Letnja škola engleskog u Dablinu
Letnja škola engleskog u Dablinu
Letnja škola engleskog u Dablinu

Letnja škola engleskog u Dablinu

Kursevi

Lokacija: Dablin

Organizator putovanja: English Tours d.o.o.

Datum polaska: jul i avgust 2018.

Dužina boravka: 2 nedelje

Uzrast: 11 – 17 godina

0,00 EUR
1.950,00 EUR
Od 1.950,00 EUR
Ušteda: 0,00 EUR
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011-3120-730
Radno vreme: 08-17h

Letnja škola engleskog u Dablinu, glavnom gradu Irske, oduševiće vas svojom lepotom, specifičnom arhitekturom kao i šarmom i srdačnošću domaćina. Ovaj grad je danas živi komercijalni centar i kulturna metropola Evrope, a posetiocima nudi brojna mesta koje vredi pogledati: crkve, istorijske zgrade, biblioteke, muzeji, galerije, parkovi i vrtovi. Polaznici našeg letnjeg kampa imaće priliku da vide gotovo sve što ovaj grad ima da ponudi. 

Polaznici letnje škole engleskog u Dablinu su smešteni u kampusu udaljenom 20 minuta autobusom od centra grada, u dvokrevetnim sobama sa zasebnim kupatilom. Smeštaj je na bazi punog pansiona (doručak je kontinentalni, ručak i večera su na bazi izbora od više jela. Danima kada se ide na izlete, učenici dobijaju lanč paket umesto kuvanog ručka). U kampusu se pored zajedničke kuhinje nalazi i supermarket, banka, teretana, kao i sportski tereni. Dostupan je i bežični internet.

Polaznici letnje škole engleskog u Dablinu imaju 17.5 sati nastave engleskog jezika nedeljno u prepodnevnim i poslepodnevnim satima. Na početku se radi ulazni test, na osnovu kojeg se polaznici raspoređuju po grupama od najviše 15 polaznika iz različitih zemalja. Lekcije su tematske sa akcentom na razvijanju veština komunikacije. Na časovima se polaznici informišu i o destinacijama koje će obilaziti na poludnevnim i celodnevnim izletima, a po povratku razgovaraju o svojim iskustvima.

Pored nastave, na nedeljnoj bazi program uključuje još i dva poludnevna (Dablin, Paneskort gardens ili poluostrvo Hot) i jedan celodnevni izlet sa ulaznicom za znamenitosti (Dablin, Kilkeni ili Glendalou). U večernjim časovima, za polaznike se organizuju različite zabavne aktivnosti kao što su disko, karaoke, filmsko veče i slično.

 

Cena varira  u odnosu na odabrane datume i dužinu boravka. Molimo da nam se obratite sa specifičnim zahtevom na office@englishtours.rs 

Napomene: Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije 8 nedelja pre početka putovanja. Minimalan broj putnika potreban za realizaciju putovanja je 6. Agencija zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili promeni datume, o čemu će putnici biti obavešteni najmanje 7 dana pre početka putovanja. Uslovi viziranja: spisak potrebne dokumentacije i formular koji detaljno mora biti popunjen, a koji možete preuzeti u našoj poslovnici. Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima (u gotovini, ili uplatom na račun preduzeća) po prodajnom kursu Intesa banke a.d. na dan plaćanja: http://www.bancaintesa.rs/pocetna.21.html Celokupan iznos aranžmana treba da bude izmiren najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja. Fakultativni izleti plaćaju se isključivo na licu mesta, u britanskim funtama, u efektivi.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Jezik Engleski
Država Irska
Uzrast Za decu, Za mlade, Za tinejdzere
Grad Dablin
Sezona Leto
Namena Za učenike
Smeštaj Koledž
Prevoz Avion
Tip Grupni
Institucija bez institucije
Vrsta kursa Jezik uz aktivnosti, Opšti jezik