajedno sa irskom decom)

 

Cena varira  u odnosu na datume i dužinu boravka. Molimo da nam se obratite sa specifičnim zahtevom office@englishtours.rs 

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Irska
Uzrast Za decu, Za mlade
Grad Dablin
Sezona Leto
Namena Za učenike
Smeštaj Koledž
Prevoz Avion
Tip Grupni
Institucija bez institucije
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti